25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelte!

Vil du wow din elsker og uttrykke hvor mye du elsker dem samtidig? Bruk disse 25 veldig enkle romantiske ideene, og du vil bare gjøre det! Av Alison Ricard

Før du ble forelsket, trodde du noen gang at det ville være en person i denne verden som kunne få deg til å føle deg så glad og fullstendig?

Har du noen gang innsett at bare å gjøre denne personen smil kunne bringe så mye lykke inn i ditt eget liv?

Kjærlighet er en fantastisk opplevelse, fordi det er den eneste følelsen i verden som kan gi deg lykke når du gir noe bort.

Det er den lykkelige følelsen som fyller i deg når du gjør en innsats for å behage noen andre uten å prioritere dine egne interesser og sette sine interesser foran deg.

[Les: 15 ting perfekte par snakker alltid om i et forhold]

Romantiske ideer for par i kjærlighet

Hver gang vi føler en overveldende følelse av kjærlighet til våre elskere, vil vi gjøre noe spesielt for dem, bare for å fortelle dem hvor mye de mener for oss og hvor mye vi bryr oss om dem.

Og som månedene og årene går forbi i forholdet, kan du begynne å ta hverandre for gitt, eller begynne å tro at overdrevne kjærlighetsforlengelser er bare corny.

[Les: 10 søte måter å være romantisk uten å være ostlig eller corny]

Men du må endre dette nå. Bare fordi du har vært forelsket i flere år, betyr ikke at du må slutte å uttrykke kjærligheten din gjennom romantiske bevegelser. [Les: 25 enkle, romantiske bevegelser du kan bruke hver dag!]

Husk, jo oftere du prøver å behage din elsker eller vise dem hvor mye du bryr deg gjennom dine bevegelser, jo lykkeligere vil du føle. Og kjærligheten til hverandre vil blomstre inn i en perfekt romantikk som vil fylle begge livene med lykke og mening.

Hvorfor trenger vi mer romantikk i våre liv?

De som ikke opplever ekte kjærlighet er nesten alltid de som alltid stiller sine egne behov før deres kjærers behov. Jo mer egoistiske du er, og jo mer du spør hva du kan få til gjengjeld for ditt arbeid før du gjør noe for din elsker, desto mindre er sjansen for å finne sann salig kjærlighet.

Åpne ditt hjerte, og nyt deg i søte, romantiske øyeblikk, nå og da. Bruk disse romantiske ideene og frykt din kjæreste. Og akkurat når leppene deres sprer seg til et lykkelig smil som de ser på øynene dine, skjønner du at innsatsen var så verdt det! [Les: Topp 50 date ideer for å wow din partner hele tiden]

25 enkle og søte romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter

Neste gang du føler et overveldende rush av lykkelig kjærlighet og bare ønsker å uttrykke alt dette til kjæresten din, bruk disse 25 romantiske ideene.

Disse romantiske tipsene vil sikkert hjelpe dere begge til å føle seg mer koblet, og det vil bidra til å forbedre kommunikasjonen og bringe dere begge mye nærmere!

# 1 Romantiske ferier. Ingenting slår en god romantisk eller spennende ferie for å bringe rush av romantikk tilbake i våre liv. Hvis du har råd til det, må du planlegge minst én ferie med hverandre hvert år. Det vil skape nye minner og gjøre livet ditt mer spennende også.

# 2 Candlelight middag. Du kan planlegge en stearinlys middag hjemme, eller tilbringe en kveld på en koselig restaurant. Tross alt er stearinlys middager en av de mest romantiske ideene for å uttrykke din kjærlighet til den spesielle noen i livet ditt. Den varme gløden av stearinlys gjør alt til å virke så mildt og uklar, og myklysene vil bare få dere til å se sexere og føle seg mer forelsket! [Les: 13 kreative og romantiske middag date ideer for to]

# 3 Små gaver. Gi kjæresten din eller kjæresten en spesiell gave nå og da. Det trenger ikke å være dyrt, og det må heller ikke ha mye personlig betydning for det. Hver liten gave du gir, det være seg en sjokolade, blomster eller til og med leketøy eller et spill, vil vise din partner at de er på jakt hele tiden.

# 4 Massasjer. En fotmassasje eller en backrub etter en lang dag på jobb kan gå langt i å vise din takknemlighet for din elsker. Og hvis du har litt tid på hendene over en helg, spare noen timer, løp hendene over dem og gi dem en romantisk, sensuell massasje. [Les: Hvordan gi en perfekt sensuell massasje og arbeid din magi]

# 5 Kjærlighetsbrev. Kjærlighetsbrev er det slags romantiske ideer som kan vare livet, fordi de er så spesielle og meningsfulle. Det spiller ingen rolle om du ikke har noen anelse om hvordan du skriver en. Alt du trenger å gjøre er å sette penn på papir og bare la ordene flyte. Før du vet det, ville du ha uttrykt akkurat hvordan du føler om partneren din og hvor glad du skal ha dem i livet ditt. [Les: Enkle tips for å skrive et perfekt romantisk kjærlighetsbrev]

# 6 overraskelser. Planlegg en overraskelse nå og da. Du kan gå ut og planlegge en overraskelsesfødselsdag eller en jubileumsfest. Eller du kan overraske din partner ut av det blå ved å gjøre noe for dem, enten det er en jobb eller frokost i sengen en helg morgen.

# 7 Tekstmeldinger. Har du noen gang tekst din elsker å si noe fint? Tekster kan være en god måte å holde kontakten, men du kan også bruke den til å uttrykke hvordan du føler. Du kan sende en linje om hvor ivrig du skal møte dem om kvelden, eller du kan til og med bruke den til å si noe uartig for å gjøre din kjære rødme og bli rosa! [Les: 20 sexy tekstmeldinger eksempler du kan bruke til å starte en sexy samtale]

# 8 Lag minner. Våre liv er ingenting annet enn en samling av minner.Så fortsett der ute og skape mye mer av dem med kjæresten din nå og da. Delta i en aktivitet som dere begge ikke har gjort ennå, besøk et sted dere begge aldri har vært til, eller til og med eksperimentere med et nytt kjøkken som du ikke kan forestille deg å prøve! Hvert nytt minne du lager sammen, vil være et annet spennende blad for å legge til i din bok av romantikk.

# 9 fotobøker. Hvis alt som er fantastisk i livet ditt, er noe annet enn en samling av minner, hvilken bedre måte å holde minnene nær hjertet ditt enn ved å gi den spesielle personen i livet ditt en samling bilder av dere begge sammen? Hver gang kjæresten din ser boka, vil de huske din søte gest og innsatsen du legger inn i å skape en samling glade minner. [Les: 36 søte og søte ting å si til kjæresten din]

# 10 Koking sammen. Matlaging kan være en oppgave, men matlaging sammen virker alltid som en morsom ting å gjøre som et par. Planlegg en eksotisk meny sammen og tilbringe en kveld eller en ettermiddag matlaging sammen i et rolig tempo.

# 11 badekar. Badene er sexy, men badekar, de er bare sensuelle og vakre. Tegn et bad for din mann eller kone og slipp sammen. Hvis du kan ha noen stearinlys rundt, vel, det gjør det bare mye mer romantisk også. Begge kan bare suge i vannet, lure seg om en stund, eller til og med elske. Alt kommer til å være perfekt. [Les: Hvordan ha lidenskapelig sex i dusjen uten å forstukke en ankel]

# 12 Takterrassen. Leter du etter en romantisk ide som kan planlegges rundt huset? Vel, ingenting slår en romantisk takterrass med eventyrlys. Og hvis du ikke kan spare et tak, kan også en bakgård være perfekt for anledningen så lenge du bruker lys eller lys for å få kvelden til å føles mer romantisk og unik.

# 13 hemmelige begjær. Er det noe partneren din virkelig vil ha? Noe de ville elske å ha, men gjør egentlig ikke arbeidet med å plukke det opp? På en dag når de minst forventer det, slippe av i butikken, få den gave innpakket og bring den hjem. Gifting noe kjæresten din alltid har drømt om å ha, er gjennomtenkt og romantisk, alt på en gang.

# 14 En weekendferie ved en innsjø. Hvis dere begge ikke kan spare for mye tid til å ta av på ferier, av og til, ta en tur ned til et sted nærmere hjemme. Pak poser og hodet til en innsjø eller et fjell og tilbringe helgen sammen. Det kan ikke være en flott ferie, men det vil definitivt være like spennende og minneverdig! [Les: 10 morsomme og sexy spill å leke med kjæresten din!]

# 15 En tur til en vingård. Vin har alltid vært forbundet med romantikk, og en vingård er ikke annerledes her. Planlegg en kort tur til en nærliggende vingård med kjæresten din, og tilbringe en varm ettermiddag som går ned i rader med hevende druer.

# 16 Gjør noe spontant. Planlagte romantiske ideer er store. Men noen ganger kan en spontan utbrudd av romantikk være like morsom. Tross alt er romantikk også akkurat som sex. Lidenskapelig, lange timers kjønn er alltid sensuell og morsom. Men til tider kan en spontan quickie føles like fantastisk, tror du ikke?

Bestem om å gjøre noe sammen, og hodet ut av ditt sted. Kjør rundt i byen for en stund, og du vil finne noe hyggelig å gjøre sammen på kort tid!

# 17 Gå til en fornøyelsespark. Fornøyelsesparker er flotte av to grunner. For det første bringer de det indre barnet inn i oss, noe som kan være mye moro. Og enda viktigere, hjertepumpeturer gir oss alltid en adrenalin rush. Og en god dose adrenalin stimulerer alltid seksuell opphisselse, noe som gjør at dere begge blir mer tiltrukket av hverandre. [Les: 9 merkelige fakta om kjærlighet, dating og våre sinn]

# 18 Spørsmål spillet. Tilbringer en ettermiddag sammen og vet ikke hva jeg skal gjøre? En perfekt romantisk ide som kan bygge intimitet, bringe dere begge nærmere og forbedre kommunikasjonen er et godt spørsmålspill. De trenger ikke å være corny i det hele tatt. Så lenge du stiller de riktige spørsmålene, vil det få deg til å føle deg mer romantisk * kanskje, selv kåt! * På kort tid. [Les: 30 frie spørsmål for par for å holde gnisten levende i kjærlighet]

# 19 Skift til planlagte datoer. Hvis dere begge har vært på en stund, prøv noe nytt fra nå av. Hvis dere begge går ut en gang i uken, blir det sving å planlegge datoen. Det skaper en utfordring og bringer opp spenningen i infatuation perioden. Begge ville ønske å planlegge noe forseggjort for å imponere den andre personen. Og til slutt vil dere begge ende opp med å ha mye moro sammen.

# 20 Handle for hverandre i hemmelighet. Shopping er noe gøy som alle av oss liker. Legg til en morsom vri for å handle ved å tilbringe en kveld å handle for hverandre i stedet. Begge kan du gå til et kjøpesenter sammen, og tilbringe et par timer å handle for den andre personen. Det vil definitivt forlate dere begge med noen griner.

# 21 De små tingene. Kjøp noe spesielt for kjæresten din på vei hjem igjen og da. Du kan plukke opp blomster, sjokolade eller til og med en utstoppet leke med et dumt ansikt! Noen ganger er det de små, uventede tingene som kan gjøre romantikken din mer romantisk enn de store bevegelsene. [Les: 23 idiotsikkerhetstips og råd til gutta]

# 22 Lag en hjemmevideo med en personlig melding. Hvis partneren din er borte i noen dager, eller hvis du mangler dem når de ikke er rundt, ta opp en video for dem med en personlig melding. [Les: 23 must-know forholdsråd for jenter]

# 23 Har tantrisk sex. Seksuell intimitet er like viktig som emosjonell intimitet for alle par. Og ingen seksuell handling slår intimiteten tantrisk sex kan bringe til forholdet ditt. Hvis dere begge kan spare noen timer med uforstyrret tid, låse dere i soverommet og forberede hjernen din til en seksuell høy som kan forlate dere begge i ekstatisk tårer! [Les: Den trinnvise veiledningen for å ha tantrisk sex for første gang]

# 24 Dans. Leter du etter en romantisk ide som innebærer litt musikk og moro? Gå til en klubb sammen, eller hold deg hjemme igjen og spill noe romantisk i bakgrunnen. Det kan virke corny eller akavet først, men noen minutter i dansen, og det vil bare føles perfekt romantisk! [Les: 15 hemmelige grunner til at du kanskje blir lei av forholdet ditt]

# 25 Se en romantisk film. Hvis dere begge ikke har lyst til å kle seg og gå ut et sted, bare ta med romantikken inn i stuen din. Velg en romantisk film som dere begge ikke har sett ennå, snuggle opp, bestille inn og tilbringe en lat ettermiddag i hverandres armer.

[Les: 25 romantiske emner å snakke om i et godt forhold]

Noen ganger er de beste romantiske ideene også enkleste og enkle. Så lenge du ser etter måter å vise kjærligheten til kjæresten din nå og da, vil du oppdage at det alltid vil være nye og spennende romantiske ideer i livet ditt hele tiden!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar