Rebound Relationship Rules for å følge for en Slam Dunk

Innholdsfortegnelse:

Rebound Relationship Rules for å følge for en Slam Dunk
Rebound Relationship Rules for å følge for en Slam Dunk
Anonim

Rebound-forhold kan være klissete situasjoner. Men ikke svette det - følg bare disse enkle rebound forholdsreglene for å vinne din oppbrudd.

Breakups kan være utrolig smertefullt. Det er vanskelig å forestille seg hvordan du noen gang vil leve livet ditt uten din partner. Du finner deg selv de mest inane og pinlige tingene bare for å takle, og når virkeligheten treffer deg, vet du at det bare er en ting å gjøre: gå videre.

I denne innflytningsfasen kan du finne deg selv med noen, hvis rolle i livet ditt for øyeblikket er å mer eller mindre holde deg unna av limbo og ensomhet av din etterklypende eksistens. Du er fortsatt ganske sårbar, pleier sårene dine og håper de vil helbrede raskt. Du kan også risikere å ikke se ting så klart som du kunne ha, hvis du ikke ble påvirket av ditt tidligere forhold lenger.

Rebound forholdsregler

Nå venter spørsmålene: hvordan kan du gå videre med noen nye i dette rebound-forholdet uten å skade deg selv igjen mens du fortsatt åpner deg for mulighetene for kjærlighet? Hvordan kan du være i et rebound-forhold med noen, og ikke ende opp med å ha ting tilbake på deg?

Faktisk er svaret på disse * og alle de andre spørsmålene du måtte ha * enkelt. Bare følg disse reglene nedenfor og slutte å gjøre livet ditt mer komplisert enn det allerede er.

# 1 Hent rett tilbake i spillet. Nå som du er nylig singel, og du ønsker å få ditt hjerte * og hjerte * av ditt mislykkede forhold, er det ingen bedre måte å gjøre det enn å bare slå bakken i gang.

Noen ganger kan du få deg alle deprimerte, og du må fortsette å bo på feilene dine. Umiddelbart akseptere datoer med noen nye og vis verden, spesielt din eks, at breakup ikke engang gjorde en buk i din lykkelige boble * selv om du er veldig gråt * dypt inni. Bare husk, det vil passere. Så for nå, bare nyt de mange fiskene i havet - og raskt. [Les: Hvordan slutte å holde på et forhold som er over]

# 2 Bruk dine tilkoblinger. Hvis du ikke finner datoene dine selv, så har din vennekrets satt deg opp med passende prospekter. Ikke bare vet vennene dine hva slags du er, men de kan også sette deg opp med en varm ny fyr som definitivt ikke vil være som din ex. Dine venner, slik er deres kjærlighet til deg, vil mer sannsynlig koble deg til noen de tror er din kamp, eller i det minste noen som allerede har sin godkjenning * Ikke som du trenger nikk når det kommer til hver gutt du ser, men det bidrar til å få ting til å glede seg jevnt *.

# 3 Høyre en med en gang? Det er ingenting som. Det er helt forståelig å prøve å komme over din hjertesorg ved å gå rett inn i armer til noen nye, håper at det kommer til å bli ekte denne gangen. Men hvis du leter etter "The One" bare for å gni den inn i din ex som du har flyttet på, er du inne for en skuffelse. Det er bedre å inngå et rebound-forhold uten noen vrangforestillinger. Tenk på din rebound bare som en kopp kaffe, det føles varmt og det får deg til å føle deg i live for en stund, men så er det bundet til å kjøle seg og bli foreldet til slutt. [Les: Ta det sakte i et forhold - hvordan skal du gjøre det?]

# 4 Kom rent. Så hjertet ditt ble ødelagt og trampet på for verden å se, men det betyr ikke at du skal ha en vendetta mot alle motsatt kjønn som noen kjærlighetsvigilante. Bare fordi din stolthet ble knust betyr ikke at du også bør ødelegge ditt eget ego. Vær gjennomsiktig for dem om hvor langt du er villig til å gå i forholdet. Hvis du vil holde ting strengt uformelt, så si det på forhånd og skisser parametrene slik at ingen blir villedet. [Les: 10 tilfeldige forholdsregler for å holde det bare tilfeldig]

# 5 Være sensitive. Ikke vær et ubehagelig røvhull, selv om du er i et uformelt, ikke-strenger-knyttet forhold. Gjør et forsøk på å vise din takknemlighet for din rebound. Lær å gi og ikke bare motta. Husk, det handler ikke bare om deg. Din rebound har følelser også, så prøv å ikke skade dem hvis du ikke vil at den skal bite deg i det lange løp. [Les: 20 spørsmål å be om å vise din sensitive side]

# 6 Gå med strømmen. Alt som føles bra akkurat nå, gå for det. Hvis du føler personen som støter og sliper mot deg i baren, så for all del, bli kvitt alle dine hemmelser og bare nyt øyeblikket. Hvis en politimann har spurt deg for kaffe, så ha kaffe. Det ville ikke skade å si ja til romantikk mulighetene som banker på døren din. For en gang, la universet lede deg til hvor du må gå. Hvem vet, kan du til og med like hvor du ender.

# 7 Gå mot kornet. En av de største feilene du kan være fristet til å gjøre nå som du er på en rebound er å prøve å finne noen som er akkurat som din ex. Først av alt, det kommer til å være forstyrrende * og vennene dine vil definitivt være enige *. Du vil også ha flere sjanser til å forvirre dine følelser du har for din rebound. Husk, du kan ikke få det siste forholdet ditt tilbake - ikke engang en Doppelganger kan erstatte din eks.

# 8 Hold den glidelås. Hold din rebound og alle andre gjetter. Først, ikke gi din tilbakebetaling alle deets om ditt siste forhold, spesielt når du er ute på din dato.Hvis de spør om hvordan ditt siste forhold gikk, vil en enkel, "Det bare ikke trente", gjøre. Å snakke om din fortidske kjærlighet kan åpne opp en maske med ormer og få deg til å virke som om du fortsatt ikke har kommet over din eks. [Les: En ex hevn: "Min exs rykter ødela meg"]

# 9 Hold dem gjetter. Hvis du vil se ut som du eies avbrudd, må du gjette folk. Hvorfor må du føle seg forpliktet til å legge merke til forholdene du har, uansett? Hvis du ser noen, og du ikke vil definere hva du har, så vær så snill. Du skylder ikke noen en forklaring, spesielt når det gjelder ditt private forhold - og dette inkluderer alt som har å gjøre med din gjenoppretting. Så la folk snakke og spekulere mens du bare har den beste tiden i livet ditt.

# 10 Ikke slut å tro. Det er ikke uvanlig for rebound-relasjoner å ende opp som alvorlige som kan føre til ekteskapsløfter. Så uansett hvor skeptisk du kanskje har blitt, hold på den tråden av håp om at kjærligheten kanskje bare er rundt hjørnet, eller bak fyren du bare sover med.

Noen ganger er de beste, mest langvarige forholdene de som ikke engang starter normalt. De beste kjærlighetshistoriene er de som kan starte med så mye komplikasjon og så liten forventning om at du ender opp med å overraske deg selv. Så ikke miste tro - kjærlighet kan komme i de mest uforutsette omstendighetene. [Les: 18 tips for å bli forelsket sakte som et eventyr]

# 11 Stopp sammenligne. Du kan kanskje nyte brunsj med det nye beauet ditt akkurat nå og finne dine tanker drifter av hvordan du brukte brunsj med din eks. Slutt med det. Mens det kan være veldig fristende å stable din opprør mot din eks, bare for å bevise for deg selv at du er bedre nå, vil det ikke være en rettferdig vurdering. [Les: Hvordan snakke om et tidligere forhold til partneren din]

# 12 Regler er laget for å bli ødelagt. Livet bringer deg ingenting, men mange overraskelser, så velkommen dem nå, da du ikke er shackled av ditt tidligere forhold lenger. Hvis det er noe fortiden og det nåværende rettsforholdet skal lære deg, er det ikke å brenne broer og ikke gi deg selv et ultimatum i livet. Ikke la deg være begrenset til regler * Selv disse reglene * fordi du aldri vil forstå kurset som ligger foran deg.

Å bryte opp med et langvarig, seriøst forhold kan være alvorlig vanskelig. Det er smerte, noen innledende fornektelse, og til og med sporadisk sindssyke. Noen ganger er alt du vil gjøre, å gå ut og hente den første personen du ser, så du kan overbevise deg selv om at du fortsetter.

Dette er skjønnheten i rebound-relasjoner. De kan hjelpe deg til å takle og fortsette, slik at du til slutt kan hoppe tilbake - bedre og sterkere - etter et fall. [Les: Bryt opp og glem: Har din eks virkelig flyttet seg?]

Du bør ikke føle deg dårlig om å være i et nytt forhold etter en oppbrudd. Du bør heller ikke bøye til å bruke en annen person hjerteløst for dine egne midler. Hold disse rebound-forholdene i tankene for å hjelpe deg med å spille * og vinn * spillet på den riktige måten.

Populært emne