10 grunner til at gutter går bort etter å ha sovet med deg

Du hadde en god romp mellom arkene, og akkurat da du trodde det var på tide for ham å ringe deg tilbake, får du ingenting. Hva gir?

Du går ut med vennene dine på fredag ​​kveld. Denne fyren har øye på deg minuttet du kom inn i klubben. Du tror, ​​"Vel, han er søt. Hvorfor ikke? Du tok så mange skudd at du glemte hvor mange du har, og du kan også føle en økning i selvtillit i din swagger.

Du går forbi kjæresten, nå og da, og slår på en samtale. Du slår den av. Du vet begge hva du vil. Du tar flere bilder. Etter et par minutter sliping og kjærtegning og til og med litt halsing, forlater du klubben og leder til nærmeste rom du finner. [Les: 16 telltale tegn på at det er bare en nattstand]

Du blir naken og fullfører alt på mindre enn 30 minutter. Youâ € ™ ve capped av en natt med å drikke med litt kjempebra sex, så du går av å sove. Du våkner dagen etter med hodepine og ingen fyr ved siden av deg. Ingen nummer. Ikke engang et hint om at noen var der natten før. Hvor gikk du galt?

Hvorfor løp han av uten så mye som farvel?

Det er flere grunner til at fyrene går bort etter å ha sovet med deg. Disse grunnene kan være på grunn av deres personlige preferanser, grunner du aldri kan forstå, som de er fra en fyrs synspunkt, eller bare fordi de vet hva en nattstand er. Uansett, vi er her for å tilby noen forklaringer.

# 1 Noen venter på ham. Har du noen gang trodd at han faktisk går hjem til sin betydelige andre? Det betyr ikke at han er gift, han er sannsynligvis dating noen eller er i et forhold, men kan bare ikke sove med andre jenter.

Det er menn slik, og vi kan ikke kaste dem for å handle på den måten. Det må være grunn til at de ikke kan bli hos bare en jente, og vi må godta det. [Les: 10 verste folk å ha en natt med]

# 2 Workaholic Dagbøker. Hvis noen karer har betydelige andre, har noen karer betydelige arbeidsvaner. Det kan høres rart, måtte løpe bort etter å ha sovet med deg på grunn av arbeid.

Men det er sant. Det er en million gutter der ute som ikke ville kompromittere sine travle arbeidsplaner, bare for å engasjere seg i et forhold som de vet, ville ikke vare. Du er faktisk heldig han løp bort. Tenk deg å måtte konkurrere med arbeidet. Det ville ikke slutte bra heller. [Les: 5 måter å fortelle om han er følelsesmessig utilgjengelig]

# 3 Det er alt en døsighet. Han kunne sannsynligvis være så beruset, og han har ikke blitt lagt for en stund nå. Så det er alt han vil gjøre og ingenting annet. Du var der. Du flirte tilbake. Du syntes å vise ham at du var tilgjengelig.

Grunnen til at han løp bort er den samme grunnen til at han sov med deg i utgangspunktet â € "han var bare full og kåt. Ingen forklaring nødvendig.

# 4 Pajama partisyndromet. Du hadde det beste kjødet av livet ditt, noensinne. Og du følte den sterke kjemien mellom dere begge, i klubben og på sengen. Du tror du har endelig funnet noen som kan holde tritt med dine vittige vitser og din umettelige seksuelle sult. Så da han ferdig med å sette på seg klærne og har frisket opp, inviterer han ham til å overnatte i stedet.

Han ser på deg, virker forvirret eller muligens fortsatt full, og mumler noe du ikke kan forstå og spruter til døren. Skremte du ham bort? Muligens. Men hva var det som gjorde ham redd? Du ville at han skulle overnatte, og du overtrådte regelen nummer en av en natt står - ingen forblir natten ved å be om det. Hvis han ville, ville han ha bodd. Men han gjorde det ikke. [Les: 12 dating stereotyper av kvinner i menneskets sinn]

# 5 Mat for tanke. Hva er verre enn å be ham om å bli, sove og skje til solen kommer opp? Frokost. Hans verste mareritt, spesielt hvis han er en seriell en natt stander. Han bodde sannsynligvis natten fordi han var for full til å kjøre eller han var også sliten, og hadde ikke det til å måtte sove ved siden av en fremmed.

Men spør han om å bli lenger når han våkner for å se hverandres morgen ansikter, sans sminke og mørket i klubben, vel, det er en annen historie. Nå som han har energi til å slå ut døren, vil han sannsynligvis.

# 6 Picky. Har du noen gang trodd at han kanskje ikke likte deg? Har du noen gang tenkt på at han kanskje hadde øye på noen andre i klubben eller baren, men den første eller andre plassen ikke reagerte så han plukket deg som det tredje beste alternativet?

Det er litt vanskelig å forstå hvorfor noen gutter vil bare sove med hvem som er tilgjengelig, i stedet for å jakte på hvem de vil ha. Men hei, det er greit siden vi alle går til den neste beste tingen fra tid til annen, ikke sant? Hvis du ikke har den personen du vil, så velger du neste tilgjengelige.

# 7 Virkelighet biter. Har du sett de romantiske komediene hvor fyren allerede er forelsket i en jente, men han nekter det fortsatt? Han går på en natt, står forr, fordi han vil vite om det han føler er sant. Han sover hos deg, våkner opp og innser at han faktisk er forelsket i en annen spesiell jente. Du var bare hans våkne samtale.

På den lysere siden av ting, innse også at du hjalp ham med å rydde ut sine følelser. Å sove med ham var ikke forgjeves.

# 8 Rhythmic komplikasjoner. Noen ganger er sex ikke bare sex.Det er denne tingen de kaller seksuell kompatibilitet. Selv om du gjorde den horisontale tango, er det fortsatt en stor mulighet for at fyren ikke likte seg selv. Heck, kanskje i din inebriated dis, du likte deg ikke så mye heller.

Dette er noe du aldri vil definitivt bekrefte, og du kan tenke på det i flere dager, men du vil nok aldri helt forstå hvorfor han forlot. Så prøv ikke å finne ut det. Det er ikke verdt tiden din.

# 9 Det du hører er hva du får. Hvis du vil ha mer enn bare en natt, så vær forsiktig med ordene du bruker. Noen ganger lytter gutta nøye til de tingene du sier, og hvis de hører noe som irriterer dem, vil de definitivt gå ut av døren.

Hvis din en natt står er virkelig noe du tror har potensial, bør du ikke gjemme hva du virkelig føler. Å være ærlig er et pluss, men hvis du tror denne fyren kanskje ikke gjengjelder måten du føler, behold dine musings til deg selv, slik at du ikke får en skarp repetisjon!

# 10 En. Det er bare en natt, ikke to netter, ikke tre, og det vil aldri være mer enn det. Det skal ikke engang være grunn til at han løper vekk fra deg, fordi det er hva en natt står handler om.

Det ville definitivt være bedre hvis du ikke forventer noe fra ham, selv om han snakket godt inn i trusene i klubben. Ingen bør tro på det, spesielt hvis de er under påvirkning av alkohol og kåt på samme tid. Verste kombinasjonen noensinne.

Sannheten blir fortalt, du kan aldri virkelig fortelle hvorfor en fyr løp bort etter å ha sovet med deg, med mindre du ser ham litt senere, og du spør ham. Likevel vil du ikke kunne vite om han skal fortelle deg sannheten.

Den enkleste måten å komme gjennom en slik situasjon er å bare fortelle deg at det er hva det er. En nattstand eller en seksuell escapade. Det kan ikke bli et forhold senere, med mindre du ser hverandre og begynner å danse. [Les: 10 lurte teknikker gutter bruker til å sove med deg]

Uansett hva hans grunner var for å scamper off etter din lidenskapsdag, bare ta den i din skritt og fortsett med. Du fortjener bedre enn en fyr som bare løper av uten så mye som farvel.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar