20 beste spørsmål å spørre i et forhold for å forstå hverandre

Vil du bli bedre kjent med partneren din? Vil du utdype forbindelsen din? Du kan gjøre det med de beste spørsmålene å spørre om i et forhold.

Bare fordi du er i et forhold, betyr ikke at du vet alt om hverandre. Selv par gift i 30 + år har mer å lære. Men hva er de beste spørsmålene å spørre om i et forhold? Er det din favorittfarge? Eller største pet peeve? Eller skal spørsmålene være dypere?

Dårlige spørsmål å spørre om i et forhold

Før vi kommer inn i de beste spørsmålene for å spørre om et forhold, er det noen du kanskje vil unngå. Og andre du vil ønske å reword.

Å stille spørsmål som kommer med anklager er aldri et godt trekk. Spørsmål som "Hvorfor er du så gal?" Eller "Hva er det med deg?" Vil bare føre til flere problemer enn de er verdt. I stedet for å sette alt på dem, vær litt mer rolig og forståelse.

Du kan spørre om noe: "Noen ganger blir du så opprørt på det minste, hvorfor tror du det er?" Et mer tålmodig spørsmål formulert på en måte som gjør det klart at du faktisk vil hjelpe og ikke klandre er det første skrittet til gjør dårlige spørsmål gode spørsmål. [Les: Hvordan du kan være mer åpen og sårbar i et forhold]

De beste spørsmålene å spørre om i et forhold

Hvis du ønsker å utdype forbindelsen din, finn ut mer om partnerens fortid, eller bare lære mer om dem, er disse spørsmålene du vil ha i ventemodus.

Disse kommer alle med stor forklaring på hvordan partneren din ble den personen de er i dag. Bare husk at kommunikasjon er en toveis gate, så vær forberedt på å åpne deg selv.

# 1 Hva var barndommen din? Med mindre du er barndom, er det en god sjanse for at du ikke vet mye om hvordan partneren din vokste opp. Det kan være sjokkerende at du visste så lite om denne tiden i livet, så endre det.

Mange mennesker kan si at fortiden er i fortiden, men å bli kjent med hva som gjorde din partner som de er, er så viktig. Dette kan også hente deg på deler av ditt eget forhold du aldri trodde før. I tillegg kan du finne at du har mer felles enn du noen gang har forstått. [Les: Hvordan lage en dypere forbindelse med noen]

# 2 Hvem var din første kjærlighet, og hva var den opplevelsen som? Vår første kjærlighet kan ha vært i klasseskolen, eller det kunne ha vært på college. Det kan betraktes valpens kjærlighet, men at forelskelse eller full av forhold er hvordan vi først ble introdusert for å elske.

Det endrer hvordan vi ser ting og hvordan vi opptrer i relasjoner som går framover. Å snakke om exesene dine er en no-go hvis du fremdeles har følelser, men så lenge du har flyttet, deler disse erfaringene med hverandre, åpner ditt forhold til et helt annet nivå.

# 3 Hva var ditt første inntrykk av meg? Når du har vært dating en stund, ser du partneren din som nettopp det. Dette er noen du er med. Men da du først møttes, var tankene dine sannsynligvis ganske forskjellige. Snakk om hva du trodde da du først møtte.

Var det bare om attraksjon? Trodde du de ble sittende fast? Kanskje de fant deg å være mystisk og spennende. Å lære om hva interessert dere begge i begynnelsen er så innsiktsfullt til hvordan resten av forholdet ditt utviklet derfra. [Les: Hva er pillow talk? Hvordan bruke det riktig og perfekt din romantikk]

# 4 Hvordan vil du håndtere kamper? Dette er et spørsmål ikke nok par spør hverandre. Du kommer inn i en kamp og en person ønsker å snakke det ut, mens den andre ønsker tid alene. Og så kan ting bli misforstått.

Argumenter i forholdet går mye mer jevnt når både du og partneren din bestemmer hvordan du skal håndtere. Vil du ta deg tid til å kjøle seg ned og deretter snakke eller vil du få alt ut i det åpne. Å ha denne snakk og vite hvordan partneren din har det beste, kan gjøre hvert fremtidig problem så mye mindre.

# 5 Hva er avtalebrytere? Dette kan være et super skummelt spørsmål å spørre noen du er i dag dating. Når du møter deg først, finn ut om de røyker eller drikker. Og hvis det er en avtalebryter, vet du ikke hverandre, så det er ikke så farlig.

Men når du har en forbindelse og er følelsesmessig investert, kan du gå lang tid uten å snakke om de vanskeligste temaene. Og jo lenger du setter det av, jo vanskeligere blir det senere. Vil du ha barn, men partneren din gjør det ikke? Har du motstridende politiske eller religiøse synspunkter?

Det kan være brutalt å få opp noe som kan bryte deg fra hverandre, men hvis du ikke snakker om dette i et år på veien, vil du bare forårsake mer hjerteslag. Hvis du snakker om det nå, kan du til og med kunne komme til et kompromiss. [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din umiddelbart]

# 6 Har du noen angrer? Så mange hevder at de ikke har angrer. Jeg vil gjerne si det, men hvis du fortalte meg at jeg kunne gå tilbake og endre noe jeg sannsynligvis ville.

Feil du har gjort, og de tingene som kom fra dem, gjør oss som vi er i dag, men noen ganger vil det være lettere eller bedre hvis den feilen aldri skjedde. Spør din partner hva de ville forandre eller hva de angre sier mye om hvem de er.

Beklager de å skade noen? Ønsker de at de kan endre sin høyskolehøgskole? Eller beklager de noe annet. Noen ønsker å gå tilbake, slik at deres liv ville bli bedre i dag.Andre vil kanskje forbedre andres liv. Dette kan gi deg mye beskjed om partneren din og deg selv. [Les: Tankevekkende spørsmål for å holde deg tenkende og nysgjerrig]

# 7 Hvis du vant lotteriet hva ville du gjøre? Dette kan virke som et spørsmål på overflatenivå, men penger er så kraftig i denne verden. Å vite om du og partneren din er enige om hva du skal gjøre med så mye av det, kan si mye om din potensielle fremtid sammen.

Ville du reise verden? Ville de ønske å lagre det? Eller ville du helst foretrekke å donere den?

# 8 Hva får du fra forholdet vårt? Dette kan være et annet vanskelig spørsmål å spørre om du ikke har mye tillit. Selv om det kan styrke båndet ditt, kan det potensielt skape friksjon.

Bør dere begge bare få følgesvenn fra hverandre? Eller får du respekt og støtte? Får du lykke og intimitet? Å dele svaret på dette spørsmålet kan veilede deg for å gjøre forholdet ditt sterkere eller bekrefte det du allerede visste.

# 9 Tror du på skjebne? Å tro på skjebne kan blandes med å tro på sjelevenner. Var du ment å være sammen? Eller jobber du i forholdet ditt hver dag og kjemper for hverandre? Å svare på dette kan tyde deg inn i deres større utsikt over verden. [Les: Virkelige sjelevenner - 20 tegn på at du har møtt livets kjærlighet]

# 10 Har du vred? Du kan allerede vite svaret på dette avhengig av hvor lenge du har vært sammen, men å se hvordan selvbevisst partneren din er definitivt gunstig. De kan si at de tilgir seg lett, men opplever de stadig en feil du har gjort?

Dette kan åpne døren for en videre samtale eller hjelpe deg med å kaste hverandre inn på noe du kanskje ikke skjønner.

# 11 Hvis du kunne endre en ting om meg, hva ville det være? Dette er et virkelig innsiktsfullt spørsmål. Noen vil kanskje si at du plukker klærne opp av gulvet eller lukker døren når du bruker badet. Men hvis de sier noe om ditt utseende eller personlighet, er det noe å tenke på.

Kanskje ville de foretrekke dersom du var mindre varm ledet. Det er noe du kan jobbe med. Men hvis de foretrekker at du hadde mer penger eller en bedre brunfarge, kan du kanskje tenke på ting.

# 12 Hva fornærmer deg mest? Dette gir deg ikke bare kunnskap om hvor følsomt partneren din er, men det kan fortelle deg om de har blitt skadet i fortiden eller hva du skal unngå i fremtiden. Er de mest fornærmet når noen angriper sin karakter? Eller blir de fornærmet av rasisme og uvitenhet?

# 13 Hva tror du at du må jobbe personlig? Hvis de ikke sier noe, ja, det er et problem alt i seg selv. Men dette kan hjelpe deg å gi dem mer respekt eller være mer tålmodig i visse situasjoner. Kanskje de må jobbe med tilgivelse eller tillit. Eller kanskje har de lav selvtillit eller høyt angstnivå.

Ikke glem at i ditt forhold er det to personer med egne problemer og kamper. [Les: Se opp for disse typer giftige forhold]

# 14 Hva skremmer deg mest om fremtiden? Dette kan gi deg et glimt på hva partneren din kan stresse om nedover veien. Er de bekymret for penger? Har du en jobb? Eller kanskje du er forelder eller delstaten vårt? Eller kanskje miljøet? [Les: Intellektuelle spørsmål - 43 tegn for å gnist smart snakk med noen]

# 15 Hva definerer du som juks? Avhengig av andres fortid, kan deres definisjon av utroskap variere ganske mye. Er det et kyss eller mer? Er det flørting? Å vite at du er på samme side om hva du snakker om, vil definitivt hjelpe deg med å komme videre.

Noe du kan se som helt uskyldig, kan være et stort svik for din partner. Å vite dette er nødvendig.

# 16 Er det noe du vil at vi skal gjøre det vi aldri har gjort? Dette gir dem et trygt sted å foreslå noe de kan ha vært nervøse for å hente opp i fortiden. Er det noe de vil prøve i soverommet? Eller har de alltid ønsket å ta en tur til Frankrike? [Les: 30 frie spørsmål for par for å holde gnisten i live]

# 17 Kjempes du med selvtillit? Av en eller annen grunn innrømmer du at du har selvtillitsprosesser til partneren din, settes som et slikt nederlag. Kanskje folk tror at deres partner vil bli lei seg for dem eller noe. Men jeg tror bare å snakke om tillitsspørsmål med partneren din, kan bare være gunstig.

Det åpner begge øynene dine for bestemte situasjoner og følsomhet du eller din partner kan ha. Det kan også veilede deg både til et mer sunt selvbilde.

# 18 Har du en levende vilje? Et annet vanskeligere emne som mange mennesker ikke vil tenke på enn si snakk om, men avhengig av hvor alvorlig forholdet ditt er, er det godt å vite disse tingene. Gud forbyder alt som skal skje, det er viktig at noen i nærheten av deg i livet vet hva du vil.

# 19 Hva synes du om familien min? Når du diskuterer barndommen, lærer du vennen din familie og deres forhold, men hva tenker de på familien din? Disse menneskene kan potensielt være familie en dag, så deling av disse meningene er sunn og nyttig.

Kanskje din partner elsker moren din, men føler at hun er dømmende når de diskuterer arbeid. Du kan prøve å unngå mer vanskelige eller anstrengte situasjoner med partneren din og bestemte familiemedlemmer hvis du faktisk kjenner problemene. [Les: Du bør spørre dine betydelige andre disse viktige spørsmålene]

# 20 Er du glad? Det er enkelt å gjøre dette spørsmålet alt om deg, men når du spør det, skjønner du bare fordi du er et par, betyr det ikke at all sin lykke er avhengig av deg.De kan bli skuffet med sin karriere eller suksess.

Når du snakker om din lykke, kan du forstå hva du kanskje vil endre eller gjøre mer i livet slik at du kan være glad sammen.

[Les: 14 trinn for å føle seg følelsesmessig med noen og føl deg nærmere]

Det er hundrevis av spørsmål å spørre om i et forhold. Alle disse spørsmålene vil styrke båndet ditt og gjøre forholdet ditt på et dypere nivå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar