9 grunner til at du blir med feil partner

Du kan tenke at ditt forhold blir holdt i live av kjærligheten du bærer for din partner. Men hva om du faktisk holder deg for feil grunner? Av Bennett O'Brien

Å skrive inn et nytt forhold kan være en fantastisk ting. Men du kan komme til et punkt der du innser at du ikke er i forholdet til kjærlighet, men av andre grunner. Du tror kanskje du er forelsket, men når du tar en lang og hard titt på forholdet ditt, kan det ikke være kjærlighet som holder deg fra å forlate. [Les: 50 enkle spørsmål for å hjelpe deg med å sjekke om du er kompatibel]

Å være forelsket i feil partner kan være et stort problem, fordi det forhindrer folk i å finne bedre datingalternativer som vil gi dem det de trenger. Det holder dem også fanget i en situasjon som er ufullstendig for begge parter. På grunn av denne ufullstendige tilfredsheten kan det gradvis bygge opp vrede.

Selv om det er en problematisk situasjon, er det mange som fortsatt er forelsket i feil person. De sender opp andre dating muligheter og bruker for mye tid og energi investert i et forhold som ikke oppfyller deres behov.

Hvorfor er du fortsatt forelsket i feil person

Det er håp! Når du har funnet ut hvorfor du fortsatt er forelsket i feil person, kan du komme til bunnen av det, og forhåpentligvis kunne fortsette. Så hva er hovedårsakene til at dette skjer?

# 1 Han eller hun er veldig attraktiv. Fysisk attraktivitet kan være en av hovedårsakene til at du fortsatt er forelsket i personen du vet er feil for deg. Grunnen til at fysisk attraktivitet kan være skyldige, er fordi det ofte kan føre deg til personens negative kvaliteter.

For eksempel, si at du finner din partner for å være ekstremt varm - at du er så tiltrukket av ham eller henne, kan føre til at du overser det faktum at han eller hun er følelsesmessig utilgjengelig eller ekstremt umoden. Men jo lenger du er med personen, desto mer vil du bli vant til sin attraktivitet, og da vil du kunne se sine andre kvaliteter i et mer objektivt lys. [Les: Er du virkelig forelsket eller bare i lyst?]

# 2 Du har problemer med mamma eller pappa. Disse problemene kan tiltrekke deg deg til personer som behandler deg på samme måte som foreldrene eller foreldrene dine behandlet deg. Årsaken til at dette skjer, er at du kanskje ubevisst leter etter en måte å løse dine emosjonelle problemer på med foreldrene dine på en annen måte.

For eksempel kan faren din ha vært veldig følelsesmessig giftig, så du kan oppsøke en fyr som er følelsesmessig giftig på en lignende måte. Dette kan gi deg en ny mulighet til å møte de samme problemene, og prøve å få en bedre slutt enn du hadde med din giftige far. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

Også folk kan bli tiltrukket av det som er kjent for dem. Så hvis foreldrene dine var ekstremt sarkastiske, kan du oppsøke en veldig sarkastisk partner, eller bli forelsket i en, selv om du vet at han eller hun ikke er riktig for deg.

# 3 De får deg til å le. Hvis partneren din har en god sans for humor og kan få deg til å le ganske ofte, kan dette være noe som holder deg forelsket i ham eller henne selv om de er feil for deg. Hyppig latter og underholdning er fordeler som kan være vanskelig å overse når man vurderer en partner.

# 4 Du bor sammen med dem. Å leve med partneren din kan skape en unik følelse av binding som virkelig kan påvirke deg. Når du bor sammen med noen, bruker du mye tid sammen, og du får en viss komfort fra å ha dem rundt. Men å være komfortabel med noen og ha et sunt forhold til dem er to veldig forskjellige ting. [Les: Hvordan å leve sammen før ekteskapsarbeid for deg]

# 5 Du gikk gjennom en stor livserfaring med personen. Å gå gjennom en stor livserfaring med en person er en annen unik bonding-opplevelse som kan holde deg forelsket i dem lenger.

For eksempel, si at partneren din var der for din høyskoleoppgradering, eller din første leilighet flytte inn, eller en stor triumf på jobb. Disse typer situasjoner kan gjøre at du forbinder suksess med partneren din og kan holde deg med ham eller henne, selv om du vet at du skal gå videre.

# 6 Partneren din er veldig rik. De sier at pengene ikke kan kjøpe deg kjærlighet, men noen ganger kan det få en betydelig innvirkning på hvordan du føler om en person. Penger representerer suksess, evnen til å betale regninger, evnen til å ha fine ting, en høyere sosial status og en hel rekke andre ting.

Den komforten penger kan gi, kan være blending deg til det faktum at du ikke er akkurat i et sunt forhold. Å vite om dette er det eneste som holder deg i kjærlighet, prøver å forestille seg om du fortsatt kan bli hos partneren din når alle pengene er borte.

# 7 Du har historie. Det enkle faktum at du har en lang historie, kan holde deg forelsket i noen, selv når du vet at han eller hun ikke lenger er riktig for deg. Forhold kan utvikle en slags momentum over tid, og av og til kan dette momentet skyve bort dine bekymringer om bestemte negative aspekter av partneren din.

# 8 Partneren din er ekstremt fin. Å ha en partner som er ekstremt vennlig, kan være noe som kan føre til at du blir forelsket i dem. Vennlighet er en god kvalitet å ha i en partner. Og du ønsker ikke å betale tilbake vennens vennlighet ved å forlate, ikke sant?

Problemet med dette er at vennlighet ikke bør være det eneste som holder deg sammen. Uansett hvor hyggelig noen er, skylder du fremdeles høflighet av å være ærlig med at deres godhet er den eneste grunnen til at du bor.

# 9 Du har mye felles med din partner. Du kan tenke det fordi du har mye felles med hverandre at du er ment å være sammen. Bare fordi du er i samme film, musikk og arrangementer, betyr det ikke at dette skal være nok til å holde deg sammen. Det er mer et sunt forhold enn felles interesser, så la ikke felles interesser være det eneste grunnlaget for å bo.

[Les: 12 tegn på at du er usikker på hvor forholdet ditt er på vei]

Det kan være vanskelig å innrømme at du holder deg i et forhold fordi du tror du er forelsket, da faktisk er det bare noen kvaliteter som du synes om din partner. Ta et skritt tilbake og se på forholdet ditt objektivt. Dette vil hjelpe deg å se om du bor med feil person av feil grunner.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar