11 grunner til at et kvinnelig ledet forhold er bare fantastisk

Det er på tide at guttene går til side og la damene ta tøylene. Her gir vi deg 11 grunner til at et kvinnelig ledd forhold bare virker.

Siden begynnelsen har menn alltid forsøkt å være på toppen. Det er noe om å være en alfa-mann som tilfredsstiller deres mannlige ego-bullshit. Likevel viser historien at kvinner i alle aldre og opprinnelser ble tatt seriøst og hevdet som lik menn. Cleopatra, keiserinne Wu Zetian og Elizabeth I er bare noen få eksempler på kvinner som hadde uovertruffen maktposisjoner.

I dagens dag og alder er det mange flere kvinner som leder ikke bare husholdninger, men hele nasjoner. Fra enslige mor som bor over gaten, til kansler Angela Merkel fra Tyskland, viser kvinner raskt menn at de kan håndtere like mye, om ikke mer enn dem.

Bruk de metaforiske buksene i et kvinnelig ledet forhold

Når det gjelder forhold, er det fortsatt et relativt tabuemne som lar kvinner ha på seg buksene. Menn kan være villige til å gi opp sitt sete i styrerommet, men de er ikke så villige til å gi opp sitt sete ved bordets hode. Men tiden er i endring, og menn rundt om i verden begynner å forstå at det å la dame være ansvarlig, ikke er så slemt.

Etableringen av et solidt hierarki i et forhold er like viktig som å etablere en i et selskap. Det er opp til hvert par å bestemme hvor mye kraft som blir fordelt mellom hverandre. Det kan variere fra å la kvinnene håndtere visse aspekter av forholdet, for eksempel å gi henne full kontroll i soverommet, til den andre enden av spekteret, der hun har full kontroll over hele partnerskapet. I alle fall er det 11 grunner til at et kvinnelig ledet forhold bare er fantastisk.

# 1 Full bevissthet. Kvinner er fullt klar over alt som skjer. Fra å vite nøyaktig når informasjonskapslene i ovnen er ferdige, for å finne ut hva som plager deg, er kvinner oppmerksom på omgivelsene deres og vil gjøre sitt beste for å sikre jevn seiling.

# 2 Multi tasking evner. Det kan ikke benægtes at en kvinne kan jonglere en helidsjobb, holde barna i live, sørg for at hjemmet er i orden, og fortsatt hold gnisten i live i soverommet. For menn er det et valg-og-avtale-med-det-scenario. Hvem vil ha det, når de kan få alt?

# 3 Organisert og effektiv. Jeg har en heltidsjobb, og det gjør min partner også. Forskjellen mellom han og meg er at, til tross for at jeg jobber lange timer, kan jeg fortsatt være organisert og effektiv både hjemme og på skrivebordet mitt. Fra å lage middagsserveringer, for å holde oversikt over jubileer, fødselsdager, Thanksgiving og andre viktige datoer, gjør jeg alt. Ikke en gang har tanken på å la ham gjøre det hele krysset meg. Jeg tviler ikke på hans evne til å gjøre det; Jeg tviler på hans evne til å gjøre det bra. [Les: 8 relasjonsdatoer menn burde aldri, aldri glemme!]

# 4 Ikke redd for å be om hjelp. Fra å spørre om retninger, for å registrere seg for ekteskapsrådgivning, har kvinner ikke egoet som mennene har. Hvis det er noe galt eller hvis de ikke kan gjøre noe, vil de ikke nøl med å be om hjelp. Menn trekker seg vanligvis inn i mannens huler og håper at problemet går bort, som åpenbart ikke løser noe.

# 5 Bedre kommunikasjon. Par i kvinnelige ledede relasjoner uttrykker seg bedre enn andre, noe som gir dem en høyere sjanse til å opprettholde et lykkelig og sunt forhold. Dette er fordi de forstår at det å uttrykke seg selv og hengive seg i væskekommunikasjon er viktigere enn å engasjere seg i en tankeløs skrikende kamp - eller verre, gi hverandre den stille behandlingen. [Les: 12 virkelige grunner til at så mange par går i stykker over tid]

# 6 Det er ingen lesing mellom linjene. Noen kan kalle dette å være bossy, men jeg kaller dette tar kontroll. Når du tar gjetningen ut av hverdagslige situasjoner, går det jevnt og effektivt. For eksempel, i stedet for å hinting om at hanen skal plukke opp sokkene, vil den kvinnelige lederen bare fortelle ham å gjøre det, og det blir gjort. Selvfølgelig må kvinnen lære å ikke misbruke sin makt, fordi målet er at begge parter skal ha et godt forhold.

# 7 Å være like. I et kvinnelig ledd forhold holder mannen ikke all makt, selv om han tjener mer penger enn sin dame. Det er en god fordeling av makt som begge parter kan sette pris på - og dette er likestilling på sitt beste.

# 8 Mindre trykk. Når kvinnen tar betalt, er det mindre press på hannen. Hanen trenger ikke å bekymre seg for mye annet, bortsett fra å gjøre sin dame kjærlig lykkelig. Som nevnt ovenfor håndterer kvinner multitasking mye bedre enn menn, og det er denne muligheten til å jonglere mange ting på en gang som vil hjelpe forholdet trives og ta presset fra begge parter.

# 9 Høyere følelse av tilfredshet. Når tingene går jevnt, er det ingen tvil om at begge parter vil føle en høyere følelse av prestasjon og tilfredshet. Ingen liker det når ting er i shambles, og i de fleste kvinnelige ledede relasjoner, er det ikke nødvendig å bekymre seg for at ting går ut av hånden. Kvinner synes å ha en høyere ansvarsfølelse når de tar ansvar for barna og husholdningen, og det er ingen tvil om at hun vil gjøre en utmerket jobb som kjører forholdet også.

# 10 Forbedret sexliv. Du vil bli overrasket over hvor mange menn lengter etter å være den underdanige, spesielt i soverommet.I et kvinnelig ledd forhold er det ingen tvil om at kvinnen vil ta på seg den dominerende rollen. Dette vil i sin tur krysse parets sexliv, noe som resulterer i et lykkeligere og mer fornøyd forhold. [Les: Hva feminister vil hate i seng, men helt kjærlighet!]

# 11 God lærerfaring. Enten du velger å prøve et kvinnelig ledd forhold for en liten stund, eller helt forandre dynamikken i forholdet ditt til godt, er det ingen tvil om at dere begge vil lære noe av opplevelsen. Bytte roller vil gi begge parter muligheten til å sette pris på og forstå hva den andre vanligvis har å håndtere, og dette vil igjen tilskynde til samvær.

[Les: 20 ting glade par gjør aldri i et perfekt forhold]

Som alt annet, er det bundet til å være utfordringer i et kvinnelig ledet forhold. Eksempler er misnøye og den vanlige maktkampen. Det er imidlertid ingen grunn til at du ikke kan jobbe gjennom dem og dukke opp sterkere enn noen gang som et par.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar