Klar for 'Skal vi ha en baby?' Chat?

Så, du er på det stedet hvor du vil starte en familie. Nå er det på tide å få ham på side

For det første, prøv å ikke tenke på dette som et argument du må vinne. Med en så stor beslutning må dere begge være klare ellers prøver å overbevise ham om å bli et slag. Og resulterer i hjerteslag for dere begge.Når det er sagt, det er en måte å, skal vi si, brotsjing emnet så det er ute i det åpne, men ikke så et berørt emne som du aldri nevner det igjen.

Vær bevisst på hans livsstadium

Vi går alle gjennom ulike livsstadier. For menn har dette en tendens til å starte med eventyr i tjueårene - et fokus på arbeid, reise og relasjoner - før de går inn i en tankegang hvor de vil bygge noe - en bestemt karriere, eget hjem eller til og med en familie.

"Tenk på hvor partneren din er," sier forholds trener Claire Brummel. "Er han på en bestemt karrierevei? Fortsatt ivrig etter å reise? Å forstå dette vil hjelpe deg med å forberede seg på "baby chat". '

Måle hans humør

Vet du allerede hvordan han føler om barn?

Kanskje han er strålende med niesen og nevøene, eller kanskje han blancherer når hans kamerater tar med barna sine.

Tenk på dette - det kan hjelpe deg med å bestemme om tiden er riktig eller hvordan du vil gå videre i forholdet.

Ha en avslappet samtale

Tenk det er på tide å ta opp emnet? Hold ting avslappet.

«Lag middag og ha litt kvalitetstid,» sier Claire. "Å starte en prat om noe viktig som dette når han har ett øye på onsdag natt fotball er usannsynlig å gå som du vil."

Vær åpen når du snakker

Istedenfor å åpne med den klassiske "Vi trenger å snakke" (hvem doesnikke få nervøs hørsel det?), prøv noe som "I en ideell verden vil jeg gjerne ha en baby til å bli det neste skrittet vi tar sammen", og deretter spør han hva han synes og hvordan han ser din neste trekk som et par.

"Prøv å være åpen og hold din reaksjon målt, så han føler seg ikke presset og chatten kan være ærlig," sier Claire.

Angi en tid for neste chat

Hvis han er enig, flott. Men hvis han helst vil vente en stund, er det en tid for din neste prat om det.

'Forsikre ham om at du er glad for å gi ham plass til å tenke, men det som sorterer tid til å ta opp hvordan du føler deg om noen få måneder, vil hjelpe deg med å slappe av fordi du vet at det ikke blir glemt, sier Claire.

Hva å gjøre hvis han freaks out

Hvis han er panikk når du har hevet motivet, forsikre deg om at du ikke vil legge press på ham, men trodde det var best å ta det opp i stedet for å la det være usynlig.

Gi ham litt tid til å roe seg og be ham om å være ærlig med deg om hvor han står.

Kanskje han bare trenger litt mer tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar