Rapperen Tinchy Stryder på hvorfor musikkindustrien er som en stor bendag

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

En gang måtte jeg gjøre en seks-ukers, seks-pack utfordring; Jeg begynte å trene og gjøre kretser der du ville gjøre fem pull-ups, fem knep med vekter og fem press-ups, og gjenta det uten å stoppe i fem minutter. Så det drepte meg. Jeg ble også fortalt at maten var like viktig som å trene - det var mitt problem fordi jeg ikke kunne spise før 11.00 før, så frokost ble alltid savnet. Jeg har litt fast opp litt mer skjønt.

ANBEFALT: Få en Six-Pack i fire uker

Hvilken mat vil du ikke gi opp for en million quid?

Min favoritt ting er mamma mat - vi er ghanesiske, så det er mye plantain, jollof ris, stekt fisk og småkoke. Når det gjelder restauranter, kan jeg fortsette å spise Nando for alltid. Jeg kan ikke stoppe.

Hvilken unnskyldning for ikke å gå på treningsstudio / trening, skammer du mest?

Jeg sier alltid: "Åh, jeg hadde en sen kveld i studioet. Jeg kom tilbake klokka 4, så jeg kan ikke komme til gym klokken ni om morgenen", men det er nok en av mine unnskyldninger. Noen ganger kan jeg faktisk gjøre det, men jeg bruker det bare som en unnskyldning. Selv om disse dager er jeg mye bedre.

Hvor mange press-ups kan du gjøre på rad?

Jeg kan gjøre rundt 50 - PT min var å fortelle meg at jeg kunne gjøre mye, men det er kanskje fordi jeg ikke går lavt nok ...

Hva er den lengste du har gått uten alkohol i navnet på god helse?

Vi snakker sekunder, minutter, timer eller hva? Jeg drikker bare på bursdager eller når jeg utfører, men jeg utfører ganske mye så ... Den lengste jeg har gått uten at det er omtrent en måned, da jeg var på Jeg er en kjendis ... Få meg ut av her. Jeg skulle heller ikke drikke i løpet av den seks-pack-utfordringen, men jeg kunne ha hatt en drink eller to under det - jeg ville ikke la rytteren min kaste bort.

Er det noen treningsutstyr du ikke kan leve uten?

Min PT ga meg et av de elastiske elastiske tingene. Jeg gjør det før jeg går på treningsstudioet - det er en kul måte å strekke seg på.

Hva er den verste typen treningsøkt?

Jeg får egentlig ikke når folk går på treningsstudioet for årstider, som "Åh, sommeren kommer, så la meg få sommerkroppen!"

Ett av sporene dine kalles Ben-dag, men hva synes du om "bendag"?

Uten beina har du ikke et sterkt fundament for toppdelen. Jeg hette singelen Ben-dag fordi musikkbransjen er som en maraton som aldri slutter, så du må fortsette å kjøre den.

Har du noen gang bestilt deg sunt i en restaurant, men så scoffed andres chips?

En ting jeg noen ganger gjør er når jeg er på telleren, kan jeg bestille bare en ekstra bit, så når det kommer til å bli som "Hvem bestilte det? Ingen? OK, jeg skal spise den da ... "

Tinchy Stryders nye album 360º / The Cloud 9 LP er ute nå. Kjøp på iTunes

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar