10 sunnere grunner til at beruset sex er aldri en god idé

Tanken om å ha drukket sex på en kveld kan virke som mye moro, men med mindre du er forsiktig, kan du ende opp med å angre på det mer enn noensinne!

Den store fotografen, Rennie Ellis, sa en gang om alkohol: "[Det] har lenge vært det primære smøremiddelet i vårt samkvem og det hellige smeltevæske som følger med ritualen til mateship."

Og hvor veldig sant er disse ordene. Alkohol har fungert som et sosialt smøremiddel siden forhistoriske tider - det ordsprogede nederlandske motet som gir oss det ekstra skrittet i vår evne til å samhandle trygt og kompetent med andre. Men når det trinnet blir en sprint, og drunkenness følger, så kan katastrofale konsekvenser forventes. Ingen steder mer enn i soverommet.

En slurk for langt

Alkohol avlaster oss av våre sosiale hemmelser, i en grad som er direkte proporsjonal med mengden som er imbibed. Det som gjør oss interessante og erudite etter en pust av ting, gjør oss til fullstendig bores, lechers og recalcitrants, hvis vi ikke klarer å overvåke vårt inntak til de riktige nivåene.

Selv om du begynner å vurdere å ta en slik sprøytestyrt oppførsel inn i soverommet, er en oppskrift praktisk talt garantert å føre til katastrofe.

Hvorfor alkohol og sex ikke blandes

Det kan hende du tror at å sette inn hemminger til side med noen få drinker, vil lede deg til en reise med øyeåpning, men du er mer sannsynlig å tommel gjennom en rekke seksuelle katastrofer.

# 1 Å gjøre en Corleone. Såkalt etter den første Gudfar film, hvor en motstander gjør feilen ved å komme på feil side av Don Corleone, og ender opp med â € "ja, du gjettet det - en hestens hode på puten! Uansett hvilket uttrykk du helst vil bruke, er det faktum at alkohol har en skremmende tilbøyelighet til å heve de som ser hjemme i en Boris Karloff-film til supermodellstatus.

Men når spritet slites av og du våkner ser den gavehesten helt i munnen, en arm fanget under dem som du seriøst vurderer å tygge i stedet for å forstyrre dem, vil du raskt angre på de siste par drinkene.

Og hvis du er virkelig uheldig, vil en av dine mer edrue venner ha begått hele handlingen av uanstendighet til minne og plage deg med hendelsen for resten av dine født dager! [Les: 10 verste folk du kan ha en natt med]

# 2 Hopping pistolen. Du kan ha trukket en absolutt cracker, derimot, med en fyr eller gal som er akkurat den typen du går for, og er akkurat den typen du kunne se deg selv slå deg ned med. Men på baksiden av en skitten drunken soiree - og la oss møte det, å gå hjem med noen så full som du var, de må ha vært i en ganske lignende stat selv - du har kanskje bare ødela noen sjanse du hadde for å ta det lenger.

Slike situasjoner er den typen de fleste forsøker å sverge bak dem og sverger aldri om å gjøre igjen. De gir sjelden grunnlaget for et langvarig og lykkelig forhold. [Les: Skal du gi inn og ha sex på første date?]

# 3 Din fleksible venn. Nei, ikke et kredittkort, og en absolutt for gutta, og beskriver den mye hatet og fryktede bryggerens kjepp. For de som ikke er i kjennskap, beskriver jeg selvsagt alkoholrelatert impotens og effekten på mannlige kjønsorganer.

Ingenting er verre enn å bygge opp til hovedarrangementet, og å ha det som skulle være et godt ledd av biff, erstattet av det som bare kan beskrives som et vått salat. Farvel, verdighet! [Les: Hvordan opprettholde din erektion lengre uten problemer]

# 4 Du snooze, du mister. En annen mye uønsket bivirkning av alkohol, men helt for vanlig, er døsighet. Uansett hvor mye du er raring å gå, så snart du kommer i en komfortabel posisjon, vil spritet ta på kroppen din til innsending, og du vil nippe av før du kan få kondomen ut av lommen.

Ikke noe som en partner i kriminalitet vil se når de er klar for gjerningen - eller enda verre, midt i den. Prøv å leve den ene ned hvis du kan!

# 5 Maling av veggene. Noen av oss har sterkere forfatninger enn andre. Noen kan kaste den nede i halsen hele natten med knapt en hikke, mens andre blir ganske syk på en forlenget drikkemøte. Og la oss møte det, få ting er mer sannsynlig å gi ydmykelse og avsky enn å sprøyte din egen eller din planlagte byttes leilighet med den fargerike prakten av sprutbelastet oppkast. Ikke egentlig noen idé om vellykket forspill.

# 6 Tvinge problemet. Dette er ganske alvorlig vurdering, spesielt for gutta der ute, men å ha sex med en som er full, selv om du er i samme tilstand, kan utgjøre lovlig voldtekt i mange deler av verden. Fornedring er en ting, men en kriminell rekord er ganske noe annet. Best å forlate de siste par drinker, og ta en avgjørelse som ikke vil lande deg i ganske så mye trøbbel.

# 7 Fumbling tommelen. Husk når du var tenåring og bras syntes å ha en kompleksitet som ikke er så forskjellig fra den som finnes i kvantefysikk og luftfartsteknikk? Vel, multipliser det med ti, og der har du det vanskelig å fjerne dem når du er beruset.

Kast pantyhose og tettsittende kjoler inn i blandingen, og du kan også prøve å bygge et romfartøy enn å få henne til å bli naken! Og fumbling rundt henne som en lærling mekaniker er ikke sannsynlig å score mange brownie poeng.

# 8 En dråpe eller to. Så du klarer å finne veien til et av de respektive hjemstedene for å utføre den skitne gjerningen, navigere i klærfjerningsforholdet med aplomb, lykkes med å holde lunsjen nede og står overfor utsiktene for å faktisk ha sex når du tenker på deg selv , Jeg kunne virkelig gjøre med å gå til John først. Det gjør du. Greit nok. Bedre å være komfortabel under handlingen enn ikke.

Men hvis dette skjer en gang, så en tredje, fjerde, femte osv., Kommer du virkelig til å ødelegge stemningen. Og dessverre er alkohol et vanndrivende middel, og vil ha akkurat denne effekten. Så med mindre du har en blære på størrelse med en slakteres bøtte eller du har klart å klemme noen få pints på forhånd, er utsikten for en morsom tid mellom arkene ikke en god en.

# 9 Vurder dette. Og du vil hvis du er full nok. Inhibisjoner går ut av vinduet, og du vil vurdere noe. Det er ikke alltid en dårlig ting, men hvis du våkner opp ved siden av går kveldens pickings kledd i en skinn gimp maske og holder en ganske perturbed ser kylling, vil du sannsynligvis ønske du hadde bodd og sett på TV i stedet. [Les: 10 skitne drikkespill for frie gutter og jenter]

# 10 Ex-sex. Den personen som du har gjort en karriere av å hate de siste seks månedene, den fryktelige personen du har ønsket all form for ondskap for å ha hederligheten til å grøfte deg, fokuset på all din vitriol og sorg, er den siste person du noen gang vil se ved siden av deg om morgenen.

Men alkohol er ikke et partisant dyr, og det kan virke som den verste ideen i verden når nykter kan virke som den beste ideen når den er full - og hvis exen din kommer opp om kvelden, så forvent ikke å gå alene . Forventer imidlertid å være dobbelt så forvirret om morgenen når du skjønner hva du har gjort! [Les: 10 ganger hvor bruddsex faktisk går ut]

Så tenk to ganger neste gang du er på en kveld før du bestemmer deg for å ta den berusede stupa. Det kan godt vise seg å være en feil du aldri vil glemme.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar