25 Relevante og viktige spørsmål for å spørre ditt betydelige andre

Når vi er forelsket, ser vi ikke engang partnerenes feil. Men da forferdelsen slites av, bør du vurdere disse spørsmålene for å spørre din betydelige andre.

I vårt samfunn i dag er vi så fokuserte på eventyret, det perfekte bryllupet, og det lykkelige noen gang etter at vi egentlig ikke tenker på detaljer. Ingen lærer oss hva som er viktig i relasjoner. I stedet må de fleste av oss lære gjennom prøving og feiling.

Vår skilsmisse er virkelig, veldig høy. For høy. Og hvorfor det? Vel, det kan ha mye å gjøre med det faktum at de fleste ikke vet at de skal snakke om dype ting som vil påvirke deres fremtid. Faktisk, for å leve lykkelig etterpå, er det noen veldig viktige spørsmål å spørre din betydelige andre.

25 viktige spørsmål å spørre din betydelige andre

Dating handler ikke bare om sex og romantikk. Det er på tide å teste kompatibiliteten med hverandre. Jo, det virker som om du får det bra i begynnelsen - det er slik for alle. Men hvis du skal ha en fremtid med denne personen, må du komme deg til det grunnleggende. Så, her er 25 viktige spørsmål å spørre din signifikante andre hvis du vil være sammen for lang tid.

# 1 Er du nær din mor? Hvis de har "morproblemer", kan dette gi et problem nedover veien. [Les: Hva betyr det hvis mannen din har mamma problemer?]

# 2 Er du nær din far? Eller kanskje hjalp deres far ikke engang med å heve dem. Å snakke om foreldrene sine kan gi deg en stor anelse om hvem de egentlig er. [Les: Dating en jente med pappa problemer - 15 ting du må vite]

# 3 Har foreldrene gitt deg flere positive eller negative meldinger som vokser opp? Hvis foreldrene deres var negative, fører det sannsynligvis til at de har lav selvtillit.

# 4 Er du en optimist eller pessimist? Det er vanskelig å være i et forhold med en pessimist hvis du er en optimist. Og vice versa. Så det er viktig å finne ut.

# 5 Vil du ha barn? Du vil bli overrasket over hvor mange som ikke spør dette spørsmålet! Hallo?! Det er praktisk talt # 1 spørsmålet å spørre før du blir gift! [Les: 60 bli kjent med spørsmål til en ny romantikk]

# 6 Hvis du vil ha barn, hvor mange vil du ha? Ditto på denne. Hvis en av dere ønsker ett barn, og den andre ønsker syv ... ummm ... stort problem!

# 7 Vil du at mannen skal jobbe og kvinnen skal være hjemme hos barna? Eller vice versa? Ønsker partneren å ha tradisjonelle kjønnsroller? Eller vil du gå imot de vanlige forventningene?

# 8 Hvor vil du leve? Noen mennesker liker byen, andre landet eller forstedene. Forhåpentligvis vil dere begge være på samme side om denne. Hvis ikke, kommer det til å være et langdistanseforhold for deg.

# 9 Er du en spontan person eller en planlegger? Tro det eller ei, dette kan føre til problemer hvis du er motsetninger. Begge vil bli like irritert av den andre. [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din umiddelbart]

# 10 Liker du å reise? Noen mennesker gjør, men ikke alle. Så, hvis du er en reisende og partneren din ikke er, må du vite. Så derfor er det et av de viktige spørsmålene å spørre din betydelige andre.

# 11 Hvis ja, hvor vil du reise i løpet av livet ditt? Liker du å reise rundt i Europa eller sitte på en strand med en cocktail i hånden? Det er to svært forskjellige typer reiseopplevelser.

# 12 Hvor viktig er penger for deg? Vel, det er viktig for oss alle på et visst nivå. Men noen mennesker er mer materialistiske enn andre.

# 13 Hva representerer penger for deg? Status? Frihet? Noe annet? Er din partner bekymret for deres offentlige person? Eller vil de bare ha friheten til ikke å se på prisene på en meny?

# 14 Er du en spender eller en sparer? Igjen, hvis du er motsatte i denne kategorien, kan dette bli et stort poeng av strid nedover linjen. [Les: 15 Hva-hvis spørsmål for å spørre kjæresten din om å vokse nærmere]

# 15 Hvor viktig er religion for deg? Hvis du begge er den samme religionen, så flott! Hvis ikke, vel, det kan være et problem ... med mindre en av dere er villige til å konvertere.

# 16 Trenger du å heve barna dine i samme religion du ble oppvokst i? Hvis en av dere er katolske, og den andre er jødisk, hva ville barna dine være?

# 17 Gir du veldedighet? Hvorfor eller hvorfor ikke? Dette gir deg en ide om hvordan å gi dem, og hvor ofte bruker de pengene sine til gode årsaker.

# 18 Hvis vi ble gift, hvordan ville vi håndtere husarbeidet? Ville du to ha den tradisjonelle kjønnsseparasjonen av gjøremål, eller noe annet arrangement?

# 19 Hvis vi planla et bryllup, hva slags ønsker du å ha? Ønsker de å gå til rådhuset, gå til Vegas, eller ha en 300-gjest kirke bryllup? [Les: Hvordan elope og likevel ha ditt perfekte eventyrbröllop]

# 20 Hvor viktig er sex for deg? Og ideelt, hvor ofte vil du ha sex? Betydningen og frekvensen av sex kan virkelig gjøre eller ødelegge et forhold på lang sikt.

# 21 Hvis vi hadde problemer, ville du være villig til å gå til en terapeut for å hjelpe oss? Dette er stort.Uunngåelig vil du støte på problemer hvis du er sammen for de neste 10, 20 eller 50 årene.

# 22 Hvor mye tid alene trenger du? Noen kan føle seg slem hvis den andre ønsker konstant samhold. Og den andre kan føle seg avvist hvis den andre ønsker sin plass. [Les: Hvordan gi plass til hverandre og vokse uten å skyve fra hverandre]

# 23 Vil du gifte deg? Dette er et åpenbart spørsmål, jeg vet. Men så mange mennesker gjør bare forutsetninger i stedet for å spørre direkte. Dette er et av de viktigste spørsmålene for å spørre din betydelige andre.

# 24 Hva er din drømmekarriere? Du bør begge støtte hverandre med dine håp og drømmer. Men du bør i hvert fall vite hva de er først!

# 25 Er du en "svart og hvit" person eller en "nyanser av grå" en? Med andre ord ser de livet i form av absolutte rettigheter og feil? Eller er de mer av en "det avhenger av situasjonen" slags person?

[Les: 25 må-følge forholdsregler for lykkelig kjærlighet]

Langsiktig relasjoner er aldri enkle, men med disse spørsmålene å spørre din betydelige andre, vil du være langt foran de fleste. Så, spør din partner disse spørsmålene i dag, så du kan virkelig, virkelig, leve lykkelig etterpå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar