6 grunner til at du ikke vil bli med din første kjærlighet

Har du en følelse av at din videregående kjære er din sjelevenner? Tenk igjen. Her er 6 grunner til at din første kjærlighet kanskje ikke er din siste.

Når vi ser tilbake, burde de fleste av oss hoppe av glede og vite at vi ikke beholdt den første kjærligheten som gikk inn i våre unge liv. Dårligt hår, dårlig oppførsel, dårlig i senga. Æsj! Men de som er i deres første kjærlighets kjærlighet, får hjerterytme ved tanken på at de ikke ender opp med livere med sin videregående skole kjære.

Feilen i vår Stjerner skribent og nerdfighter John Green ble en gang sitert som å si at du aldri føler deg så rent eller så mye som du gjør når du er tenåring. Hvorfor? Som tenåringer begynner vi endelig å komme inn i oss selv som individer og våre hormoner og tanker kjører vilt. Din første kjærlighet er lidenskapelig, intens og vanskelig å komme over. En del av denne grunnen er fordi vi elsker noe som er vår alene, og vi elsker det intenst for første gang. [Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

Dette kan få oss til å se tilbake til en første kjærlighet med rosenbriller, bare fordi de tenårene formet våre oppfatninger om hva det betyr å elske og bli elsket.

Hvorfor ung kjærlighet varer aldri

Fortsetter å holde på ideen om at tenåringselsken din vil være den som vil stå tidstesten? Her er 6 overbevisende grunner til at du ikke bør stole på teenage kjærlighet for å vare deg en levetid.

# 1 Hormoner, juks og høyskole drama. Hvis du skulle samle en gruppe på 100 personer, og spørre hvor mange som hadde sin første erfaring å snyte på i videregående skole, ville nesten alle øke sine hender. Som "parental" som det høres ut, har du som en tenåring hormoner som kommer ut fra hver åpning, noe som gjør dine følelser og seksuell kontroll vanskeligere å håndtere enn når du er voksen. Hva er mer, det første forbrytelsen vil forbli med deg og forme hvordan du håndterer relasjoner i fremtiden.

Videregående skole er også fylt med tenåringsdrama: seksuelle problemer, svimlende sinn, venner som liker kompis, sjalusi, mobbing, eksperimentering med narkotika og alkohol, depresjon, løgn og fest. Disse tingene kombinerer ikke et sunt miljø for et romantisk forhold. Sannsynligvis ved slutten av videregående skole, vil du være over dramaet og klar til å gå videre til et voksen forhold.

# 2 On-off relasjoner vil trette deg ut. Mens det kan virke som magi å komme tilbake sammen med din eks på høyskole, vil du snart vokse ut av denne fasen og innse hvor slitsom det er å kontinuerlig gjenopplive et forhold som allerede har blitt ødelagt en håndfull ganger før.

Ikke bare blir dette irriterende, det er allerede utrolig usunt for din mentale tilstand, avl i tillitsspørsmål og skaper en eventuell disinterest eller distaste for din kompis. Dessverre er on-off relasjoner praktisk talt født i videregående oppdrett. [Les: 10 grunner til å unngå et on-off-forhold]

# 3 Du endrer. Vi forblir ikke tenåringer for alltid, og med vekst kommer modenhet. Måten vi forandrer dypt, påvirker våre forhold til de rundt oss, og fordi endring skjer så raskt i våre tenåringsår, har det en tendens til å dumme våre sjanser med våre videregående medmennesker.

Studier tyder på at mennesker forandrer seg spesielt hver 3-7 år. Med denne forandringen på plass, er det virkelig mulig å vokse sammen? Svaret er ja, men det er usannsynlig å spille ut på denne måten i videregående skole, da de endringene du gjør fra tenårene dine til 20-årene dine, er så drastiske, vil du sannsynligvis ikke anerkjenne ditt følelsesmessige selv.

# 4 Dine ønsker og behov modne. Jo mer du har vokst, desto mer skjønner du at videregående kjæresten din er en slags rykk. Okay, kanskje han er ikke, men poenget er at folk forandrer seg, og hvem du er i begynnelsen, midten og slutten av videregående skole vil sannsynligvis ikke gjenspeile hvem du er nå. Med denne emosjonelle veksten og erfaringen i å dele forskjellige jenter eller gutter i videregående skolen, begynner du allerede å finne ut hva du virkelig vil ha i en partner.

Dette er et sunt voksende prosess, som vil føre deg til dato mer i fremtiden. Mens det høres grunne for å si at det å bo hos en person vil stunt moden din, på noen måter vil det. Datering av forskjellige personer gjør det mulig å se hvilke kvaliteter du trenger, og hvilke du ikke vil sette opp med i fremtiden. [Les: 16 tegn på at du skal bosette deg for din første kjærlighet]

# 5 College blues - det typiske tapet av din kompis. Før du pakker posene dine for et liv med høyere utdanning, kan du spørre deg selv: Kan jeg bli hos min høyskole kjæreste eller kjæreste på college? Forholder disse forholdene seg? Gjør deg klar til college automatisk stave ut døden for høyskoleforholdet ditt?

Den romantiske i meg vil si nei, men svaret er at det i de fleste tilfeller dessverre er svaret ja. Nå, hvis du går på samme høyskole eller universitet som din beau, vil du nok ende opp med å bli sammen lenger. Det vil være en nydelig voksende opplevelse for dere begge, siden dere begge skal være ny på sovesal og bo hjemmefra, og å ha noen du elsker på samme campus betyr at du vil ha minst en garanti venn.

Når det er sagt, vil det ikke vare lenge før du har utviklet nye venner og interesser, et nytt datingpool fullt av interessante og mangfoldige mennesker, og innså plutselig hvor langt fra hverandre du faktisk har vokst.

Hvis du ikke går til samme skole, er du klar for en enda mer ubehagelig opplevelse, men en mye lettere oppbrudd! Troubleâ € ™ s a-brewing når du forsøker et langdistanse forhold med din videregående skole kjærlighet post-graduation. Ikke bare gjør de ovennevnte informasjonene om å vokse fra hverandre fortsatt, men du må også kaste inn aldri å få se din kompis.

Langdistanseforhold er vanskelige, selv for de mest erfarne datamaskinene. Jo, Skype-samtaler er flotte, men de gjør ikke opp for den intimiteten du får fra fysisk vesen med noen - spesielt i et så viktig og hormonelt tilfluktsstadium i livet ditt. [Les: Hvordan lage et langdistanseforholdsarbeid]

# 6 Du utvikler ulike livsmål. Når vi vokser, oppdager vi forskjellige ønsker og behov, ikke bare fra vår partner, men fra vårt liv. Jo, vi har sett nok rom-coms å vite når vi bruker en linje på noen: "Det er ikke deg, det er meg. Vi er bare på forskjellige stadier i våre liv! Men denne gangen er det faktisk sant.

Når du er moden, begynner du å innse hva du vil ha fra livet. Hva skjer når du vil være en lege i Brasil, og hun vil være advokat, eller slå seg ned og starte en familie i Washington? Eller verre, hva skjer når du vil være lege, og han vil bo i din hjemby og jobbe på den lokale 7-11? Yikes!

[Les: 10 trinn for å komme over din første kjærlighet med et lykkelig minne]

Det kan høres hardt for å si at du ikke vil bli med din første kjærlighet, og hvem vet, kanskje du vil være det ene paret som forblir sammen. Men for det meste, ikke svette det. Du vil fortsette å vokse uten dem, oppdage hvilken type person du vil være, og møte utfordrende og fascinerende mennesker underveis.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar