Gjenvinning av oatcakes

Innholdsfortegnelse:

Gjenvinning av oatcakes - øVELSER 2023
Gjenvinning av oatcakes - øVELSER 2023
Anonim

Hva du får

Den rette blandingen av karbohydrater, protein og antioksidanter for å stoppe ettermiddagsmunchies og forhindre musklene i å bryte ned etter trening.

Når skal du spise den

30 minutter etter at du har fullført din siste rep.

Å lage

Før du reiser hjem, koker et stort egg i åtte minutter, la det avkjøle og deretter skrelle. Bland egget med to spiseskjeer av hytteost og sett i en plastkasse. Etter treningen, spred fire grove havrekaker med eggblandingen og topp med en spiseskje lucernepirer. Ses med pepper.

Egg

I tillegg til å være fettfattig, vil disse muskelbyggende proteinpakningene lagre kroppen din med en god balanse mellom aminosyrene som trengs for muskelutvikling.

Alfalfa spirer

Disse små spirene inneholder en overflod av svært aktive antioksidanter som vil bidra til å bekjempe trening etter trening. De inneholder også kalsium, et viktig næringsstoff for sterke ben.

Hytteost

Høstost er en fettfattig kilde til protein som brenner muskler uten å legge til fett. Den er fullpakket med kalsium, som initierer muskelvekst og overfører nervesignaler i musklene.

oatcakes

Grovfôr fra havrekrokene vil sikre at du fortsatt føler deg fyldig i lengre tid. Oatcakes vil også gi kroppen din nok karbohydrater til å fylle opp glykogenbutikkene dine.

Populært emne