20 Praktiske ting å vurdere før du gir opp på kjærligheten

Hvis du føler at det ikke finnes noen i verden for deg, og du bare vil gi opp kjærlighet helt, kan du kanskje lese dette først.

Kjærlighet suger. Jeg mener det suger virkelig. Glem alle disse eventyrfilmene om hvordan fyren kommer til å svelge og redde sin damer i nød, og de blir gal forelsket og lever glade noen gang etter ... så snart de beseirer de dårlige gutta.

Kjærlighet er IKKE så enkelt. Bak alle sommerfuglene og eventyrene, kan kjærligheten noen ganger bakre en stygg, hjerteskjærende side. Ingen har noen gang forklart den delen av kjærligheten til meg, så jeg vil gjerne sørge for at andre er godt informert før de dør i et forhold.

Ok, så kjærligheten er kanskje ikke så dårlig.

Jeg klandrer mine kyniske måter og marerittlige fortidssamarbeid for den øyeblikkelige rant om hvor mye kjærlighet kan være en smerte i rumpa. Sannelig, jeg elsker kjærlighet. Og det gjør alle andre. Derfor bruker vi år etter år på jakt etter vår "en sanne kjærlighet."

Kjærlighet betyr å ha noen til å dele hemmelighetene dine med, noen til å støtte deg når tider blir tøffe, og til og med noen til å fortelle deg når du er en whiney liten brat og du må lukke helvete opp. Alle bør ha den personen i sitt liv.

Å gi opp på kjærlighet er ikke løsningen

Jeg vet hva du tenker: "Nei. Jeg trenger IKKE noen slik. Jeg er bare fin alene. "Og mens jeg helt tror at du kan leve livet uten å ha den typen følgesvenn, vet jeg det dypt ned, du vil ha en.

Ingen burde føle seg så hjelpeløs i deres kjærlighetsliv at de faktisk gir opp på kjærligheten helt. Dette er alle virkelig viktige ting du bør vurdere før du kaster i håndkleet og kaller det slutter med kjærlighet til godt. [Les: Føler du deg fortapt i livet?]

# 1 Du er ikke alene. Faktisk kan det være en veldig attraktiv, snill og søt person der ute som er perfekt for deg og som føler på samme måte som du er: den kjærligheten suger og de skal bare gi opp.

Det er tusenvis av mennesker hver dag som gråter over bøtter av smeltende iskrem, spiller avbrutt sanger på repetisjon, og sverger kjærlighet for godt fordi de bare ikke kan synes å få det riktig. Du er ikke den eneste som føler på denne måten.

# 2 Kjærlighet skjer ikke med en gang. I motsetning til hva alle de dårlige romantiske komediene kan få deg til å tro, skjer ikke kjærlighet i en uke. Faktisk kan det ta lang tid for deg å finne noen å elske. Men bare fordi det ikke skjer det andre du vil ha det til, betyr det ikke at det aldri kommer til å skje. [Les: For å bli forelsket fort og hvorfor du trenger å senke]

# 3 Du kan være for kresen. Hvor høy er dine standarder? Kanskje du bør glemme å gi opp på kjærlighet og revurdere dine standarder for kjærlighet. Du kan bare være for kresen, og du må kanskje være mer opptatt av ulike typer mennesker.

# 4 Du kan være for ung til å finne kjærlighet. Alle modnes med en annen pris. Mens noen mennesker kan ende opp med å gifte seg med grunnskolen, kan du bli tvunget til å vente til 30-årene før du virkelig finner den personen du er ment å tilbringe livet med. [Les: Når går aldersforskjell i forhold til?]

# 5 Du er ikke dating de riktige menneskene. Du kan kanskje tro at du vet hva du vil, men hvis du fortsetter å gå for den samme typen mennesker og ender opp med hjertesvikt eller utilfreds med hver enkelt, kan du være den som skriver feil type.

# 6 Nei, du er ikke ulovlig. Du kan være en stor smerte i rumpa, men du er ikke ulovlig, selv om du prøver å være. Få denne tanken ut av hodet ditt umiddelbart. Jeg vet at det er lett å tenke på dette hvis du ikke finner kjærlighet, men det er bare ikke sant.

# 7 Det er ingenting galt med å være single for en stund. Faktisk vil jeg si at det faktisk er en virkelig god ting. Å være single kan styre deg i retning av kjærlighet, selv når du ikke ser etter det. [Les: 15 grunner til at det er enkelt kan være morsomt også!]

# 8 Kjærlighet er ingen lett feat. Det er hardt arbeid. Hvis du bare gir opp ved første tegn på kamp, ​​kommer du ikke til å finne kjærlighet. Du må jobbe hardt hver dag for å virkelig ha et vellykket forhold.

# 9 Å prøve å være for vanskelig å finne kjærlighet, vil gjøre det vanskeligere. Hvis du gir opp på kjærlighet fordi du er super syk av å prøve og feile, kan du bare prøve for hardt. Før du gir opp, bare slutte å se. Vær åpen for ideen om kjærlighet, men søk ikke aktivt.

# 10 Hvis du gir opp, kan du gå glipp av en flott person. "Åh, jeg beklager, Mr. Good-Looking, men jeg har gitt opp kjærlighet, så jeg må passere den fantastiske dagen."

Hvis du sverger bort kjærlighet og deretter møter noen flotte, bare for å avvise dem fordi du må holde fast i din latterlige regel om å gi opp kjærlighet, kan du gå glipp av The One. [Les: 10 ting du kan gjøre som tar med deg din sjelevenner]

# 11 Du vil angre på å ikke sette deg der ute når du er eldre. Du kan bli sittende en dag * selv med en ektefelle * og angre årene du aldri gikk for det og datert en stund før du slo deg ned. Så ikke gi opp - du kan hate det du gjorde i fremtiden.

# 12 Du vil være veldig ensom. Mennesker trenger mer enn bare venner og familie i deres liv.De trenger noen til å være nær med på et intimt nivå. Du vil være veldig ensom i lang tid hvis du bare gir opp på kjærligheten helt. [Les: 7 kraftige måter å bekjempe og bryte ut av ensomhet]

# 13 Du tenker ikke klart. Fordi ærlig, ville ingen i sitt rette sinn gi opp på kjærligheten. Så derfor er du i feil sinn. Å ha en heartbreak eller traumatisk hendelse som det kan føre til at du tenker på å gi opp på kjærligheten. Men ikke ta en slik utslettsbeslutning når du er så emosjonell.

# 14 Du vil til slutt være veldig ulykkelig. Kjærlighet kan være vanskelig og trist til tider, men du vil også være den lykkeligste du noen gang har vært når du er forelsket. Å gi opp på det er bare en oppskrift på ulykke. [Les: 7 enkle trinn for å være lykksalig i et forhold]

# 15 Du vil gå glipp av å lære mer om deg selv. For å være ærlig har jeg lært mer om meg selv fra folkene jeg har datert enn jeg har på egen hånd. Ulike mennesker lærer deg forskjellige ting om deg selv, og ved å gi opp kjærlighet, går du glipp av alt som noen andre kan lære deg.

# 16 Du kan ha veldig morsomme historier til å fortelle dine venner / barn en dag hvis du fortsetter å danse. Jo, det kan hende du hater noen av de menneskene du daterer, og du kan også ende opp med å ha noen av de verste første datoene i historien, men det er alle grunner til IKKE å gi opp på kjærlighet.

Du vil være glad for å ha historier for å fortelle barna dine en dag om kjærlighet. Du vil ha mer erfaring og vil derfor kunne gi dem mer råd enn om du skulle gi opp.

# 17 Du frarøver noen av din awesomeness. Det er noen der ute som bare venter på at du skal gå så de kan spørre deg. Denne personen kan være den du ender med å tilbringe livet ditt med ... men ikke hvis du gir opp kjærlighet og nekter dem. [Les: Sabotere din lykke: 12 måter du kan ødelegge livet ditt]

# 18 Er du virkelig villig til å gi opp gratis tilbake massasje? Fordi la oss innse det, er halvparten av oss bare i relasjonene til fri ryggmassasje. Men hvis du gir opp kjærlighet, gir du opp noen til å ta vare på deg.

Du gir opp noen til å ta med deg suppe når du er syk og holder hånden din når kjæledyret går bort, og gir opp virkelig verdt å savne å ha det?

# 19 Kjærlighet er en av de største fornøyelsene i verden. Å gi opp en av de største gledene du noensinne vil føle i livet ditt, er bare feil. Du bør ikke bare gi opp fordi du har det vanskelig. Pushing gjennom og fortsatt å være i stand til å elske vil være helt verdt det.

# 20 Hvis Jennifer Aniston kan finne kjærlighet etter å ha ødelagt Brad Pitt, så kan du også! Jeg mener, må jeg si mer? Du kan bli opprørt nå, men hvis hun kan fortsette å danse og kan finne noen å elske etter å ha mistet en av de flotteste mennene på planeten, kan du også finne kjærlighet. [Les: Hvordan bli forelsket for alltid med kjæresten din]

Å gi opp på kjærlighet er den feige * og feil * ting å gjøre. Det er så mye mer å bli oppnådd i å fortsette å elske enn det som er i å gi det hele opp.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar