14 grunner til at han er MIA og ikke svarer på tekstene dine

Innholdsfortegnelse:

14 grunner til at han er MIA og ikke svarer på tekstene dine
14 grunner til at han er MIA og ikke svarer på tekstene dine
Anonim

Det er få ting mer frustrerende enn å vente på en tekst fra den fyren du liker. Så hvordan har han ikke sendt deg en tekst om dager?

Møte en fyr som du er interessert i, kan være utrolig spennende. Det kan imidlertid også være utrolig frustrerende, hvis du begynner å snakke med ham, men han er ikke å snakke om deg.

Hvis han ikke svarer på dine meldinger, hvordan skal du vite om han liker deg eller ikke? Det virker som om han ikke smiler deg, så kanskje han ikke liker deg. Han har imidlertid ikke sagt det, så du vet ikke sikkert.

Denne usikkerheten kan være en stor hodepine. Det kan være en av de mest frustrerende delene av dating livet. Så hvordan kan du unngå det?

Hvorfor har han ikke kontaktet deg igjen?

Heldigvis er det noen generelle grunner til at han kanskje ikke smiler deg tilbake. Når du kjenner disse, kan du søke dem på situasjonen din for å se hvilken som passer best. Så kan du løse teksting mysteriet!

# 1 Han mistet telefonen sin. Dette er kanskje den mest grunnleggende grunnen, men en som nesten aldri skjer. Mangelen på svar kan ganske enkelt bety at han har feilplassert sin telefon. Han har kanskje virkelig likte deg, og han har ment å tekst deg, men han kan ikke huske for livet til ham hvor han satte telefonen. Dessverre er det ingenting du kan gjøre, hvis dette virkelig er grunnen til at han ikke har svart på deg.

# 2 Du har ved et uhell gitt ham feil nummer. Det er ingen måte at han kan skrive deg tilbake hvis du ga ham feil nummer. Som en uventet bonus, kan du ha laget en tilfeldig kvinnedag da hun begynte å motta flørtende tekster fra fyren du ga nummeret ditt til. For fremtidig referanse, be ham om å ringe nummeret ditt og vent til telefonen ringer. Dette sikrer at du har gitt ham riktig nummer.

# 3 Han møtte noen andre rett etter deg. Hvis du snakket med fyren og flørte med ham, og det gikk veldig bra, kan han virkelig likte deg. Men det betyr ikke nødvendigvis at du var den eneste personen han snakket med. Noen ganger kan det være mye konkurranse, spesielt hvis den aktuelle mannen blir en hit med damene.

# 4 Han glemte å skrive deg tilbake. Hvis han er noen som er en virkelig glemsom person, kan det ha rett og slett gledet seg til tekst du er tilbake. Ord til de kloke - du vil kanskje skrive nummeret på armen med en penn neste gang. På denne måten vil han være mye mindre sannsynlig å glemme.

Det kan også skremme bort noen av konkurrentene. Hvis dette er tilfelle, kan du sende ham en kort, flørtende tekst for å minne ham om det moroa du to hadde sist gang du var sammen. [Les: 11 trinn for å starte en sexy tekstsamtale med fyren du liker]

# 5 Du hadde ingen mottak da han snakket deg. Dette kan ofte være tilfelle hvis du er en fan av å gå ut i naturen der det ikke er noe mottak. Han har kanskje smittet deg hele tiden, men siden du ikke kan få noen tjeneste hvor som helst i nærheten av favorittstien, kan du gå glipp av meldingene hans.

# 6 Han kan ha vært full når han fikk nummeret ditt. Nivået av hans inebriation er definitivt relevant i denne ligningen. Hvis han var syv bier dypt da han fikk nummeret ditt, kunne han lett ikke huske neste dag at hendelsen hadde skjedd. Fire år senere kan han fortsatt lure på hvem â € œBombshell Bethâ € Â er i sin telefon.

# 7 En av vennene hans kan like deg. En gang imellom kan denne situasjonen skje. Fyren kan faktisk like deg, men en av vennene hans kan ha bedt ham om å slå seg tilbake fordi han liker deg. Det kan være frustrerende, men hvem vet, du kan være i ferd med å få mye mer oppmerksomhet fra en av hans kjekke venner. Score!

# 8 Han kan være frisk ut av et forhold. Hvis han er frisk ut av et forhold, vil han kanskje ikke begynne å smsere deg umiddelbart. Han kunne fortsatt føle seg rå og følelsesmessig om hans oppbrudd. Men det betyr ikke at han ikke vil skrive deg en liten vei nedover veien! Gi ham et par dager for å finne ut hva han vil, og hvem vet, dere to kan da begynne å snakke om hverandre 24/7! [Les: 13 lurte tegn han er ikke over hans eks]

# 9 Han kan ikke være i teksting. Kanskje han bare er den typen fyr som helst vil ringe deg på telefonen eller snakke med deg personlig. Hvis han pleier å være en gammeldags slags fyr, kan dette være tilfelle. For å finne ut, kan du sende ham en melding og spørre om han vil ringe deg, så du kan endelig begynne å få ballen til å rulle.

# 10 Han har kanskje begynt å dele noen andre nylig. Det er en sjanse at når du ga ham nummeret ditt, var han allerede litt investert i noen andre. Han har kanskje ikke gitt henne sin forpliktelse enda, og det kan derfor være at han fortsatt har nummeret ditt. Men nå, han kan faktisk være dating henne for ekte.

# 11 Han har kanskje ikke vært det i deg. Forhåpentligvis er dette ikke tilfelle, men det er mulig. Bare fordi han ba om nummeret ditt betyr det ikke at han er i deg. Noen ganger spør gutta bare om kvinners tall, fordi det virker som de naturlige tingene å gjøre, og det er en enkel måte å avslutte en samtale og gå bort. Dating og flørting innebærer både risiko. Det er par for kurset, og noen ganger virker det ikke. Men ikke bekymre deg, det skjer med alle! [Les: 20 grunner en fyr kan ikke like deg så mye du liker ham]

# 12 Han tror kanskje du er ute av ligaen hans. Dette er flippen av ham som ikke er i deg.Han kan være så inn i deg at han er bekymret for at han ikke er god nok til deg. Han kunne være på den andre siden av den telefonen svette, skrive en søt, kort tekst og deretter slette den, fordi han vet du svarer ikke.

Noen menn lider av mye angst når det gjelder å gjøre det første trekket med kvinner. Hvis du har det bra med å være den første til teksten, så gå rett og ro deg nervene!

# 13 Kanskje han er en dårlig tekst. Kanskje han ikke er så vittig, og han er usikker på hans evne til å få deg til å fnise via korte meldinger. Hvis dette er tilfelle, kan han vente til han løper inn i deg personlig, hvor han har mer tid til å prøve å arbeide sin sjarm.

# 14 Han kan prøve å vente på riktig tidspunkt. Gutter bekymrer seg ofte om å synes for ivrig. De vil ikke skremme seg bort en jente ved å være for entusiastisk for tidlig. Noen vil hevde at noen timer etter datoen din er den beste tiden til tekst, mens andre vil si at de skal vente på noen dager. Det er egentlig ikke noe riktig svar!

Ta noen dype puste, distrahere deg selv med noe, og vent et par dager. Telefonen din kan begynne å sprenge som en vulkan etter det.

Det kan virkelig være nyttig å finne måter å distrahere deg selv i løpet av de første dagene du venter etter at du gir en fyr ditt telefonnummer. Uansett hva du fyller tiden din med i løpet av disse dager, er det sannsynlig at det ikke vil være noe nær så frustrerende som det er å stirre på telefonen i flere timer på slutten.

[Les: 20 sexy spørsmål til tekst en fyr å forføre ham]

Når telefonen er veldig stille på grunn av mangel på tekster, tenk på disse mulige årsakene. Hvis han kommer rundt, flott! Hvis han ikke gjør det, tøff flaks. Bare la han gå og fortsette.

Populært emne