Raleigh Motus Electric Bike Review

Raleigh Motus Electric Bike Review - øVELSER 2023
Raleigh Motus Electric Bike Review - øVELSER 2023
Anonim

Det er vanskelig å gi en helt upartisk gjennomgang på best mulig tid, men når produktet du vurderer sparer baconet, er det nesten umulig å. Så, full avsløring, gjorde denne e-sykkelen et førsteverdig mareritt til en drøm. Første gang jeg kjørte Raleigh Motus-tverrstangen, var den billigste av Motus-trehjulet tre-sykkel hver tilgjengelig i tverrstangs- eller lavtrinnsversjoner, blitt tørket ut av kontoret mitt takket være et strømbrudd, og jeg ble møtt med en syv og en halv kilometer kjøretur hjem under varmenes høyde på den varmeste delen av dagen.

Ja, jeg svette - solen slår ned nådeløst - men jeg breezed gjennom turen. Det føltes enda som om jeg kaster opp de to bratte skråningene som er de endelige hindringene i min pendling.

Det var enda mer overraskende gitt hvordan jeg anstrengte å bære alle 24kg sykkel opp et tett trapphus fra skrivebordet mitt til døren. Og den motsigelsen er hvorfor jeg liker å tenke på Motus som en pingvin. Når du er ute av sykkelen, er det som den flygeløse fuglen på land - ungainly, vanskelig, sliter med å dekke noen bakken. Når du er i sadel, glir Motus som en pingvin i vann - det er praktisk talt uanstrengt. Sykkelen til og med hjørner langt mer jevnt enn jeg forventet. Det er ingen racer, men den noe store utseendet er absolutt bedrager.

Mye av den glatte turen er ned til Bosch Active Line Motor og dens plassering midt på sykkelen mellom pedalene. Motoren gir kraft i tråd med mengden kraft du legger gjennom pedalene, slik at du unngår jerkiness som kan skade billigere motorer, mens posisjoneringen betyr at du unngår følelsen av å bli trukket eller presset av motorer montert på for- eller bakhjul.

Den glatte turen handler om mer enn bare motoren. Svingback-håndtakene hjelper ved å sette håndleddene i en mer naturlig stilling, og det er en justerbar stamme som skal hjelpe alle med å finne en komfortabel passform.

Det er også en fjæringsgaffel som lett kan slås av eller på, selv om du ønsker det, gjør livet litt lettere på veier som er i forfall mens du tar fart på tingene når du treffer en syklus, eller vil spare energi når du takler en bakke. Dekkene er også bredere enn du forventer på en hybrid, noe som bidrar til en jevn tur. Alt som betyr at setet var merkbart fastere og mer ubehagelig enn resten av oppsettet, som gråter ut for et gel sete. Eller i hvert fall min rump var etter 30 minutters ridning.

Se relaterte Electric Bike Kjøpers GuideThe Best Electric Bikes For 2018Carrera Crossfuse Electric Bike Review

Dessuten har Raleigh også gått ut for å legge til detaljer som gjør det til en pimped urban tur, fra faste front og bak plastspydder, en pannierhylle, reflekterende striper på punkteringsresistente hjul og en klokke. Til tross for alt dette er jeg fortsatt ikke overbevist av urban commuter sykkelhandlingen.
Dessuten har Raleigh også gått ut for å legge til detaljer som gjør det til en pimped urban tur, fra faste front og bak plastspydder, en pannierhylle, reflekterende striper på punkteringsresistente hjul og en klokke. Til tross for alt dette er jeg fortsatt ikke overbevist av urban commuter sykkelhandlingen.

Dette kan skyldes at jeg kjørte det i London, og var ikke villig til å forlate en 1,650 £ sykkel låst opp i hagen min over natten eller til og med på kontorssykkelbutikken i løpet av dagen, noe som innebar at jeg måtte kjeve den opp og ned trappene, og da utfør en god dans hjemme hver kveld - lås den opp utenom først og ta den inn da barna var i sengen, og legg den ut igjen om morgenen før de reiser seg, så de ikke trekker sin hulking ramme ned på toppen av dem. For meg bør en urban sykkel være det mest fleksible transportalternativet, ikke det mest restriktive.

Når det er sagt, kan det passe folk som bor i en by som tilbyr rimelige eiendommer med sikre garasjer. Spesielt hvis den byen har noen landskap verdt å utforske på dørstokken; Motus føles mer som en lett touring sykkel til meg, og jeg vil gjerne ta det ut av byen for dagsturer på en helg. Raleigh stiler den andre, dyrere Motus-sykler (Tour og Grand Tour) som bedre for touring - takket være det større 400w batteriet, noe som gir dem større rekkevidde - men avstanden som Motus kan dekke er sitert som 90 miles, noe som føles som mer enn nok for den uformelle rytteren. Jeg klarte å vri 40 miles ut av det utelukkende ved hjelp av topp turbo-innstillingen (jeg kan fortsatt ikke forstå hvorfor folk ville bruke noe annet).

Det er andre grunner til å oppgradere fra inngangsnivå Motus, som integrert foran og baklys, en bedre visning og på Grand Tour, en forbedret motor. Likevel, på £ 1,650, har Raleigh satt sammen en overbevisende pakke med de viktigste komponentene - batteriet og motoren - av høy kvalitet. Hvis du bare er ute etter en urban pendelbuss, kan du ta en titt på Raleighs Strada-serie, mens Halfords Carrera Crossfuse e-sykkel tilbyr lignende funksjoner minus 5kg og £ 50.

Kjøp fra Raleigh | £ 1650

Populært emne