10 raske måter å få en jente til å føle seg bedre på sin periode

Innholdsfortegnelse:

10 raske måter å få en jente til å føle seg bedre på sin periode
10 raske måter å få en jente til å føle seg bedre på sin periode
Anonim

I stedet for å være fyren som panikerer eller bolter når hans jente er i sin periode, bruk disse tipsene til å være fyren som pamperer henne til hun føler seg mye bedre!

Når tante Flo kommer til byen, kan det første instinktet til selv den mest tålmodige kjæresten være å skjule og vente på henne å gå bort. Dessverre kan dette ikke alltid være det beste tiltaket. [Les: Ikke gjør noen av disse 13 irriterende tingene som kvinner hater]

For det første kan jenta din faktisk trenge deg rundt for å holde deg unna ubehaget. Hun kan også bli fornærmet at du løp den andre veien som om hun plutselig forvandlet til et heslig dyr. Til slutt, når jenta din rider den crimson bølgen, kan det være den perfekte muligheten for deg å gå opp og vise henne at du er nok til å ta vare på henne.

Hvordan få en jente til å føle seg bedre på sin periode

Trenger du hjelp med å få jenta til å føle seg bedre når hun er i sin periode? De fleste menn gjør det. Her er vår hurtige guide.

# 1 Ikke klandre noe på sin periode! Du kan tenke at hennes skarphet, hennes dårlige humør og hennes drastiske humørsvingninger er alle et resultat av hennes periode. Du kan ha rett. Men det betyr ikke at du må si det høyt. Hvis noe, alt dette vil gjøre, er å få jenta din til å tro at du er skyld i hennes ekte følelser på hennes perioder.

For det andre har kvinner svært minimal kontroll over hva de føler når de er på sin tid. Det er en biologisk prosess som påvirker måten hun oppfører seg på. Påpeker at hennes kropp gjør henne til å virke som en galning, vil bare tjene til å forverre henne og gjøre hennes skarphet enda verre!

# 2 Don? T nevne noe om blod, humørsvingninger eller hormoner. Med mindre du er lege, vil jenta definitivt vite mer om hva som skjer med kroppen hennes. Og med mindre du vil at hun skal gå inn i grusomme detaljer om hva som skjer der nede, er det sannsynligvis best å unngå emnet helt. Du ville ikke at hun skulle begynne å fortelle deg hva som skjer, bare for å stoppe fordi du er så krevende at det ser ut som om du er den som er i smerte.

# 3 Unngå å fortelle henne noe som kan irritere henne. Kjæresten din kan vanligvis være en rasjonell og lettvint person. Men når hun er på sin tid, kan hun ikke svare med samme ujevnhet som hun ville på en vanlig dag. Så før du forteller henne om din ærlige mening om en av hennes aller beste favorittfilmer eller tilfeldigvis nevner en utvei med bare gutta, bør du vurdere å fortelle henne om det når hun ikke lenger er moody.

Alt som kan fremkalle det minste hintet av irritasjon, kan bli fullblodig sinne når hun allerede kjemper mot hennes hormoner. Med det sagt, er det best å holde samtalen lys og beroligende. I hvert fall til hun er ferdig med sin periode. [Les: Gjør henne smelter med disse 50 søte ting du kan fortelle henne]

# 4 Svar på spørsmål med forsiktighet. Kvinner kan kanskje ikke skjønne det, men det er tider da vi ikke kan hjelpe men sette menn på lyset. Vi stiller spørsmål som ikke har riktig svar. Og når du forsøker å svare på spørsmålet * din fattige, fattige sjel *, kan du bli angrepet av en sperring av sint ord, tårer og sporadisk trussel mot å bryte opp.

Et eksempel på slike volatile spørsmål er: "Tror du jeg blir fett?" Nå, tenk på deg selv, er det nå en god tid å være ærlig, eller skal jeg prøve å gi henne svaret hun vil ha? Sjansene dine for å overleve dagen uten konflikt vil bli høyere hvis du lar henne høre hva hun vil høre.

# 5 Vær så tålmodig som mulig. Husk at staten hun er i vunnet ikke varer i mer enn et par dager. Deretter vil hun være tilbake til sitt vanlige selvtillit. Mens du er mottakeren av hennes hormonelle raseri, bare fortsett å tenke på deg selv: "Det er bedre å bli kjent med denne siden av henne før, snarere enn senere." Det burde hjelpe deg med å bare gå litt bedre.

I løpet av disse tider kan det også være lurt å være ekstra fin, bare for ekstra mål. Sørg for å holde ord som, "Jeg beklager," du har rett, "og" det er bra med meg "i ordforrådet for bruk i samtaler som er teetering usikre på argumentet vs. samtale linje.

# 6 Gi henne mat. Å miste blod og føle seg oppblåst kan være ganske utmattende. Men det kan drenere så mye av en kvinnes energi at hun ikke er for trøtt til å tilberede et måltid. I disse tilfellene er en av de beste gaver du kan gi henne, hennes favorittmat. Noen ganger kan kvinner i sin periode opptre som gravide, fordi de kan begynne å ha uvanlige trang. I slike tilfeller er det ideelt å spørre henne hva hun vil like før han drar ut og får den til henne.

Og ikke noen gang, spørsmålet om hun kan fullføre all maten i en sittende. Du vil bli overrasket over at til tross for hvor oppblåst hun kan føle, kan hun fortsatt spise to porsjoner av sin favorittmat.

# 7 Se en film med henne. Noen ganger opplever kvinner noe smerte når de er på sin tid. Så i disse tider kan du og din jente bare sitte fast hjemme. Idleness er ikke noe du vil ha rundt når hun er i smerte og føler seg skarp. Så den mest fornuftige aktiviteten du kan gjøre er å se på en film.

Nå for hennes hormones skyld, unngå alt som er for tragisk eller tungt på følelsene.Du vil ha noe som vil holde henne opptatt uten å redusere henne til en tårebunn. Så filmer som A Walk to Remember og Titanic er et nei-nei. Prøv noe som skryter sinnet som en Christopher Nolan-film. Hvis det ikke er hennes ting, kan lyse komedier gjøre trikset. [Les: 10 ting om dating som en 80-årers ungdomsfilm kan lære deg]

# 8 Be henne om å gjøre fysiske aktiviteter. Flytte om og få litt mosjon kan bidra til å frigjøre endorfiner som bekjemper smerten i menstruasjonen. Aktiviteter som jogging og fotturer kan hjelpe henne å bli kvitt kramper og oppblåsthet. Det kan imidlertid være best å lagre vannsporten for en annen dag, av åpenbare grunner. [Les: 25 tips for å motivere henne til å trene, selv i løpet av hennes periode]

Noen kvinner føler at det å bli fysisk aktiv i løpet av perioden, bidrar også til å øke blodstrømmen, noe som gjør deres dager mye kortere. Selvfølgelig er dette også gode nyheter for deg!

# 9 Få slem. Noen eksperter sier at å ha sex eller bare engasjere seg i forspill kan bidra til å berolige kramper som kommer med perioder. Nå er dette en kontroversiell påstand, så det er mest et spørsmål om preferanse hvis du vil gjøre denne typen ting. Men hvis du føler at du er oppe for det, og hun er nede for å bli slem med deg, hvorfor ikke?

Bare husk at hun kan føle seg ekstremt usynlig på denne tiden av måneden. I tillegg er det også det faktum at det kan bli rotete. Vi foreslår at du gjør det i dusjen, slik at opprydningen ikke blir så vanskelig. [Les: 15 tips om å gjøre gjerningen mens hun er på sin periode]

# 10 Spør henne hva du kan gjøre for å hjelpe. Det er ingen mirakelbehandling for å få en kvinne til å føle seg bedre på sin periode. Hver kvinne har forskjellige preferanser. Så hvis du vil være på den sikre siden, spør henne bare hva du kan gjøre for å hjelpe henne ut. Enten det går til butikken for å ta tak i tamponger * som vi ber, må du aldri gjøre * eller hjelpe henne med oppgavene, bare vær oppmerksom på at hun kan føle seg veldig fryktelig, og at de enkle oppgaver kan bety verden til å henne.

Tenk deg om du ble blødning fra dine nære regioner. Du vil sikkert ha noen rundt for å hjelpe deg også! [Les: Bevis for din kvinne at ridderligheten er absolutt ikke død!]

Når hun er på sin tid, husk bare på at dette bare vil vare i et par dager. I løpet av de par dagene, behandle henne som en dronning og prøv å gjøre det med et smil på ansiktet ditt. Hun vil definitivt huske hvor hyggelig du var henne i løpet av de dagene, og det er alltid et pluss i ethvert forhold.

Populært emne