8 grunner til at relasjoner treffer treårsdumpen

Noen gang lurte på hvorfor forholdene ser ut til å treffe en rekke roadblocks når du treffer det treårige merket? Vi er her for å kaste lys over dette fenomenet?

Det er sant at du ikke kan forutsi fremtiden, og du kan ikke hjelpe hvem du faller inn i eller ute av kjærlighet med. Forhold er fantastisk, elendig, spennende, irriterende, og alle andre følelser du kan tenke på balled opp i en. Du kan være sammen med noen lenge, og ende opp med å være sammen for alltid, og du kan danse noen lenge, bare for å finne deg igjen med hjertesorg.

Selv om vi alle håper på at alt slutter sammen for alltid, skjer det ikke alltid, og mange par bryter opp etter å ha vært sammen i noen år. Merkelig nok, det er vanligvis i det tredje året at dette forholdet dilemma skjer.

Hvorfor par går gjennom treårig breakup bump

Når du treffer treårsmerket med partneren din, synes det ofte å være den truende følelsen av frykt som er vanskelig å rive av. Hva er big deal om det tredje året, og hvorfor er det fylt med så mange potensielle problemer som kan føre til en oppbrudd?

# 1 Reality hit. Noen blir engasjert etter 1 uke med dating, 1 måned med dating, og andre venter et år eller så. Noen mennesker lever ikke sammen før ekteskapet, og noen gjør det. Hvis du har vært med noen i flere år, bare for å finne deg selv en gang igjen, er det fordi virkeligheten rammet.

Se på det på denne måten. Du tilbringer det første året å bli kjent med hverandre, det andre året vurderer kanskje å flytte sammen eller få et kjæledyr, og i det tredje året har du levd sammen lenge nok, men finn deg selv som ikke vil gifte seg. Virkeligheten kastet deg et valg: Er dette det du vil gjøre for alltid eller skal du gå? Det er da alle tvilene kommer til overflaten.

# 2 Kjedsomhet. Har du noen gang kjent et par som har vært sammen lenge, og du føler deg ærlig at de fortsatt er sammen av avhengighet og rutine, og ikke fordi de virkelig er forelsket? De fleste ganger disse parene ender opp, og det er forståelig.

For eksempel begynte en av mine gode venner i middelskolen å danse denne fyren, og de endte opp med å danse helt gjennom college, for å ende opp med å bryte opp for godt året etter at de begge hadde uteksaminert seg. Det betyr at de brukte nesten halvparten av sitt liv sammen, bare for å bryte opp. Og her er hvorfor: kjedsomhet! De ble kjedelig, og de ønsket å vite om det er noe der ute som er mer spennende. Når møtt mellom kjedsomhet og den spennende verden der ute, er det ganske fristende å velge spenning, ikke sant? [Les: 15 grunner du kjeder deg med forholdet ditt]

# 3 Fysisk tiltrengning. Det er et kjent faktum at vi dømmer hverandre og oss selv om utseende. Hvis du startet dating din fyr som ser ut som en Victoria Secret-modell bare nå, flere år senere, ser mer ut som en Oompa-Loompa, har du virkelig sluppet deg, ikke har du det? Sikkert, din fyr elsker deg uansett hva, men hvorfor vil du bli slurvet og ikke være den aller beste versjonen av deg selv mulig.

Tenk på alle parene som lot seg gå etter at de blir gift, og hvordan du alltid tenker på deg selv, vil du aldri være den måten. Eller bare forestill deg om kjæresten din er den som lot seg gå og fikk en hel masse vekt. Ikke sexy.

Det er ikke noe sexy om å ha en stor, flabby mage som henger ut over deg under sex. Du to skulle ønske å løfte hverandre opp, og være sunn for hverandre. Hvis du har latt deg gå, eller kanskje hvis de la seg gå, er det sannsynligvis en av de viktigste årsakene til at du fant dere å la hverandre gå.

# 4 Utroskap. Denne skal være en gitt, og jeg beklager på forhånd om dette skjedde med deg. Du bør ikke tilbringe tre år med noen bare for å finne ut at de var utro. Tre år er lang tid å tilbringe med bare én person. Men det er folk der ute som føler at de vil prøve andre smaker etter å ha sittende fast med en smak i mange år.

Det kommer ofte hånd i hånd med kjedsomhet, men noen ganger snyder folk bare fordi de kan. Den selvtilfredsheten om å være sammen med noen i tre år kan gi cheaters tilliten til å anta at til tross for det de gjorde, vil de tre årene de har brukt sammen med partneren, utgjøre mer enn denne en utroskapsakt, og deres partner vil ta dem tilbake . Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle.

[Les: 25 grunner kvinner jukser på mennene sine]

[Les: 30 grunner menn snyder på sine kvinner]

# 5 Kompatibilitet. Motsetninger tiltrekker seg, og noen ganger gjør de det ikke. Men du trenger ikke å være motsetninger for å tiltrekke seg, og noen ganger tror du kanskje du er en perfekt kamp med noen, bare for å tilbringe år med livet ditt for å finne ut at du ville ha forskjellige ting i livet hele tiden. Hvis du treffer treårsmerket for dating, begynner du vanligvis å snakke om ekteskap, barn, og hele voksende gamle sammen ting.

Hvis du begynner å ha disse samtalene bare for å finne ut at du vil ha to barn, og han vil ha fire, eller du vil bo i byen, og han vil bo i forstedene, eller du vil gå tilbake til skolen og få en annen grad, men han trodde alltid at du ville være en hjemme hos deg, så sjansene for at dere to ender sammen og har et godt forhold er slanke.

Det er viktig å snakke om disse tingene og hva du virkelig vil ha ute av livet. Det kan skade hvis du ender opp med å bryte opp, men det blir mye lettere enn å få skilsmisse noen få år nedover veien. [Les: 50 viktige spørsmål å spørre om å teste kompatibiliteten din]

# 6 Religion. Det kan være vanskelig å forstå et par med forskjellige religiøse overbevisninger som bevisst begynner å danse hverandre, og da bryter de opp etter flere år på grunn av deres religiøse tro. Men det skjer.

Vi vil noen ganger ikke tro på det som faktisk står rett foran oss. Vi tror vi kan forandre folk, kanskje ikke i begynnelsen, men til slutt. Så det er hva noen mennesker gjør, spesielt når det gjelder forhold. Noen mennesker vil være med noen de vil endre, men de skjønner bare at de ikke kan etter tre år.

# 7 Arbeids- / livsbalanse. Å være motivert og karriere-drevet er flott. Det er fantastisk når du har en slik lidenskap for noe, og vil være best på det du gjør. Tenk tilbake til når du først begynte forholdet ditt og hvor lidenskapelig du var om mannen din. Men når du fortsetter i forholdet ditt, og blir komfortabel, begynner lidenskapen å ta en baksete for å gjøre rom for andre prioriteringer.

Ved det tredje året er du allerede ganske sikker på at partneren din elsker deg. Din partner vil forstå hvis du må bruke flere timer på jobb. Din partner vil elske deg, selv om du bare går på datoen natt to ganger i måneden. Til slutt, uten at noen av dere virkelig merker, vil du se at lidenskapen som en gang drev ditt forhold, er nå fizzling ut.

# 8 Kommunikasjon. Ved det tredje året vet du allerede mest av hverandres kommunikasjonsegenskaper. Du vet hva din fyrs grunts betyr, eller du vet hva kjæresten din har "Hmmm" tekster. På denne tiden kan du noen ganger tro at du allerede kjenner din partner så godt at du ikke føler behov for å lytte lenger. Dette er en stor feil.

Når du ikke lenger føler behov for å snakke med hverandre eller uttrykke hvordan du føler, du bare skyver hverandre unna. En dag kan dere begge innse at dere ikke kjenner hverandre så vel som du trodde du gjorde. Og dette gapet blir bare større til det blir en fullstendig oppbrudd.

Det spiller ingen rolle hvor lenge du har vært sammen, hvis du vil at forholdet ditt skal vare, så når du kommer hjem fra jobb om kvelden, bør du legge til side et par minutter for å snakke om hverandres dag, uansett hvor dagligdags det er. Forhold som treffer det treårige merket så mange ganger, går ikke lenger lenger fordi de glemmer å kommunisere, og de gir ikke innsatsen til å gjøre det.

[Les: 10 måter å komme gjennom en grov patch i et forhold]

Det treårige merket er når du allerede vet mye om hverandre, og du er ikke helt sikker på hvordan du skal komme opp derfra. Det er der konflikten oppstår. Så hvis du finner deg selv på vei mot det treårige merket, se opp for disse tegnene og avhjelpe dem før det er for sent!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar