Real Soulmates: 20 tegn du har møtt kjærligheten til livet ditt

Når du føler at du har møtt "den ene", er det fortsatt vanskelig å være helt sikker. Så hva er sjelemannens tegn som viser at du har møtt kjærligheten i livet ditt?

Det er det vi alle leter etter, ikke sant? Din perfekte kamp, ​​din andre selv - din sjelevenner.

Vi hører om denne typen match-up hele tiden i sanger og kino, to sjeler som er ment å være sammen i livet og i kjærlighet, og som ofte, mot alle oddsen, blir ledet av skjebnen til å finne hverandre.

Men vi møter mennesker hele tiden som vi er romantisk interessert i, og vi går aldri inn i et forhold som tenker at den andre personen definitivt ikke er den vi er ment å være med, så hvordan skal vi vite? Hvilke gavebare tegn kan vise oss at denne personen faktisk er vår tvilling sjel og livet kjærlighet.

Tegn at du har møtt din ekte sjelevenn

Følgende liste over tjue slike tegn er ikke omfattende, og du må sannsynligvis tikke minst ni eller ti av dem for å være sikker, men i det minste vil de gi deg en ide om hvorvidt du har truffet Cupids jackpot i søket ditt for kjærligheten til livet ditt. [Les: De 10 typer kjærligheten du vil oppleve i livet ditt]

# 1 Du føler at du har vært sammen for alltid. Du kunne ha kjent dem i måneder, uker, eller til og med bare dager, men på noen dypt underbevisst nivå føler du at du har kjent dem hele livet ditt og utover. Et surefire tegn på at du endelig har funnet personen du er ment å være med.

# 2 Du snakker alltid om dem. Snakker du om den andre halvdelen ved alle muligheter? Blir vennene dine ironisk øynene hver gang du nevner ham / henne fordi de har hørt det hele tusen ganger? Et tegn på at de har kommet i tankene og hjertet så sterkt at du sliter med å finne en hvilken som helst annen sammenlikning, er ganske så behagelig. [Les: Er du forelsket? 21 tegn for å dekode den følelsen av å bli forelsket]

# 3 Sparks fly. Du kan ikke virkelig sette fingeren på den, men hver gang du er i nærheten av hverandre, er det en energi i luften som er nesten synlig. Selv den minste kontakten sender jolter av kjemisk elektrisitet som går gjennom kroppen din. Et klart tegn på at du har funnet din soulmate.

# 4 Du kan fortelle dem noe. Du er helt fornøyd med din partner, og ting du ville nøle med, fortell din beste venn, kom bare å rulle uten problemer. Et annet fortellende tegn på at du har funnet den.

# 5 Tidligere partnere bleknet bort. Det er morsomt hvordan vi kan gå gjennom livet helt fornøyd med våre partnere, eller i det minste for det meste fornøyd, men ting ser aldri ut til å fungere. Da møter vi denne fantastiske personen, og alle de relasjonene vi hadde før, som virket bra på den tiden, ble avslørt ved sammenligning for hvor helt uinspirerende og fotgjenger de egentlig var. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake fra en mye bedre fremtid]

# 6 Du vil være bedre for dem. Finner du deg selv som vil være en bedre person for din betydelige andre, helst å miste dine dårlige vaner og negative personlighetstrekk for å unngå å miste kjærligheten din? I så fall kunne du ha funnet den personen som du virkelig var ment for å være.

# 7 Du stoler på hverandre. Tillit er hjørnesteinen i alle sanne relasjoner, og å ha det i et forhold fra dag ett, uten å bli jobbet på noen måte, er et annet sjelevenneskilt.

# 8 Du er gode venner. Dine liv passer så godt sammen og på en så komplementær måte og så mye som gnistene flyr, og hjertene dine løfter hver gang du ser hverandre, er du også hverandres beste venn. [Les: 10 tegn på at du er forelsket i din beste venn og ikke skjønner det]

# 9 Delte prinsipper. Du kan jobbe med å gå på kompromiss med prinsippene dine, men langt forskjellige tilnærminger til måten du velger å leve på, kan være veldig ganske destruktiv, i motsetning til sjelevenner hvis ethikk og moral alltid ser ut til å justere seg så nært.

# 10 En felles visjon. På samme måte, hvis dere begge har dynamisk motsatt oppfatninger av hvor dere begge ønsker å være om ti år - oppfatninger som ikke sannsynlig vil kompromittere uten i det minste et lite vredeselement. Soulmates har en tendens til å ha øynene deres på samme tidspunkt i horisonten. [Les: Elsker du ham? 17 signaler du ser en ekte fremtid med ham]

# 11 Deres selskap oppfyller deg. Du føler deg virkelig nurtured og oppfylt bare ved å være sammen med din partner, batteriet ladet og sjelen etterfylles. Å være adskilt i lange perioder har en motsatt, høyt drenerende effekt.

# 12 Du nyter deres feil. Hva andre kan vurdere sine feil, eller hva du kanskje anser feil i andre, er for deg en sjarmerende del av hvem de er, og derfor noe du aldri vil forandre. En sjelevenner sikkert. [Les: 15 subtile regler for å være en veldig god partner i forholdet]

# 13 Snakk er kjempefint. Samtalen du har med en soulmate er alltid meningsfull, morsom eller innsiktig. Ord er aldri tomt, selv når du henger i småprat, og du blir aldri lei av hva den andre har å si.

# 14 Ingen vanskelige stillinger. Kanskje et enda mer meningsfylt tegn på at du har møtt din soulmate, er at du aldri faktisk må si noe. Bare å være i hverandres nærvær er nok og stillhet er en behagelig påminnelse om hvor mye du forstår og betyr for hverandre.

# 15 Instinct. Det er ingen reell forklaring på denne, men på et dypt nivå vet du bare at personen du er med nå er den personen du er ment å tilbringe resten av livet med. [Les: Hvordan vite når du er i sann kjærlighet - 50 små tips som ikke kan ignoreres]

# 16 Du presser hverandre. Ser potensialet i hverandre, du er aldri fornøyd med å la den andre slå seg ned for noe mindre enn den fantastiske fremtiden som de fortjener. Med mild oppmuntring, og det merkelige nødvendige skuddet, vil sjelevenner alltid støtte partnerens retning.

# 17 Du kan le sammen. Humor er en enorm undervurdert del av ethvert forhold, og sjelevenner vil alltid være i stand til å le med og på hverandre med straffrihet - og aldri med noe antydning om å bli tatt eller gitt. [Les: 17 morsomme spørsmål for å bli kjent med hverandre mye bedre]

# 18 Du involverer hverandre i dine beslutninger. Hvis du har beslutninger å lage, uansett hvor stor eller liten, og du ikke kan forestille deg å gjøre det uten å først dele dem med din betydelige andre, så kan det vise seg selvtillit, tillit og kjærlighet være et tegn på soulmate-matchende suksess.

# 19 Synkronisitet. Dette tegnet er vanskelig å forklare, men blant sjelevenner er det ofte små tegn, små tilfeldigheter som stadig ser ut til å oppstå. Du begge bodde på samme dørnummer når du var barn, du har begge kjæledyr med samme navn, du har begge bestått din kjøretest på samme tid i samme år. Alle ting som i seg selv betyr lite, men som de begynner å rakke opp virker stadig synkronistiske. Noen tror selv at disse gjentatte konsekvensene er tegn fra englene.

# 20 Jorden beveger seg. God sex er ikke på noen måte et tegn på at du er sjelevenner, men hvis du opplever noe som bare går litt dypere enn noe sex du noensinne har hatt før, stimulerer det ditt hjerte og sinn så mye som det gjør kroppen din, da Det kan sikkert være et tegn.

[Les: 12 veldig virkelige tegn på sann, uendelig kjærlighet i et forhold]

Hvis du har sett ned listen over og har oppdaget et antall tegn som er sanne for forholdet ditt, så "Gratulerer!" Det ser ut til at du faktisk har funnet din soulmate og perfekt partner for livet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar