Dating en eldre mann - 9 grunner til å gjøre det minst én gang

Med hookup-generasjonen tar over samfunnet, er det ingenting som et sofistikert, modent forhold til en fyr som er litt eldre.

Du må innrømme at en eldre mann har en unik appell som yngre menn ikke har. I motsetning til yngre gutter som alle er i spenningen og spenningen i dating, tar den eldre mannen en tregere, men bedre tanke på tilnærming. Han vil ikke vie deg med gratis drinker på den varmeste baren i byen. I stedet tar han deg ut til en rustik liten restaurert restaurant med en kvartett som spiller i bakgrunnen.

Når du kommer til et punkt der du tror at alle gutta din alder ikke har noe å tilby deg, kan du begynne å sette dine severdigheter på noen som er mer raffinert, mer sofistikert og definitivt mer moden. Det ville være en forfriskende forandring fra alle disse mannbarnene som fortsatt kjører rundt, ikke vite hva de skal gjøre med livet deres.

Hvorfor bør du danse en eldre mann

Trenger du litt mer overbevisende å gi den eldre fyren et skudd? Her er noen av grunnene til at en eldre mann kan gjøre deg noe bra.

# 1 Han er sikrere. Det kan være en viss at den eldre mannen rangerer mye høyere i karriere stigen enn gutta din alder. Han kan til og med være leder av sitt eget selskap. Dette betyr at når det kommer til penger, har han ikke noe problem. Men annet enn penger, er han også sikrere når det gjelder hans følelser.

Han er vel forbi dager med hensynsløs forlatelse og svingende følelser. I stedet er han på det punktet hvor han er mer sikker på hva han føler om seg selv og livet generelt. Dette betyr at du ikke vil få flere episoder av "Jeg er ikke sikker på om jeg liker-du-liker-deg, men jeg vil ha deg rundt." Nei, den eldre mannen vil bare si rettferdig hva han føler.

# 2 Han har lært av sine tidligere relasjoner. Avhengig av hvor mye eldre din eldre fyr er, har han allerede hatt en god andel av dating erfaring under beltet hans. Han vet allerede at forskjellige kvinner har forskjellige kjennskaper.

Noen kvinner kan være mer vokal, mer emosjonell, mer tolerant, mer avslappet eller mer seksuell enn andre. Han aksepterer dette, og dette hjelper til med å skape sin datingfilosofi. Hva dette betyr for deg er at han er bedre i stand til å forstå hva som gjør at du krysser. [Les: 11 sikre måter å vite at du er dating en ekte gentleman]

# 3 Han vet mer om sex. Eldre betyr ofte klokere, og klokere betyr at han har et par triks opp i ermet hans, ikke sant? Han er foran deg i spillet, så han har sannsynligvis noen høytflyttinger som du aldri har hørt om. Og siden han ikke er oppdatert om de nyeste trendene når det gjelder å få alt opparbeidet, som det de yngre gutta ville lese fra sine menns magasiner, kan du bli overrasket over at han har et par av gamle skolebevegelser som du aldri trodde du ville ha glede av.

På en side notat, så hva om han trenger litt farmasøytisk hjelp for å få ham i gang? Det betyr bare at han er villig til å gå alt inn, bare så han kan glede deg! [Les: 9 store problemer på en manns sinn når det gjelder å ha sex]

# 4 Han er mer tålmodig med deg. Din eldre fyr har sikkert datert noen din alder tilbake på dagen. Han er kjent med humørsvingninger og plutselig impulser av twentysomething kvinner. Dette betyr at han allerede har en ide om hva man kan forvente av deg. Og i motsetning til en yngre fyr som er mer sannsynlig å kjempe med deg over dine små kjennskaper, vet den eldre mannen når han trenger å ta seg av og bare gi deg litt plass.

# 5 Han vet hvordan han skal få det han ønsker. Han har vært gjennom flere års liv enn deg. Han har flere skuffelser og feil i livet. I alle tider har han feilet, han vet hvordan han klarte å komme seg opp og få det han vil. Med yngre gutter kan de ikke være sikre på hvordan de skal få noe eller noen de vil ha. Heck, de kan ikke engang være så sikker på hva de vil ha i utgangspunktet. Men med eldre menn hadde han år for å prøve å teste sin teknikk.

Donâ € ™ t ta dette for å bety at han ville være manipulerende. Vi sier ikke det. Vi sier at en eldre mann har mer kunnskap når det gjelder de forskjellige måtene å få det han ønsker.

For eksempel kan han vite at bare å si unnskyldning for å argumentere med deg, vil du ikke jobbe. Men fra sin erfaring vet han at kvinner som deg kan bli wooed av et element som gjenspeiler dine interesser som en sjelden bok eller en vinylopptak. Når han overlater det til deg som et fredsoffer, vet han at oddsen er i hans favør, at du forgir ham.

# 6 Han er ikke altfor emosjonell eller sjalu. Husk hvordan vi startet listen med at de fleste eldre menn er sikrere i seg selv? Dette er fordi vi vet for et faktum at det har vært andre kvinner som har falt for ham og strøk hans ego. Det han trenger nå, er det ikke noen som slår hans ego, men noen som han kan nyte.

Dette er grunnen til at han ikke er altfor sjalu. Han er sikker på at du vil like ham for hvem han er, og ikke bare litt spinkel grunn som går ut av vinduet i det øyeblikket en varm fyr går forbi. Han vet at han er mer etablert enn noen varm ung fyr som bare kan få øye, så han føler ikke at det er behov for å bli truet av dem. [Les: 5 gaver av en følelsesmessig utilgjengelig mann]

# 7 Han er mer kultivert. Mens de yngre guttene du er vant til, kan være i det nyeste heavy metal-bandet eller de kuleste hip hop dansene, vil den eldre manns smak bli ansett som mer tidløs. Vi sier ikke at han er fast i fortiden eller noe. Vi sier at han kan være i ting som har stått tidstesten, og blir stadig raffinert.

For eksempel vil den eldre mannen være mer sannsynlig å være til kunst, anerkjente kino-mesterverk, og musikk som selv den yngre generasjonen fortsatt kan nyte i dag. Han har flere år enn deg å forfine hans smak, og raffinert dem han definitivt har.

# 8 Han har en tendens til å være bedre på kommunikasjon. Han vil ikke kaste bort tid å dechiffrere kryptiske tekster og lese uttrykksikoner som de er hieroglyfer. Hvis det er noe han vil si, vil han si det så krystallklart som han kan mønstre. Han ville også forvente at du skulle gjøre det samme. Så på en måte er han mindre tilbøyelig til å oppmuntre deg til å kommunisere på en måte som er åpen for å bli misforstått.

Ta eksemplet på en felles samtale mellom to personer som ikke er helt datert. De sier sannsynligvis ting som: "Jeg vil ringe til deg eller" 锟 斤 拷 s spille det ved øret. "Med en eldre fyr vil han bli kvitt tvetydigheten og bare si hva han tenker på, "Jeg ringer deg i kveld" eller "Jeg vil at vi skal spise middag neste uke." Nå ville det ikke være forfriskende endre fra alle de ønskelige blandingene som andre gutter sender? [Les: 11 tegner deg for å bli en ekte keeper]

# 9 Han kan være ute etter å slå seg ned. Dette er gode nyheter for damene der ute som er lei av å danse, og vil bare ha sikkerhet og stabilitet med en fyr de liker. Eldre menn kan være lei av datingspillet. Han ser ikke etter den neste flingen for å holde sengen varm i et par dager. Han ser etter noen han kan dele sitt liv med. En fyr kan bare gå så langt uten en kjærlig kvinne ved hans side.

[Les: 8 små hemmeligheter kvinner burde vite om menn]

Selv om aldersgapet kan virke som en magnet for problemer, kan risikoen med en eldre, mer moden mann åpne dine øyne for nye perspektiver. Gi det et skudd, og se hvordan det fungerer for deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar