Rampage Jackson UFC trening

Rampage Jackson UFC trening - øVELSER 2023
Rampage Jackson UFC trening - øVELSER 2023
Anonim

Å utføre i Octagon tar eksplosiv kraft, smidighet og kondisjon som gjør at du kan komme seg raskt etter å ha tatt din puls i den røde sonen. Det er enten det eller motstanderen din vil se en mulighet til å ta deg ned og kvele deg ut eller dekorere ansiktet med blåmerker.

'Rampage Jackson trener med 800m og 400m sprints for å gi ham hurtige utvinningstider i Octagon,' sier Rampage Jacksons styrke og kondisjonstrener, Zach Light. Råstyrken til UFC-stjernen er åpenbar for å se, men med mindre dette skal konverteres til kraft som kan brukes under kamper, er muskelen bare bagasje.

Den konverteringsprosessen krever hastighet. Rampage Jackson skifter store mengder vekt, men i brister og klarer fortsatt å vri ut mange reps. 'Hastighet er strøm. Vi bruker eksplosive trekk for å trene musklene for å jobbe sammen med styrke og fart, sier Zach Light. 'Øvelsene etterligner bevegelser som du faktisk lager i oktagonen.' Så prøv disse kondisjoneringsflytene til høyre. De har blitt tatt direkte fra Rampage Jacksons trening for å forbedre din kraft, uansett hvilket spill du har.

Når du har sett på walkthroughen til høyre, sjekk ut denne eksklusive video-versjonen av Rampage Jacksons treningsøkt.

Populært emne