Radio 1 DJ Danny Howards London Marathon Playlist

Innholdsfortegnelse:

Radio 1 DJ Danny Howards London Marathon Playlist - øVELSER 2023
Radio 1 DJ Danny Howards London Marathon Playlist - øVELSER 2023
Anonim

London Marathon er en av de beste støttede løpeventyrene i verden, med folkemengder som strekker seg hele veien fra starten i Greenwich til slutt på The Mall. For mange løpere betyr det ikke nødvendig med ekstra underholdning - de forlater hodetelefonene hjemme og suger opp atmosfæren - men for resten av oss er det å skape den perfekte rase spillelisten en viktig del av å forberede den store dagen.

Radio DJ Danny Howard har form å plukke de riktige sporene og siden han takler London Marathon selv i 2018, trodde vi at vi ville velge hans hjerner om hvordan trening hans har gått og de beste sangene som skal inkluderes på en løpedagspelliste.

Er dette ditt første maraton?

Det er og for å være ærlig tror jeg det vil være min siste! Jeg har gått ned for å se [London Marathon] de siste fire årene, og hvert år er jeg inspirert av løpere og atmosfæren. Jeg lovte å en dag delta og den dagen kommer rundt i år! Jeg gleder meg til dagen, tikker den av min bøtte liste og enda viktigere å hente penger for en veldedighet nær hjertet mitt - Kidney Research UK.

Hvordan har du funnet trening?

Veldig vanskelig å være ærlig. Jeg har fullført to halvmaratoner i forberedelse og har trent hardt hver uke, men for noen som har spilt fotball og er mer vant til treningsmiljøet, har det vært utfordrende å løpe lenge utenom. Men det er noe jeg har forpliktet til å gjøre, og jeg har presset meg så mye som mulig - "trene hardt, løp lett" Jeg tror ordtaket går!

Er det noe du har lært at du vil videresende til noen som kjører deres første maraton?

Definitivt - invester i et godt par løpere, fordi det er så viktig å ha solid støtte når du kjører så lange avstander. De andre rådene jeg vil gi er at så vel som de lange løpene, sørg for at du gjør minst en økt intervalltrening per uke. Dette vil hjelpe med pacing. Og jeg vil også si at de lange avstandene blir enklere jo lenger inn i treningen du får.

Se relatert Marathon Training: Planer, utstyr, ernæringsrådgivning og merThe Only Running Music du trenger med Trevor NelsonHow Top PT Bradley Simmonds trent til London Marathon

Hva hører du på mens du kjører?

Jeg vet at dette virker litt selvbærende, men jeg hører tilbake til mitt BBC Radio 1-show. Selvfølgelig elsker jeg musikken, men det er mer å kritisere det. Etter det, alt med høy energi - hovedsakelig dansemusikk, overraskende! Alle er forskjellige, men hvis det høres ut som en slags ting, så er det noen låter jeg vil anbefale for en god løp.

Krystal Klear - "Neutron Dance" Detlef Ft. Dajae - "Deep Dip" Secondcity & Makree - "Never Been In Love" Au / Ra x CamelPhat - "Panic Room" SPION. - "Love Unlimited (VIP)" Brame & Hamo - "Roy Keane" Bicep - "Opal (Four Tet Remix)" Virtual Self - "Ghost Voices" Logistikk - "Chant" Luttrell - "Intergalaktisk Plast" Yaeji - "Raingurl (Chris Lake Remix)"

Populært emne