14 Skilt Du er Rebound Guy Hun bruker for å komme over henne Ex

Innholdsfortegnelse:

14 Skilt Du er Rebound Guy Hun bruker for å komme over henne Ex
14 Skilt Du er Rebound Guy Hun bruker for å komme over henne Ex
Anonim

Du er virkelig inn i denne jenta, men du føler at noe ikke er helt riktig. Hun kysser og klemmer deg, men du føler ikke kjærligheten. Er du rebound fyren?

Jeg har vært rebound jenta et par ganger. Du tror de er i deg, men det mangler noe når du er rundt dem. Så, hvis tarmen sier at noe ikke er riktig, følg instinktet ditt. Du vil ikke være den rebound fyren.

Vi har alle vært i relasjoner som brøt våre hjerter og lot oss føle at ingenting kommer til å skje i våre liv herfra. Den gode nyheten er at det blir bedre. Men straks etter en oppbrudd går vi inn i en periode med usikkerhet og tristhet.

Så, hva gjør folk? De hopper inn i et annet forhold. Jeg forstår helt hvorfor. Hvem ønsker å føle hjertesorg? Hvem vil være alene? Så, i stedet velger de noen ut av mengden de tror vil være bra for dem. [Les: 15 rebound forhold tegn å passe på]

14 måter å fortelle om du er rebound fyren

Selvfølgelig er det en røvhule bevegelse å gjøre, men vi gjør det hele. Vi tror vi trenger noen andre til å validere oss. I virkeligheten må du behandle dine følelser uten noen nye ved din side. Men å være den rebound fyren skjer med det beste av oss.

# 1 Selv om du er sammen, mangler et stykke. Folk sier at menn ikke er intuitive, men det er en løgn. Alle er intuitive, du må bare være oppmerksom på de følelsene. Hvis du føler at det mangler noe, så mangler det noe. Ikke glem det, hør på dette instinktet. [Les: Hvordan begynne å lytte til dine mannlige instinkter]

# 2 Du beveger deg fort … for fort. De fortalte deg allerede at de elsker deg, de holder hånden din, du kommer til å flytte sammen … og du møttes for to uker siden. Du liker henne veldig, så jeg får det, men er det ikke litt for fort? Nei? Selv om det beveger seg raskt, har du en følelse av at den ikke utvikler seg samtidig. [Les: 10 hurtige tegn ditt forhold beveger seg for fort]

# 3 Når de snakker om deres eks, er det sinne. Det er normalt å nevne din eks i bestemte samtaler. Hvis du er over din eks, bør du være i stand til å snakke om dem uten vred. Men hvis deres ansikt blir rødt med raseri, vel, er de fortsatt ikke over deres eks. Helt klart.

# 4 Det er mye sex involvert. Dette er trolig den eneste fordelen å være en rebound. Du kommer til å ha mye sex. De trenger å glemme sin partner. Og de prøver å gjøre det gjennom kjønn. De ønsker å føle en forbindelse, men de er følelsesmessig ikke i stand.

# 5 De fokuserer på å gjøre deres ex sjalu. De tar selfies med deg eller poster romantiske vedtekter, ikke fordi de faktisk føler den måten, men fordi de vil gjøre sine ex sjalu. Selvfølgelig følger de dem på Facebook, hvordan ellers ville de krype dem? De vet også at deres ex ser innleggene sine, og hvilken bedre måte å gjøre noen sjalu på enn å legge inn et bilde av dem som kysser noen andre.

# 6 De var nylige enkle før de møtte deg. Hvis du spør dem om deres datings historie, nevner de at de var i et forhold og de brøt opp, men neste, spør dem når det skjedde. Mitt gjetning er at det er ganske friskt, et par uker eller en måned eller to. Hvis de er frisk single, er det ikke nok tid til å behandle følelser og følelser. Da jeg ble dumpet, tok det meg et solid år å komme over det. [Les: Hvordan komme seg unna en giftig elsker]

# 7 Generelt virker de tapt i livet. I utgangspunktet vet de ikke hvem de er eller hva de vil. Det er nesten som om de bare kan identifisere seg som de var. Og nå synes de å være flytende uten egentlig noen forståelse for seg selv.

Og lytt, de prøver ikke å lære om seg selv, derfor reiste de seg. De ønsker ikke å føle smerte, de ønsker ikke å vokse. De vil bare være komfortable.

# 8 Deres break-up kom som en overraskelse. Hvis du vet at forholdet ditt kommer til å ende, sørger du og sørger for slutten på forholdet, og du trenger mindre gjenopprettingstid. Men hvis forholdet plutselig endte ut fra ingensteds, er du sjokkert. Dette etterlater noen i en større tilstand av tristhet og konstant analyse. Og hvis de nettopp avsluttet forholdet deres i forrige uke, vet du straks at de ikke er over deres eks.

# 9 Hun kryper dem på sosiale medier. Utenfor hjørnet av øyet ser du henne krype sin ekss Facebook eller Instagram. Stol på meg, hun gjør det ikke fordi hun plutselig undrer seg over hvordan han er og hvis han er glad. Nah, kom igjen. Hun vil vite hva han gjør og hvem han er med. Hvorfor? Fordi hun ikke er over ham. [Les: 14 subtile tegn kjæresten din er ikke over henne ex]

# 10 Du har faktisk ikke noe til felles. Bortsett fra de store mengdene sex du har, har du egentlig ikke noe til felles. I tillegg gjør du egentlig ikke ting som involverer dype samtaler. Sex er bra, og jeg anbefaler det, men hvis de var over deres eks, ville de ikke ha et problem å åpne opp for deg.

# 11 De tar opp sine ex … mye. De forteller deg at de er over deres eks, men er de egentlig? Fordi de bringer dem opp i samtale når de får sjansen. Hvis deres ex var helt ute av hodet, vel, ville de ikke snakke om dem.

# 12 Hun ønsker å forplikte, men hun gjør det ikke. Hun vil at du skal være med henne, men hun vil ikke være i et engasjert forhold med deg eller gjøre det Facebook-offisielt. Selv om dere to tilbringer mye tid sammen, er hennes behov for å forplikte deg ikke til stede. Dette er fordi hun egentlig ikke vil være med deg.

# 13 Du er langt bedre enn hennes eks. Liker, waaaay bedre enn hennes eks. Du vet hvordan jeg vet det? Fordi hun har fortalt deg dette hver dag siden den første dagen hun møtte deg. Alt du gjør er bedre enn hennes eks. Hennes eks ville aldri betale for middag, men se, du gjør det, og det er derfor hun liker deg. Hun er heller ikke over ham … hvis du får hinten min. [Les: Elsker trekanter og forvirrende komplikasjoner det kan bringe]

# 14 Du føler deg som om du ble plukket ut av en line-up. Jeg vet at du sikkert trodde det ville vært en god ting å være den første fyren hun er datert etter en oppbrudd, men ikke nødvendigvis. I virkeligheten er det sannsynligvis bedre hvis du var den andre eller tredje fyren hun daterte etter oppbrudd. Du er den første fyren hun la øynene på, og det er nå hvem hun er med. Det er en fryktelig følelse å være en rebound fyr. Faktisk, hvis du føler dette i noe beløp, løp!

[Les: 15 tegn på at hun leder deg og tar deg ingen steder!]

Så, her er det store spørsmålet: er du den rebound fyren? Hvis du er, ikke bekymre deg, vi har alle vært en rebound. Det er om du er kul med det som er viktig.

Populært emne