25 grunner til å elske noen og holde på dem for alltid

Kjærlighet er en svært komplisert ting. Vanligvis er det signaler tidlig i et forhold for å indikere grunner til å elske noen og holde fast på dem for alltid.

Det er mange grunner til å elske noen. Folk kommer inn i, og noen ganger ut av, våre liv i ulike stadier, noe som har liten eller enorm innvirkning. Og noen ganger må du kysse mange frosker for å finne prinsen din. Hva skjer hvis du er usikker på om de noen gang vil bli til din lykkelige noen gang etterpå?

Det vanskeligste med kjærlighet er at det aldri er perfekt eller enkelt. Når du elsker noen, gir du litt av deg selv for å få dem alle. Dette gjør at du føler deg sårbar. Å la gå og ta et skudd av tro for å elske noen for alltid er en stor forpliktelse. Å ha tvil selv i de mest utrolige forholdene er normalt.

De beste grunnene til å elske noen - Skal du begå eller ringe det slutter?

Før du gjør en forpliktelse til noen, må du sørge for at de er villige til å forplikte deg. Noen ting fremmer et kjærlig og snilt forhold mellom to personer som ikke kan fremstilles eller falle.

Å gå avstand innebærer å være ubetinget, upretensiv og respekt * til tider vanskelig *. Fordi du ikke kan forutse alt du vil tåle som et par, indikerer disse tegnene fra begynnelsen om personen du er med er noen å elske for alltid.

Disse 25 grunnene til å elske noen er et tegn på at kjærlighet er ment å være, minimerer noe argument, hjelper deg med å komme deg gjennom de tøffe tider du sannsynligvis vil møte, og signaliserer at du er laget for å være sammen for alltid.

# 1 De ser forbi dine idiosyncrasies. Det handler ikke om at noen kan se forbi dine idiosynkrasjer eller elske deg til tross for dem. Personen som holder fast på og elsker for alltid, elsker deg på grunn av dem. Det er i de dumme og quirky tingene du gjør som de finner deg mest elskverdige. [Les: Virkelige sjelevenner: 20 tegn du har møtt livets kjærlighet]

# 2 De gjør ting uten å bli spurt. Hvis du legger merke til at partneren din gjør små ting for deg uten deg, så vet du at de tar hensyn til dine behov. Det handler ikke om blomster på Valentinsdag. Det handler om å finne din skitne bil vasket, eller nøklene du ikke kunne finne, funnet og sitter ved døren. De små tingene er de som betyr mest.

# 3 Selv når de lukter, elsker du dem. Hvis du kan stå på morgenpusten, stinker etter trening, eller gård-arbeid-hele dagen, sier det mye. Hvis du ikke er slått av av deres mest motbydelige perioder, holder du på dem.

# 4 Du forteller dem noe. Det er noen ting for pinlig å fortelle noen. Hvis du finner at du confide selv de tingene i personen du elsker, hold deg til dem for alltid. Det er et signal du føler ubetinget kjærlighet, som er nøkkelen til en lykkelig union. [Les: Hvordan vite når du er forelsket: 50 tegn du ikke kan ignorere]

# 5 Du vil se bra ut for dem. Hvis fem måneder i forholdet du ikke bryr deg om måten du ser når du er med dem, kan det ikke være den beste situasjonen. Å finne noen som du alltid vil streve for å være det beste du når med dem, sier noe om forholdet ditt.

# 6 Du liker deres familie. Du gifte deg ikke bare med en person. Du gifter deg med familien din. Hvis du ikke liker foreldrene sine, eller hvis familien din gjør deg elendig mens de er dating, setter det mye på ekteskapet ditt. Tenk nøye på de utvidede menneskene i ditt betydelige andres liv.

# 7 Du har samme politiske tilhørighet. Det kan virke helt uten tilknytning, men å ha den samme politiske ideologien er en prediktor for suksess for et forhold. Måten du tror politisk blir en varm knapp når du blir eldre. Å være på samme side bidrar til å styrke forholdet ditt over tid. [Les: 9 forholdsfaser som alle par går gjennom i forholdet deres]

# 8 Du har samme ide om hvordan familien din ser ut. Hvis du vil ha to barn, og så gjør de, da vil du være uenig mindre om din fremtid enn om de vil ha åtte og du vil ha ingen. Å finne noen som ønsker lignende ting for fremtiden er et sikkert tegn. Du er sannsynligvis ment å være sammen for alltid.

# 9 Du har samme religiøse preferanse. Du kan ikke delta i kirken hver søndag, men det er viktig å ha en lignende religiøs ideologi.

Det kan ikke virke som en stor avtale når du først blir forelsket, men å ha en familie og barn betyr at du bestemmer deg for hva du skal lære dem. Å ha samme tro på hva som foregår etter at du forlater denne jorden, kan være viktigere enn du vet. [Les: 14 urealistiske forventninger som kan ødelegge ditt kjærlighetsliv]

# 10 Du deler de samme hobbyene. Å ha like interesser betyr at du aldri går tom for ting å gjøre sammen. En sofa potet og en eventyrer kommer til å ha en mye vanskeligere tid å bli avgjort i sammen da hvis dere begge ønsker å klatre Mount Everest.

# 11 De er din nødkontakt. Når du fyller ut papirarbeid hos legen, er det alltid boksen som sier "nødkontakt." Er de den første personen du tenker på? Personen du bør holde fast på for alltid er den første personen du vil kjøre for å berolige deg i en nødsituasjon av noe slag.

# 12 Når noe bra skjer, vil du ringe dem. Tenk på når noe utrolig skjer med deg, hvem er den første personen du tenker på å dele den med? Den personen som du kjenner deg godt i dine prestasjoner og gode nyheter, er personen som støtter og bryr seg om deg mest. Hold på dem.

# 13 Når det skjer noe dårlig, vil du legge hodet på skulderen. Når det skjer noe trist eller ulykkelig for deg, er personen du holder fast på, den du kjenner, ikke bare bryr seg, men vil være der for å berolige dine sår og få deg til å føle deg bedre. Noen som bare vet hva som er riktig å si for å hente deg, er personen å holde seg med for alltid. [Les: Finnes ekte kjærlighet? 10 tegn som kan gjøre deg til en troende]

# 14 Personen du vil tilbringe din gratis natt med. Hvis du har en uventet gratis natt, er personen du blir med for alltid den første personen du tror å tilbringe ekstra tid med. Det handler ikke om å ikke få nok av dem som i begynnelsen av forholdet. Det handler om å ønske å tilbringe tid med dem hver sjanse du får.

# 15 Du forsvarer dem trygt. Du vet hvordan du kutter familien din, men ingen andre bedre? Personen du elsker for alltid er noen du forsvarer like alvorlig. Du vet også at de vil gjøre det samme for deg. Hvis de har ryggen din og du har ryggen, vil du alltid være en kraft å regne med. [Les: Hvordan være strømsparet alle dine venner er sjalu av]

# 16 Du vil se dem lykkelige. Hvis du tenker på ting å gjøre for å gjøre dem lykkelige i løpet av dagen, så er de noen du synes verdig til den ekstra innsatsen.

# 17 Du kan snakke med dem om noe. Kommunikasjon er nøkkelen. Hvis du finner samtalen mangler aldri eller at du er komfortabel nok til å sitte uten å si noe, hang på dem. Å være i stand til å stemme en bekymring uten frykt for deres reaksjon er også et utmerket tegn du burde være sammen.

# 18 De vet når du er opprørt. Hvis du ikke engang må si et ord, og dine betydelige andre sanser du er opprørt, elsk dem for alltid. Å være på samme "bølgelengde" eller innstilt i hverandres følelser er en sjelden ting som få par deler. Hvis de spør deg hva som er galt før du snakker, er de en keeper.

# 19 Trust. Hvis du vet at de aldri ville lyve, stjele eller jukse på deg, det er verdt sin vekt i gull. Å stole på en annen person helt, er nøkkelen til et vellykket forhold. [Les: Forhold uten tillit: Kan * eller skal det * vare?]

# 20 De husker viktige datoer. Personen som husker et jubileum, bursdag, eller til og med dagen Kurt Cobain døde fordi det betyr noe for deg, er en person å holde fast på. Omsorg nok til å ta notat og prøve å gjøre bestemte dager en stor avtale, er et signal de holder deg på deres sinn.

# 21 De inkluderer deg. Hvis de alltid prøver å legge deg til livet, viser det seg villigheten til å dele alt med deg. Be om å gjøre ting du kanskje ikke nødvendigvis vil gjøre som å jakte eller handle, er en vakker gest og lar deg vite at de vil at du skal bli med, uansett hva det er.

# 22 Hvis noe plager deg, slutter de å gjøre det. Hvis det er ting om personen du er med som plager deg og du har gjort det kjent, men de fortsetter å gjøre det, så bryr de seg sannsynligvis lite om å holde freden eller respektere dine behov. Finn noen villige til å møte deg et sted i midten for å finne en løsning på problemer, er verdt deres vekt i gull. [Les: 25 tegn han elsker deg selv om han ikke sier det høyt]

# 23 De spør ikke om hva de ikke er villige til å gjøre selv. Hvis personen du elsker ikke ville spørre noe om deg om at de ikke ville være villige til å gjøre seg selv, så er de verdt å holde på for alltid. Offer er en toveis gate. Hvis bare en ofrer, er det potensial for vrede.

# 24 De snakker ikke bare pent, de sier fine ting om deg. Å finne noen som snakker høyt om deg når du er og spesielt når du ikke er, er ikke alltid lett. Det er fint for noen å si gode ting til deg, men enda bedre når du hører at de har sagt gode ting om deg til andre. [Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

# 25 De holder ting mellom dere to. Alle trenger å lufte av og til til en venn eller et familiemedlem, men du vil ha noen som vil vite når du ikke skal si ting utenfor ditt forhold. Det bør være en viss helligdom til det du sier til hverandre som et par og kampene du møter.

[Les: Finnes evig kjærlighet? Finn ut om det virkelig er for alltid]

Det er ikke slikt som det perfekte menneske, men det er en ting som det perfekte menneske for deg. Det er ikke i deres perfektion, men deres perfekte ufullkommenhet som gjør dem til å elske og holde fast for alltid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar