9 grunner til din ideelle mannens ønskeseddel, er det ikke for deg

Har du en ideell mann ønskeseddel å finne fyren som er perfekt for deg? Vel, her er 9 grunner til at det å gjøre det egentlig ikke kan fungere for deg!

Så mange av oss søker etter Mr. Right. I vårt sinn har vi vanligvis en visjon om nøyaktig hva vår egen Mr. Right ideelt sett ville være. For noen er denne visjonen klarere enn andre, men oftere ikke, hvis du spør en kvinne hva hun ville ønske seg i en "Indenriks Man", kunne de gi deg minst et par forskjellige ideer.

Men spørsmålet er, er vår "Indeal Man" det samme som Mr. Right? Hvor mange mennesker som har bosatt seg i lykkelige og vellykkede forhold, kan sette hånden på sitt hjerte og si at deres partner er den ideelle mannen de alltid har drømt om?

9 grunner til at din Ideal Man-ønskeliste ikke fungerer for deg

Det kan ikke være produktivt å anta at dette er tilfelle. Du kan bruke livet ditt på å lete etter din ideelle mann, bare for å finne ut at han ikke er for deg! Her er 9 grunner til at du holder deg til din ideelle mannsliste, kanskje ikke leder deg til Mr. Right.

# 1 Listen kan være for fysisk

Ofte, når du diskuterer din ideelle mann med vennene dine, handler det om hårfarge, øyenfarge, høyde og stil. Du kan ikke nekte at vi alle har preferanser. Blondiner eller brunetter, høy eller høyere, langt hår eller kort hår. Vi er alle litt grunne.

Men selv om utseendet er viktig, vil du være bedre å kaste noen ideelle personlighetstrekk øverst på din ønskeliste, fordi en liste over fysiske attributter vil få deg til ingensteds. Tross alt betyr det ingenting hvis partneren din er ideell å se på, men de har en søppelpersonlighet og gjør deg ikke glad!

# 2 Du mangler andre muligheter

Hvis du er helvete bøyd på å finne din ideelle mann, setter du sannsynligvis deg opp for skuffelse i utgangspunktet, men lar du også andre muligheter passere deg? Bare fordi noen ikke er din "perfekte" mann, betyr det ikke at de ikke er perfekte for deg! De kan kanskje ikke være det du leter etter i utgangspunktet.

Ved å fokusere på din ønskeliste, er du mest sannsynlig å være for lukket. Åpne deg opp til nye muligheter og elsk interesser ved å samhandle med menn som ikke er nødvendigvis din type. Du kan bli overrasket, og du kan oppdage at du dermed vil utvikle en helt ny visjon til din ideelle mann! [Les: Motvirker motsetninger eller driver de faktisk med hverandre?]

# 3 Er du kompatibel?

En ideell mann må være et ideelt forhold, ikke sant? I teorien er han perfekt for deg, så hva kan muligens gå galt? Dessverre er sannheten, du kan aldri anta det fordi en person har de ideelle egenskapene du leter etter, at du ville være kompatibel som et par.

Tross alt har du etablert at han er din ideelle, men er du hans? Ingen tvil om at han vil ha en "type" akkurat som du gjør, og du kan ikke være den. Dessverre er det akkurat slik kjærlighet virker. [Les: 15 kvaliteter og trekk alle menn hemmelighet ønsker i en kvinne]

I tillegg kan han være nøyaktig 6ft med mørkt hår og brune øyne, er snill, hensynsfull og blir kjent med din mor, men har du noe til felles? Har du samme lidenskaper i livet? Lignende livsmål og ambisjoner? Uansett hvor perfekt partneren din er, hvis du har forskjellige interesser eller vil ha forskjellige ting ut av livet, vil det ikke være grunnlag for et ideelt forhold som vil gå avstanden.

# 4 Feil og feil er ikke en dårlig ting!

En "ideell mann", av sin natur, er perfekt og uten feil, ikke sant? Men er det virkelig hva du vil ha i en mann? Jeg er sikker på at du kan innrømme at du har mange av dine egne feil, er det ikke bedre at partneren din har sin rettferdige andel? Hvis du ikke er perfekt og ideell, hvordan kan du forvente at partneren din skal være?

Vi har alle uten unntak dager når vi ikke ser vårt beste ut, når vi er humør og irritert uten grunn når vi er egoistiske og tankeløse. Det er bedre, for vår egen selvtillit hvis ingenting annet, at vår partner er den samme! Også undervurderer vi ofte hvor attraktive både fysiske og følelsesmessige feil kan være. Tross alt er det ufullkommenheter som gjør folk interessante og unike. [Les: 10 tøffe dating leksjoner du trenger å lære å lage dating arbeid for deg]

# 5 Listen er ikke konsistent

Vår smak og preferanse er i stadig endring, selv om du ikke skjønner det. Ta en titt tilbake på ditt første forelskelse, det være seg noen du gikk på skole med eller kanskje en kjendis. Passer de med dine preferanser og din ideelle manns ønskeliste som den står i dag? Sannsynligvis ikke! Din ideelle mannsliste kan til og med være annerledes denne uken enn det var i forrige uke. Ikke bare gjør vår smak moden med alderen, men vi er alle, som mennesker, flippende og ubesluttsomme!

Så er poenget, er det virkelig noe poeng som gjør en innsats for å finne den "ideelle mannen" av fantasiene dine hvis du ikke vet hva du leter etter? Selv om du fant ham, kan han være ideell nå, men lenger nedover linjen, kan du ønske deg forskjellige kvaliteter i partneren din.

# 6 Er dine forventninger for høye?

Våre forventninger fra relasjoner og våre partnere, som mange ting, er sterkt påvirket av media * Sannsynligvis mer enn du kanskje skjønner *.Du tror kanskje at din ideelle mann er en karbonkopi av Harry Styles eller Channing Tatum, men hvis de ikke hadde blitt brakt til deg av media, ville du noensinne ha vurdert deres karbonkopier å være ideelle hvis du møtte ham i dag til dags liv?

Omvendt er dine forventninger til menn økt til et nivå der du kanskje vil se bort fra en mer "gjennomsnittlig" mann som kanskje egentlig er en stor, gjennom overeksponering til "over gjennomsnitt" eller "ideelle" menn i media. fyr i det virkelige livet?

Er din ideelle mann noen ridder i skinnende rustning fra en film som gjør vill, romantiske bevegelser og feier deg av føttene? I sannhet kan livet, romantikk og menn ikke alltid være slik. Men det er ikke å si at den gjennomsnittlige mannen ikke ville få deg til å føle deg glad eller spesiell. [Les: 12 ting du må se etter i en fyr før du daterer ham]

# 7 Føler du deg under press for å imponere?

Enten du liker det eller ikke, er suksess og attraktivitet for våre partnere en annen ting for oss å bli dømt av i samfunnet. Og dette er ikke nytt. Tross alt skrev Jane Austen hele romaner om det. Noen mennesker bryr seg mer enn andre, sikkert, men mange av oss er ubevisst eller bevisst konkurrerer om å ha den mest attraktive eller mest suksessfulle samarbeidspartneren.

Er det mulig at du søker en ideell mann til dette formålet? Du har kanskje ikke engang innsett det, men søker du etter noen som ideelt sett ville imponere familien din og gjøre vennene dine sjalu? Føler du deg under press for å imponere? Du har kanskje selv omgått noen som kunne gjøre deg virkelig glad fordi de ikke var den ideelle mannen til dette formålet.

# 8 Dating din ideelle mann er ikke svaret på dine problemer

Ofte føler vi behovet for å kompilere en ideell manns ønskeliste for å bekjempe problemene vi har hatt i tidligere relasjoner eller på en eller annen måte gjøre opp for manglene i andre deler av våre liv. Vi kan prøve å finne en mann som er mer vellykket og mer attraktiv enn vår eks, for å prøve å helbrede smerten fra en oppbrudd. Eller kanskje, tror du at en ideell partner vil gjøre deg til å glemme din misnøye med din karriere og livet.

I sannhet er et forhold ikke bedre eller verre hvis partneren din er â € œmore idealâ €. Ja, du kan gjøre din ex litt sjalu, men forholdet i seg selv vil fortsatt ha problemer selv om partneren din passer til kriteriene til din ideelle mann. Og din karriere vil fortsatt misnøye deg med eller uten en ideell partner, du vil bare ha en person til å klage til! [Les: Lav selvværd, dens effekter og enkle måter å se deg selv i bedre lys]

# 9 Listen din er urealistisk

Du tror kanskje at din "idealiske mann" er der ute et sted, bare venter på å bli funnet. Den triste sannheten er at han sikkert ikke eksisterer, så du spiser sikkert tiden din på jakt etter ham i utgangspunktet.

Menneskene er stadig i endring, flerdimensjonale og upålitelige. Vi er ikke nødvendigvis den samme personen fra en dag til den neste. For hver god kvalitet vi har, har vi også en katalog over feil og mangler. Og vi endrer ofte måten vi ser på fordi vi kjeder oss lett. Det er umulig å peke en person ned og beskrive deres utseende og personlighet i sin helhet. Mennesker er bare for kompliserte.

Folk endrer seg, og det gjør også din ideelle mann ønskeseddel!

Listen din vil alltid være for spesifikk, og det er så mange kvaliteter som du ikke ville ha regnet for. Noen kan krysse alle boksene på listen på en bestemt dag, men etter en dårlig dag på kontoret, kan de være langt fra ideelle. Noen andre kan ha alle de egenskapene du leter etter, men de kan ha flere andre egenskaper som ikke kunne beskrives som ideelle.

Så er det på tide å tilpasse dine prioriteringer når det gjelder å lete etter Mr. Right? Å avvise ideen om din "idealiske mann" vil sannsynligvis åpne deg for en helt ny verden av muligheter for å finne den ene personen som gjør deg virkelig glad. Kanskje det kan være en bedre ide å lage en ny ønskeliste, og søke etter en mann som gjør at du føler deg lykkelig, verdsatt og støttet. Du kan bli overrasket over hvem du finner.

[Les: 15 meget viktige forholdsregler for enslige kvinner]

Det er lett å bygge en fantasifull ideel mannsliste fra en ung alder og drømme om en mann som vil visse deg bort i solnedgangen. Men når du kaster øynene dine og ser mot horisonten for den ridderen i skinnende rustning, savner du ut på alle de andre herrene som prøver å vinne din hengivenhet?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar