10 Quick Pick-Me-Ups for nylig hjertebrudd

I stedet for å bølle i elendighet, hvorfor ikke gi deg selv en velværebehandler for å komme seg ut av etterspørselsnedgangen? Her er noen ideer.

Det er ingen enkel måte å helbrede et knust hjerte på. Du må bare virkelig gå gjennom hele prosessen med å la deg lette opp igjen. Men det betyr ikke at du burde vike i elendighet 24/7. Faktisk er en av måtene å hjelpe deg med å komme over ditt siste hjerteslag, ved å sakte forsøke å nyte livet igjen.

Selvfølgelig kan du tenke at du ikke engang vil kunne danne et smil, når du fortsatt kommer over en oppbrudd. I starten kan dette virke sant. Men med tiden vil du finne deg selv på jakt etter små aktiviteter som vil oppmuntre deg.

Disse aktivitetene kan virke som små øyeblikkelige gleder. Men det er disse raske lykkene som kan bidra til å oppfordre deg fra det mørke stedet og til en mer optimistisk og solfylt fase. Og før du vet det, etter helbredelsesprosessen og utøve en ekte innsats for å fortsette, vil ditt hjerteslag ikke virke så stort av en avtale lenger.

Hvordan cheer deg selv opp etter oppbrudd

De små gledene i livet kan bare være nøkkelen til å finne lykke igjen. Her er noen måter du kan heve humøret ditt, selv for bare en liten stund.

# 1 Skjem deg bort. Det er ingen salve eller smertestillende middel som er laget for å rette opp smerten i hjertet. Så det neste beste du kan gjøre, er å oppgradere måten du tar vare på kroppen din, ved å skjemme bort den. En av de mest behagelige, men enkle tingene du kan gjøre er å ha et langt, luksuriøst bad. Bruk opp alle de spesielle badesaltene du har lagret. Languish i karet for en hel time med litt god musikk og duftende stearinlys.

Hvis du foretrekker noe annet, eller lange bad, er det ikke noe du kan, du kan alltid gå til et spa for å få full kroppsmassasje. Stresset som kommer med et knust hjerte manifesterer seg på kroppen din, så hvilken bedre måte å kvitte seg med enn med en talentfull massør? Topp det med en fot suge eller et par minutter i badstuen, og du har allerede brukt ca to timer, noe som gir kroppen din mye trengte kjærlighet. [Les: 8 måter å holde seg opptatt etter en oppbrudd]

# 2 Har en makeover. Ser inn i speilet og ser puffete, hovne øyne kan bare gjøre deg enda mer deprimert. Og bare fordi du føler deg elendig, betyr ikke at du må se elendig også. Ikke bruk din tristhet på ermene! Sett inn en ekte innsats for å se bra ut, slik at du begynner å føle deg bare en tenåringsbit bedre.

Mange kvinner har makeover ritualer reddet opp til tider når de føler seg deprimert. Disse inkluderer vanligvis å få en hårbehandling eller en hårklipp, sammenkoblet med en manikyr og pedikyrkombinasjon. Når håret ditt og neglene er i toppform, kan du gå enda lenger ved å prøve å legge på litt sminke for å dekke opp de puffete posene.

Du kan også bære din sexiest eller mest elegante antrekk for å gi deg et øyeblikkelig tillitssøk. Topp alt dette hotness med et smil, og du vil begynne å føle deg bedre på et øyeblikk.

# 3 Legg inn en fantastisk selvtillit. Når du har fått sminke ut av veien, hvorfor ikke minnes dette øyeblikket ved å knipse et bilde? Legg det på nettet og vis verden hvor nydelig du kan være, til tross for din tristhet.

Folk kan til og med minne deg om hvor fantastisk du er, ved å likte bildet ditt. Det kan bare være en haug med klikk. Men de klikkene fra folk som kjenner deg, vil vise deg at det er folk som setter pris på deg. Det er en liten ego boost, men et ego boost likevel.

# 4 Gå på en kjøpesenter. Dette er ikke noe vi anbefaler for de som trenger å få tak i sin økonomi. Men hvis du har litt ekstra penger til overs, ville det nå være den perfekte tiden til å splurge på noe du alltid har ønsket å kjøpe.

Når vi kjøper noe vi virkelig liker, er hjernene våre hardt koblet for å gi oss en bølge av følsomme hormoner. Selv om det er et øyeblikkelig løft, er det fortsatt en god følelse som hjelper deg å glemme, i hvert fall for en stund, om ditt hjerteslag. [Les: 14 hurtige stressbusters å lade opp tankene dine]

# 5 Unn deg litt komfortmat. Hva er det en rett som du spiser når du feirer en viktig anledning? Sushi? En hjertelig pasta parabolen? Østers? Uansett hva det er, gå til nærmeste restaurant som serverer den, og bestill bare det.

Det er fysisk umulig å være ulykkelig når du smelter på favorittretten din. Og ikke bekymre deg for kaloriene eller hvor mange gram fett det inneholder. Du går gjennom en tøff tid. Du fortjener litt slakk! Bare ikke gå over bord ved å gjøre dette kontinuerlig i en uke.

# 6 Se en fantastisk film. Få hendene av det "Notebook'en DVD. Du kan ikke se det i din tilstand! Vi prøver å unngå alt som kommer til å minne deg om de gode tider med ex. Det ville bare få deg til å innse at de ikke lenger er der for å gjenskape alle de romantiske øyeblikkene med.

I stedet, det du kanskje vil se er noe lett underholdende eller mentalt engasjerende. Mystery flicks eller inspirerende filmer er et godt valg for de som ikke er veldig i komedie. Men hvis du er i flere helt morsomme ting, gå for det! [Les: 10 filmer du kan nyte alene eller med venner]

# 7 Frivillig. Når du står overfor folk som har større problemer enn din egen, vil du innse at det ikke blir så vanskelig å komme gjennom din egen prøvelse.Det sies at når folk er triste, har de en tendens til å være mer medfølende og sjenerøs.

Så hvilken bedre måte for deg å ha et bedre uttak for dine følelser enn å gjøre litt veldedighetsarbeid? Og du trenger ikke engang å forlate byen din. Du kan bare slippe av noen varer på ditt lokale veldedighetssenter eller kjøpe lunsj for en hjemløs mann i området. [Les: 5 måter frivillig arbeid kan hjelpe deg med å håndtere din tristhet]

# 8 Ring din mor eller noen som dypt bryr seg om deg. Du trenger ikke engang å fortelle dem at du går gjennom en prøvelse. Noen ganger er det bare å høre den omsorgsfulle stemmen til noen som elsker deg. Det minner deg om at selv om din betydelige andre er borte, er det fortsatt noen der ute som kan gi deg kjærlighet, selv om det ikke er den romantiske typen du ønsker.

Folk som bryr seg om deg, kan til og med være i stand til å legge merke til hint av tristhet i stemmen din, og vil da prøve litt vanskeligere å muntre deg opp over telefonen. Noen få minutter i en ekte samtale med noen som elsker deg, lindrer ikke bare stress, men det kan også lyse opp stemningen din for resten av dagen.

# 9 Hang ut med vennene dine. Downing et par runder av skudd kan ikke være en god ide, spesielt hvis du pleier et nylig ødelagt hjerte. Du kan bare ende opp med å rive og raving og gråte hele natten. I stedet kan du få et par venner over kaffe eller lunsj. Lytt til hvordan livene deres går og del et par tips om hvordan ting er med deg.

Når du nettopp har fått hjertet ditt ødelagt, kan du ikke være i humør for å henge med folk. Men ta et øyeblikk for å prøve å gå ut der. Du kan tenke at du vil ende opp med å ha en elendig tid, men når vennene dine begynner å le om deres siste antics, kan det lystløse latteret være ganske smittsomt! [Les: 8 venner du trenger i livet ditt]

# 10 Har en god, lang gråte. Den tunge følelsen i brystet kan noen ganger bli løftet, hvis du bare gir inn i tristheten og bare gråter øynene dine ut. Du har kanskje prøvd så hardt for å holde det sammen slik at du glemmer at du ikke trenger å sette opp et sterkt ansikt når du er alene. Sett på en trist melodi, gråt på puten din, og bare slipp den ut. Når du blir lei av å gråte, vil du begynne å føle deg litt av vektløftet av brystet.

[Les: 12 trinn for å forandre livet ditt og finne lykke]

Det er ingen snarvei til å helbrede et ødelagt hjerte. Men disse raske løsningene kan bare gjøre helbredelsesprosessen så mye mer utholdelig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar