Randy Couture intervju

Innholdsfortegnelse:

Randy Couture intervju - øVELSER 2023
Randy Couture intervju - øVELSER 2023
Anonim

Hva var det mest utfordrende med filming Hard Rush og hvordan føler du at opplevelsen hjalp deg med å vokse som skuespiller?

Det var en utfordring å finne en måte å forholde seg til slik en ekle karakter, og å finne en måte å fortelle sannheten, som er det jeg tror handlingsprosessen handler om.

Filmen ser deg gjenforenet med Expendables co-star Dolph Lundgren, som er en ivrig kampkunstner selv. Har du noen gang trent eller sparred med ham?

Dolph og jeg måtte spille litt under noen av Utgifter 2 promo ting. Han er en veldig god martial artist og idrettsutøver!

Hva er mer nerve-racking, stepping inn i et bur eller foran et kamera?

Jeg blir ikke nervøs i begge situasjoner. De er begge muligheter til å vise alle mine forberedelser og evner, og jeg omfavner og nyter det.

Hvor annerledes var dietten din når du kjempet på tungvekt sammenlignet med lett tungvekt?

Min diett endret seg veldig lite - jeg måtte bare være litt strengere med å overvåke det og spise renere matvarer. Kun vekten min var veldig variert med ca 5 kg mellom de to vektklassene. Jeg gikk rundt på 95 kg ved lett tungvekt og 100 kg på tungvekt.

Som noen som kjempet i 40-årene i pre-TRT-epoken, er du enig eller uenig med eldre idrettsutøvere som bruker den nå?

Jeg tror testosteron erstatningsterapi er et personlig valg. Etter min mening er det naturlige måter å hoppe starte kroppens produksjon av gratis testosteron uten å mate det fra en ekstern kilde som vil videre stenge den naturlige produksjonen.

Av alle dine MMA-vinnere, hvor er du mest stolte av og hvorfor?

Jeg er stolt av alle mine MMA-prestasjoner og integriteten jeg klarte å opprettholde i løpet av karrieren min, men min favoritt kamp var mot Tim Sylvia på UFC 68 da jeg gjenvunnet tyngdepunktet.

Hvilke av dine tap beklager du mest?

Jeg har ingen anger. Du lærer deg mer fra motgangene dine tap og blir en bedre idrettsutøver og person gjennom den prosessen, så det er ingenting jeg ville endre. Mine tap har gjort meg den personen jeg er i dag.

Som en tidligere olympisk alternativ, hvor lettet er du at brytningen har blitt gjenopprettet i OL i 2020?

Wrestling er en stor del av livet mitt, min karakter, min kjempestil og hvem jeg er i dag. Å tro at det var på randen av å bli fjernet fra OL - som er toppen av sporten - er tragisk. Men samtidig var det sannsynligvis det beste å skje med å bryte i lang tid, fordi det forente de brytende samfunnene som aldri før, ga oss nytt lederskap på høyeste nivå og skapte et nytt nivå av bevissthet hos allmennheten verdensomspennende. Det er opp til oss som brytere å dra full nytte av denne muligheten og gå ut og vise verden hvorfor bryting er manns eldste og største sport! Hvis vi gjør det, vil det aldri bli tvilsomt igjen.

Hard Rush, med Randy Couture, Dolph Lundgren og Vinnie Jones, er nå tilgjengelig på DVD og Blu-ray fra amazon.co.uk

Sjekk ut traileren her

Populært emne