10 grunner til at forholdet ditt står stille

Å føle at flyet ikke har tatt seg av, og alle dine ferie timer er oppe? Her er det forholdet ditt har ikke utviklet seg slik du vil.

Forhold har en viss flyt om dem. Uansett hvem du er, har det en tendens til å gå noe slikt: du møtes og hilser, du faller for hverandre, og du ender med å danse. Etter en stund vokser du fra hverandre, og en av dere blir dumpet.

Eller alternativet har du et stort argument, den som gjør alt annerledes, men du bryter deg ikke * veldig sjelden, siden de fleste bryter opp minst en gang mens de er sammen *. Etter litt tid gjør du opp, jobber med ting seriøst, modnes som et par, og har en god, sunn dynamikk. Med mindre du aldri kommer tilbake igjen.

Dette er vanligvis den gangen ekteskapet blir tatt opp alvorlig, ikke bare "når vi har et liv sammen, vil vi ha et herregård," snakke. Selvfølgelig blir ikke alle gift. Noen mennesker tror at deres kjærlighet er nok, og velger ikke å ekteskap, og fokuserer i stedet på deres lykkelige forhold. [Les: 9 forholdsfaser alle par går gjennom]

Høres for eventyr-lignende? Vel, å være glad og sunn sammen, er ikke slutten. Å være lykkelig og sunn tar arbeid. Men på dette punktet, vil du sikkert lure på hva som skjer din forhold. Du lurer på hvorfor du sitter fast i ett trinn, og ikke beveger seg mot det neste.

Everyones tempo er annerledes, så det er ikke en spesiell sak for bekymring, men du vil vite om det er et aktuelt problem. Det er bare en av de tingene du vet. Hvis det har vært år med en ting, blir du jaded, forferdelig, og begynner å lure på hvordan livet ville være uten den personen. Hvis du allerede er på det tidspunktet, hva skal du gjøre?

Hvorfor er forholdet ditt ikke i ferd med å utvikle seg

Hva kan muligens være veibeskrivelsen som står i veien for forholdet ditt, videre til neste nivå? Her er 10 mulige syndere.

# 1 Frykt for engasjement. Forferdelig måte å starte listen, ikke sant? Feil. Kan også få den verste grunnen ut av veien først, så når du kommer til enden, skjønner du at det ikke alle må være negativt. For langsiktige relasjoner, som er de som kommer til stillstandsdelen, er det åpenbart at det er vanlig å ha en frykt for engasjement.

Sjansen er, du har vært sammen i mange år. Hva om du aldri fikk oppleve X, Y og Z? Hva om du er redd for å ta et større skritt, siden hele langsiktige tingen virker stor nok? Ikke alle føles på denne måten, men det er ganske vanlig. [Les: 10 sikker på at du har frykt for engasjement]

# 2 En av dere føler at du ikke har oppnådd mål eller gjort nok fremgang på andre områder av livet. De fleste tilskriver dette til menn, og sier spesielt hvordan en mann trenger å føle seg som en leverandør, som han vinner på livet, og som han er verdig før han tar sjansen med en kvinne. At utsagnet er halvt sant.

Kvinner er de samme, men litt annerledes. Kvinner ønsker å lykkes og oppnå visse karrieremål også. De fleste vinner ikke et forslag hvis de ikke har oppnådd disse målene ennå, men de vil ønske at det hadde skjedd litt senere. Det stereotype at kvinner vil være gift så fort som mulig? Myte. Alle ønsker å få visse ting gjort før de blir gift. Eller før du går inn, eller før du møter foreldrene, etc. Det handler ikke bare om ekteskap med denne grunnen. [Les: Hva er den beste alderen for å bli gift?]

# 3 Økonomi. Kort og enkel. Penger får verden til å gå rundt. Hvis du ikke har nok penger, kan du ikke flytte sammen, kan ikke fortsette så mange datakveld, kan ikke bli gift, kan ikke planlegge en familie, kan ikke ta den første ferien sammen * viktig i ethvert forhold *, etc.

For eksempel, hvis du har vært dating noen i årevis, og du er begge borte, er sjansene at drømmen om å flytte sammen er en lang, lang reise unna. Så, du ender med å gjøre det samme igjen og igjen, henger ut hos mor og pappa, og sannsynligvis går ikke mye siden du ikke har midler. Stillstand. [Les: 17 briljante måter å spare penger som et par]

# 4 Å vokse fra hverandre, men ikke å vite hva du skal gjøre med det. Det er en stereotype som når du er med noen, og du ikke ser øye til øye lenger, kaster du bare forholdet vekk. I virkeligheten har de fleste en tøff tid med dette. Selv om partneren din er helt forskjellig fra hva de var to måneder siden, har du fortsatt følelsene, minnene og ønsket om å få det til å fungere. Bare, du vet ikke hva du skal gjøre med situasjonen.

En stillstand er svaret, hvor dere begge fortsetter å dele, og har følelser, men dere vet ikke hvordan de skal håndtere den nye dynamikken. Din beste innsats? Venter det, eller blir med i moroa, så partneren din innser hva du har jobbet med og tenker, "det er ikke oss." [Les: 12 grunner par vokser fra hverandre over tid]

# 5 En av dere har rett og slett ikke føler at "rush" siden "du vil være sammen for alltid." Nei, sitatene rundt â € œyouâ € ™ ll være sammen for alltid, er ikke spottende, de er virkelighet: døden er uunngåelig. Og alle vet om rushen.Alle når en alder der vennene deres blir gift. Så er det som et gigantisk løp for å gifte livet.

For andre betyr rase løp om å prøve å bevege seg sammen. I mellomtiden føler andre seg presset for å nå et bestemt stadium i et forhold. For eksempel vil mannen kanskje nå det punktet han kan gå på toalettet med henne. Hun kan nekte det for en stund.

Hvert forhold har sin egen rytme. Uansett hvilken versjon av "rush" er, er en av dere ikke på samme side, uten noen negative følelser, men fordi de vet at du er den ene. Det er som et backhanded kompliment. Det er som å si: "Jeg elsker deg, og vet at du er den som er for meg, men på grunn av samme grunn føler jeg ikke behovet for å skynde seg, så la oss sitte her og nyte stille seg for en stund.â € ¯ ¯ s ærlighet, det er både irriterende og romantisk. [Les: 10 trinn for å reignite den tapt gnisten i et forhold]

# 6 En av dere holder fortsatt på ungdommen litt for lang eller føler seg for ung. To separate metoder for å diskutere om det samme. Henger på ungdom betyr at du selv, ubevisst, vet at du skal vokse opp. Din alder sier det. Ditt forhold mer så. Og likevel, du vil ikke slippe unna. Du vil være i stand til å være ute til soloppgang og gjøre dårlige valg.

Følelsen er for ung betyr at virkeligheten at du er eldre, har ikke rammet deg enda, eller at du ikke føler at du har det som trengs for å ta neste skritt ennå, uansett det trinnet kan være.

# 7 Har ikke prioriteringer i orden / tar ting for gitt. En, eller begge deler, kan gjøre feilen ved å ta ting for gitt. Det kan være at du har vært sammen for så lenge, antar du at de ikke kommer til å forlate. Det kan være at du kommer til å forvente en viss behandling fra partneren din fordi du er så vant til det.

Uansett hva du har vant til, har en eller begge av dere nådd "Jeg forventer det" -sone, i stedet for "du behøvde ikke, men takk" sone. Du kan til og med føle at du forventer at de skal være der, selv om du slår av på ansvar. Du kan kaste prioriteringer bort, siden de har organisert sin situasjon. Sikkert, de vil ta vare på ting for deg. Nei. Dette fører til stillstand fordi partneren din ikke er din forelder. [Les: 16 diskret signerer du blir tatt for gitt av din elsker]

# 8 Du har rett og slett ikke satt deg for å snakke om hva neste steg betyr, eller hva du begge tenker på. Det kommunikasjonsnivået er ikke åpent ennå. Det er ikke at du ikke vil snakke om det, selv om det kan være, i noen tilfeller. Mest sannsynlig er det at det er et vanskelig tema å ta opp. Folk som har vært i årevis kan fortsatt snuble på dette. Men som å sykle, når du klarer det første gang, stopper det å være skremmende.

Hvis du har vært i et år, er en liten miniatyr snakk ikke ute av hånden. Ingenting om ekteskap, med mindre du begge vil det klart, men mer om å møte spesielle mennesker i hverandres liv som du kanskje ikke allerede vet. Eller flytte i noen av dine eiendeler til deres sted.

Hvis du har vært sammen i mange år, så ja, du kan ha en mye mer seriøs snakk. Du har investert så mye tid allerede, og tydeligvis, du føler at neste skritt ikke kommer nok raskt. Å åpne dette kommunikasjonsnivået er nøkkelen.

# 9 Relasjonsproblemer må sorteres ut. Dette er langt den vanligste av alle grunner. Det kan være at du, din partner eller dere begge føler at det er ting du må ta vare på i forholdet, før du tar en spasertur til neste stadium.

Det kan være at partneren din har problemer med å åpne opp for deg. Det kan være at du ikke er helt sannferdig hele tiden. Det kan være at dere begge argumenterer for mye, over små ting. Det kan være noe! Hvis det er toll på forholdet ditt, er det en god mulighet for at det er grunnen til at du står stille. [Les: 10 store problemer i et forhold og hvordan du fikser dem]

# 10 Usikkerhet. Er partneren din avhengig av din kollega? Lurer du på om du har samme tilsynelatende magiske effekt på partneren din som du en gang gjorde? Er ingenting av betydning som faktisk skjer, men en av dere føler at de bare ikke er verdige uansett?

Usikkerhet bringer ting til sliping. Det er i utgangspunktet en barriere som hindrer tilgang til neste fase sammen. Hvis du eller partneren din er usikker på noe, er det best å legge det tydelig ut, og løse problemet så fort som mulig før det blir et enda større problem.

Forhold består av flere stadier, og hver enkelt person har sin egen oppfatning av riktig tempo. Ingen to personer er akkurat det samme, så hvorfor skulle det være annerledes med relasjoner? Hvis du bare er usikker på hvordan du gjør det, må du huske på det. Hvis du har nådd det punktet der det faktisk er et problem, vurder deretter denne listen, og se om noen av disse grunnene gjelder for deg. [Les: 9 effektive måter å slutte å være trengende og usikre]

Det er ikke slikt som et uoppløselig problem, spesielt i et forhold som bør være et sted for forståelse og komfort for deg og din partner.

Relasjoner er ikke ment å være en hendelse etter den andre. Det blir pauser og lulls, og det er der følelsen av å stå stille.Men du må forstå at forholdet stillestillinger er ikke alltid en dårlig ting. Noen ganger er de bare en pause før neste store begivenhet kommer i livet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar