Raske tips for å skjerpe opp ansiktshår - uansett stilen din

Glattbarbert

Styling tips: "En feil gutta gjør er å bare slå krem ​​eller gel på ansiktet i stedet for å virkelig jobbe med det for å myke håret."

Nøkkelprodukt: "Bruk en god barberolje og en barberbørste. De fleste gutta bruker dem ikke, men de gjør alltid i barberbutikker fordi de er effektive - de løfter og myker håret, og børsten når hvor huden berører håret og bidrar til å gi deg en nærmere barbering. "

Designer Stubb

Styling tips: "Barber alltid kinnene dine uten å gå for lavt, og også på nedre nakke. Det ser ut som om du ser etter deg selv uten å prøve for hardt. Jeg er ikke en fan av den harde linjen på kjeften fordi den ser for manikyrert ut. "

Nøkkelprodukt: "Du trenger fortsatt en fuktighetskrem. Hvis du ikke bruker en, blir huden tørr, dehydrert og følsom. En vanlig fuktighetskrem vil gjøre jobben. "

Full Beard

Styling tips: "Mange gutter antar at de vet hvordan de skal passe på skjegget, men det er det samme som å tenke på at du kan klippe ditt eget hår. Hvis du bestemmer deg for å vokse skjegg, sørg for at du får råd fra en frisør om hvordan du skal ta vare på det fordi alle ansiktsformer er forskjellige. "

ANBEFALT: Slik trimmer du en bjørn

Nøkkelprodukt: "Beard olje vil ikke fungere mirakler fordi håret er tykt og tett, i motsetning til håret på hodet ditt. Bruk et balsam for å myke håret. "

ANBEFALT: The Best Beard Trimmers

carmeloguastella.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar