6 grunner elsker Crumbles på 3 år og måter å fikse det på

Folk sier at kjærlighet ikke er nok, og de har rett. Tre år er kanskje ikke lang, men det er lenge nok for deg å bestemme om du vil bli eller gå.

Noen gang gikk forbi et eldre par og lurte på hva deres hemmelighet er å holde gnisten i live? Kjenner folk som har vært sammen i mange år og fortsatt opptrer som tenåringer i kjærlighet? Dette kan komme som en overraskelse for deg, men alle disse menneskene vil fortelle deg at kjærligheten ikke er nok. Å være med noen på lang sikt involverer mye tålmodighet, hardt arbeid og til tider, ofre.

Tingen om mennesker i dag er at de ikke har tid til tålmodighet, hardt arbeid eller ofre. I et samfunn som verdsetter meg, meg selv og jeg, er det ikke uvanlig at skilsmisse og oppbruddshastigheter har skyrocket, og flere mennesker bosetter seg i et liv av kynisk singlehood.

Donâ € ™ t være en av de mange som har sluttet å tro på kjærlighet. Vær oppmerksom på tegnene på at forholdet ditt gir deg, og du vil finne at det er ikke vanskelig å fikse ting. Ikke gi opp uten en kamp.

Merkelig nok er 3-årsmerket i et forhold en svært viktig milepæl å være oppmerksom på. Helt kjent som "den fryktede bumpen," har mange par sagt at kjærlighet har en tendens til å smuldre på 3 år. [Les: 8 erfarne ord av råd til evig kjærlighet]

Hvordan komme igjennom den treårige bumpen

Heldigvis, hvis du vet hva du skal passe på og ordentlig forberede deg på det, kan du skille ut alle de dårlige brikkene for å skape rom for forandring, vekst og mer kjærlighet. Her er 6 grunner til at kjærligheten smuldrer på 3 år og forslag til hvordan du løser disse problemene.

# 1 Sex er rutinemessig. Et av de store problemene som langsiktige par sliter med, er å holde sitt sexliv interessant. Når du har vært med noen i tre år eller mer, og noen ganger enda mindre enn det, er det ikke uvanlig for gnisten som gjorde sex så interessant igjen så til slutt sizzle, fizzle og dø ut.

Oftere enn ikke, det gjør sporadiske opptredener når alkohol er involvert, men det siste du bør gjøre for å holde ditt sexliv i live, er downing et glass whisky før du gjør gjerningen med personen du elsker. [Les: 15 grunner til at du blir lei av forholdet ditt]

Løsning: Vær impulsiv når det gjelder sex og ikke få det til å skje hjemme hos en bestemt tid. De fleste par faller inn i rutinen om å elske i sengen over helgene. Overrask ditt betydelige andre ved å hengive seg i noe oralsex på jobb eller i bilen, gjør det offentlig, som i et omkledningsrom, i parken, eller et sted som er helt tilfeldig. Du kan også kjøre ut til landet og ha en privat kjønnspentnisk piknik. [Les: 10 måter å få langvarig sex til å føle seg som en natt)

Det er mange steder og tider som du kan dra nytte av, for å krydre ting opp. Å bruke rekvisitter er også en fin måte å holde ting interessant. Synes at 50 nyanser av grå. Hvis du vil ta ting et skritt videre, kan du foreslå et åpent forhold, men vær forsiktig der.

Etter min mening, hvis du ikke kan være trofast seksuelt og følelsesmessig med din betydelige andre og trenger et åpent forhold, betyr det bare at du forlenger uunngåelighet for en oppbrudd. [Les: 11 åpne forholdsspørsmål for å vite om du er klar for det]

# 2 Det er ikke noe mysterium. En av de fantastiske tingene med å være sammen med noen i over tre år er å vite alt om hverandre. Liker og misliker, badvaner, matinnstillinger, politiske meninger og alt annet langs disse linjene flyttes komfortabelt fra "mystery" -kolonnen til "komfortabel" kolonne.

Så godt som dette kan være, kan det også være din undergang. Siden det ikke er noe mysterium igjen i forholdet, har du en tendens til å løpe ut av interessante ting å si til hverandre.

Løsning: Selv om det ikke er noe mysterium i fortiden å lære, kan dere to arbeide med din fremtid. Innstilling av mål som skal oppnås sammen og planlegging for fremtiden er veldig spennende ting du kan jobbe med. Du bør også ta på nye erfaringer sammen.

Du vil bli overrasket over hvor mange nye ting du vil lære om partneren din når du beveger deg ut av din komfortsone og forsøker noe annet.

# 3 Komfortnivåene har skyrocket. Å være sammen med noen i lang tid vil utvilsomt få deg til å synke bakfra i din komfortsone. Par sliter med de uromantiske biter av forholdet hele tiden. Ustoppelig vektøkning, som ikke gjør en innsats for å se bra ut, og andre vaner som feste og pooping foran hverandre er de viktigste klager laget av langsiktige par. [Les: 14 klare tegn på at du blir altfor komfortabel i forholdet ditt]

Løsning: Det du må huske er at foruten deg selv, er den eneste andre personen du bør imponere, din partner. Gjør forsøk på å barbere og kle seg for dem. Gjør innsatsen for å trene og spise riktig, slik at du kan se og føle det aller beste for dem.

I utgangspunktet, hvis du ikke vil at kjærligheten skal smuldre, husk at du må forsøke å være den beste versjonen av deg selv når du er med dem.

# 4 Ikke mer romantikk. Å holde romantikken i live er en stor kamp for par i langsiktige forhold. Wining, dining, dancing og grand romantisk bevegelser som ridderlighet og sending av blomster går vanligvis i løpet av de vanlige stadiene av forholdet.Dessverre tror mange par at bare fordi de allerede har hverandre, er det ikke noe poeng å være romantisk lenger.

Løsning: Bare fordi du har vært med noen i lang tid, betyr ikke at du bør se bort fra de små tingene som hjelper relasjoner blomstre. Par er ikke tildelt en bestemt romansk kvote som kan brukes opp, så oppfør deg ikke slik. Dusj din signifikante andre med oppmerksomhet og romantikk hver sjanse du får. [Les: 12 enkle måter å holde intimitet i live i et forhold]

# 5 Andre ting prioriterer. Selv om dette er helt normalt og forventes hvis du vil fortsette å være en fullstendig fungerende voksen, vil ting falle fra hverandre hvis du forsømmer hverandre for ofte. Enten det er din karriere, venner, barn eller livet generelt som kommer i veien mellom deg og din partner, er det ikke nektet at forholdet ditt vil lide hvis du ikke bukker opp.

Mange tror at når de har sikret sitt forhold, faller inn i komfortsonen og ikke pumper for å holde ting spennende, er akseptabelt.

Løsning: Uansett hvor opptatt du er, må du sette tid og krefter på å fokusere på kjæresten din. På samme måte som en husplante, kan forholdet ditt virke fint uten mye oppmerksomhet, men hvis du helt forsømmer det, vil du våkne opp en morgen og finne den død.

Pass på at blyant i dato natt, og hvis du kan, gjør ting sammen så ofte du kan. Fra å løpe ærend for å ta turer, må du ta med din partner i dine planer. [Les: 12 grunner par går i stykker fra hverandre]

# 6 Kampene blir hyppigere. Tingen om å være sammen med noen i lang tid er at tålmodigheten har en tendens til å ha tynn etter en stund. Det som pleide å være søtt i begynnelsen, kan irritere helvete ut av deg nå. Hun forlater hennes skitne teekopper over hele huset, han forlater badedøren åpen når han pokker, og så videre er alle små eksempler på ting som til slutt kommer på nerver og skyver deg over kanten.

Hva som skjer er at du vil forsøke å forandre partneren din i samsvar med hva du tror på, hva du liker, og hva du forventer av dem. Når de ikke klarer å overholde, velger du en kamp og resten er historie. [Les: 10 enkle trinn for å gjenopprette gnisten i forholdet ditt]

Løsning: Husk alltid at du aldri skal bytte noen til å glede deg selv. Det er ingenting galt med å oppmuntre din kjære til å være en bedre person ved å spise sunt, trene og gjøre ting for å styrke seg selv. Alt annet og det krysser linjen fra å være omsorg for å være nitpicky.

Hver gang du blir irritert, minner deg om hva som gjorde at du ble forelsket i første omgang. Ta et dypt pust, hold deg kult og senter deg selv. Ta litt tid på deg selv hvis du tror det vil hjelpe. [Les: 8 måter å unngå den vanskelige spenningen etter et argument]

Nøkkelen til å komme over 3-års bump holder seg så positiv som mulig når ting ser dårlig ut. Akkurat som alt annet i livet, må du jobbe hardt hvis du vil lykkes. Du vil innse at all innsats i det vil være verdt det for følgesvenn og kjærlighet som du får i retur.

Så trist som det er, må du også innse at noen relasjoner bare ikke er fikserbare, og at kjærligheten noen ganger ikke er nok. Hvis kampene eskalerer og elsker crumbles, vær sterk nok til å gå bort. [Les: 8 grunner til at forholdet rammet treårsdumpen]

[Les: 9 forholdsfaser alle par går gjennom]

Enten den treårige støtmen løper framover eller du allerede er i det, er det mange måter du kan sikre at i stedet for å la denne bumpen i veien for å ødelegge forholdet ditt, kan du i stedet ta det som en utfordring å overvinne sammen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar