7 grunner kvinner skjønner ikke menns kommunikasjonsstil

Damer, har du noen gang lurt på hvorfor mannen din ikke ser ut til å kommunisere med deg? I hvert fall på en måte kan du forstå? Her kan det være tilfelle.

Jeg vil rulle øynene bare tenke på å ha en meningsfylt samtale med en fyr og deretter gå bort etter å ha lært ingenting. Hvorfor? For halvparten av tiden forstår jeg ikke hva de prøver å si!

Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger jeg har smittet en fyr eller til og med snakket i telefonen med ham og vært helt uvitende om hva det var vi bare diskuterte. Kvinner og menn er super forskjellige ting - ingen tvil om det.

Hvorfor er det at det er slik kommunikasjonsgap mellom de to kjønnene?

Du tenker for folk som må vokse for å holde denne jorden i gang, vi burde kunne snakke med hverandre effektivt, ikke sant? Feil. Altfor mange misforståelser kommer fra situasjoner hvor kvinner bare ikke forstår hva en mann prøver å si, eller omvendt.

Jeg kom nesten ikke til noen fordi jeg ikke var sikker på at han selv var i meg. Da jeg fortalte ham om det senere, var han helt sjokkert! â € œHvordan kan du til og med tro at jeg ikke var? Jeg viste alle skiltene! "Jeg banket nesten ham oppover hodet rett da og der, for meg var det veldig uklart. [Les: 25 surefire tegn som forteller deg om en fyr liker deg]

To forskjellige språk for to * veldig * forskjellige kjønn

Så jeg tenkte, gravd, og selv intervjuet, og kom opp med disse 7 grunnene til at kvinner bare ikke forstår menns kommunikasjonsstil.

# 1 Menn har et sporet sinn. Nå er dette ikke ment å si at menn er dumme og ikke tenker på mer enn én ting om gangen, men det peker på at menn vanligvis er enkle.

Damer, har du noen gang sagt til en fyr du er "fin" når du virkelig mente at du ville rive hodet av det utstoppede dyret han vant for deg og skyve det ned i halsen fordi du er rasende med ham? Jeg vet du har.

Når menn sier at de er "finere", betyr de sannsynligvis at de faktisk er fine. Men hvis en jente hører det, begynner hun umiddelbart å tenke på hvordan når hun sier det, betyr det noe som egentlig er det motsatte. Dette kan føre til mange argumenter fordi en kvinne kan kreve å vite hva som er galt, men i virkeligheten er alt virkelig bra!

# 2 Menn føler ikke behovet for å avsløre hver eneste tanke. â € œHva var dagen din, kjære? â € spurte hun. â € œDet var bra. Og din? "Svarte han. Hun gikk da i detalj om alle aspekter av dagen: hvem sa hva på kontoret, hva hun hadde til lunsj, og selv hva som var på radioen på vei hjem. [Les: Hvorfor hater menn å snakke i telefonen?]

Kvinner kan bli så forvirret på en manns svar på et så enkelt spørsmål fordi det er ikke slik vi vil svare på det. Vi forstår ikke at en mann ikke vil bruke tid på å gjenoppleve sin dag. Han vil sannsynligvis bare slappe av, slappe av og ikke bekymre seg for det.

Som kvinner kan vi ta dette som et tegn på at han er opprørt over noe som skjedde og ikke vil snakke om det - eller verre, at han skjuler noe fra oss. Men ærlig talt, damer, han hadde nok bare en god dag, med ikke noe signifikant som gikk ned.

# 3 Menn liker ikke å snakke når de er opprørt. Dette er trolig den største forskjellen mellom kjønnene som kan ha størst effekt. Hvis menn har en dårlig dag eller hvis noe er galt, vil de bare være alene. De liker ikke å sette sine problemer på noen andre, og prøver å få tilbakemelding på hvordan de skal reagere. [Les: Har menn følelser? Hvorfor de handler som de ikke bryr seg om]

Kvinner forstår ikke dette, fordi vi vil vite alt, så vi kan prøve å gjøre det bedre. Hvis du er fjern eller stille når vi prøver å snakke med deg, antar vi at det er noe vi gjorde, og vil dermed bli lei oss selv. Vi får bare ikke hvorfor noen vil lide alene.

# 4 Menn spør knapt noen spørsmål. Kvinner får ikke dette av mange grunner, den mest utbredte er: "Hvordan kunne du ikke ha spørsmål om de 50 tingene vi bare snakket øret om? Forstod du alt, eller lyttet du bare ikke? "[Les: 6 effektive tips for kommunikasjon med mannen din]

Kvinner ser etter klarhet i samtale. Hvem er denne personen? Hvorfor gjorde du det? Hva skjedde etter det? Menn hører bare * litt av tiden * og tar alt i, ikke egentlig vil ha mange detaljer. Dette er så annerledes enn hvordan kvinner kommuniserer, og det er derfor at det kan være en så stor sammenkobling mellom menn og kvinner under en samtale.

# 5 De lytter stille. "Du hører aldri på meg!" skinner hun. Alt jeg noensinne gjør er å høre, fordi alt du gjør, er å snakke, han tenker stille og klokt * til seg selv. Denne typen går sammen med sine aldri stillende spørsmål.

Når to kvinner snakker med hverandre, er det mange frem og tilbake. Vi kommenterer noe som skjedde, stemme våre avtaler eller uoverensstemmelser, og gi trygghet. Men menn sitter vanligvis stille der, og stiller oss spørsmål om de lytter til oss i det hele tatt.[Les: 10 subtly endearing måter menn sier "Jeg elsker deg"]

Kvinner forstår ikke dette. Hvis du lytter, hvordan kunne du ikke ha noe å si etter alt som vi nettopp har sagt? Sannheten er at menn lytter med hensikten å lytte. Kvinner lytter med hensikten å svare. Menn vil høre alt du sier, men kan ikke ha noe relevant å bidra, så de blir stille.

# 6 Menn liker ikke repetisjon. Kvinner innser at ting forandrer seg hele dagen. Selv om du hadde en god dag tidligere, kan det ha endret seg. Så vi spør hvordan dagen din er et par ganger gjennom.

Noen ganger får vi ikke svar, og dette frustrerer oss så mye! Hvis ingenting har endret seg, hvorfor ikke bare gi oss beskjed om det? Fortell oss at alt fortsatt går bra. [Les: 12 vanlige tekstvaner av jenter som skyver gutta bort]

Menn har en tendens til å gi deg et svar på noe, og det er det. Hvis dagen har gått nedoverbakke siden siste gang du snakket, vil han sannsynligvis fortelle deg hva som skjedde. En kvinnedag * og følelser * har en tendens til å forandres mye oftere enn en manns, som også kan bidra til denne forskjellen i kommunikasjonsstil.

# 7 Kvinner vil bli spurt, mens menn vil fortelle. Vi liker å bli spurt hvordan vi er. Vi ønsker å bli spurt hvorfor vi føler en bestemt måte og hva vi skal gjøre med vår dag. Menn ... ikke så mye.

Menn vil mer enn sannsynlig ikke spørre deg om dagen din. Hvis du er lei deg, tror de du bare forteller dem, fordi det er slik de er. Hvis de bare kom inn i en ulykke, vil de fortelle deg. Hvis de bare ble sparket, vil de fortelle deg det. Hvis de spontant kommer til å se en film, vil de fortelle deg. De vil ikke vente på deg for å spørre dem hvordan dagen var før du fikk vite om noe galt eller forferdelig skjedde. Kvinner, derimot, har en tendens til å lete etter en ledeteknologi før de får vite hvordan de føler seg.

Mange ganger, dette får oss til å tro at våre menn ikke bryr seg om våre dager. Men det er ikke tilfelle i det hele tatt. Han er sannsynligvis bare under antagelsen om at du vil fortelle ham når det er noe viktig for ham å vite.

[Les: En veiledning om effektiv kommunikasjon i et forhold]

Det som dette hele kjenner til er at menn og kvinner har motsatte måter å tenke på, noe som kan gjøre kommunikasjon vanskelig til tider. Men så lenge dere begge holder disse forskjellene i bakhodet og ikke tar dem personlig, kan dere være godt på vei til et mer tilfredsstillende forhold.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar