20 spørsmål å spørre hverandre før de blir gift

Ekteskap er en livslang forpliktelse og bør ikke inngås lett. Bruk disse 20 spørsmålene for å avgjøre om du er virkelig kompatibel.

Hvorfor blir folk gift? Med opptil 50% av ekteskap som slutter i skilsmisse, har en tendens til å lure på: "Hva er meningen med det hele?" Spør alle som tror på ekteskap, og de vil sannsynligvis overvinne deg med et utall av grunner til at du knytter knute er så viktig.

Årsaker spenner fra det praktiske, "Vi har forskjellige pass og gifte oss, vil forenkle visumproblemene, til øyetrull-inducing, "Marriage vil gi vårt forhold mer substans." Alle på ekteskapsvognen vil gi deg en god grunn til å bli hitched.

Institusjonen av ekteskap kan ikke være like praktisk i dag som for hundre år siden, men hele forestillingen opprettholder fortsatt en romantisk sjarm. Jo, mange mennesker trenger ikke et stykke papir for å binde dem til sin elsker, men det er sikkert fint å finne den spesielle personen som er villig til å stå opp foran loven og helhjertet erklære deg som deres utvalgt .

Uansett hvor sterkt du tror at ekteskapet ditt varer for alltid, er det en 50% sjanse for at den vil ende i absolutt fiasko. Så hva gjør du for å beskytte deg selv? Sammen med en pre-nup må du være helt sikker på at personen du er med er den du burde være gift med.

20 spørsmål du må spørre hverandre før du blir gift

En god måte å bestemme dette på er å starte en pågående dialog med partneren din og handelsspørsmål og svar. Jeg er sikker på at du allerede har en rekke spørsmål å spørre din forlovede, men bare i tilfelle, her er det 20 ting å legge til i listen din.

# 1 Hvor ser du deg selv om 5 år? Avhengig av hvor gammel du er, enten du allerede har barn, en karriere og alt det andre, kan du ha drastisk forskjellige "eller lignende" ideer om hva de neste 5 årene skal se ut. I alle fall vil det få deg til å se begge i samme retning.

# 2 Hvor ser du deg selv om 10 år? Hva er like viktig som å finne ut partnerens umiddelbare mål? Langsiktig, selvfølgelig. Fremtidige planer er subjektive, så uansett hva de er, må du være sikker på at de er i samsvar med dine.

# 3 Vil du flytte inn med meg? Det er sunt fornuft at du bor sammen med partneren din før du blir gift, så hvis du ikke allerede har gjort det, hva i verden venter du på? [Les: 15 virkelig viktige ting å vite før du går sammen]

# 4 Er du stolt av meg? Alt annet enn en â € œyesâ € Â trenger ytterligere undersøkelse. Hvis partneren din ikke er fornøyd med alt du har oppnådd så langt, bør du tenke på å knytte knuten akkurat nå. Selv om de sier at du aldri skal bøye seg til noen krav, er det ikke nektet at det er viktig for partneren din å være fornøyd med deg før du tar neste steg.

# 5 Hvor mye penger har vi? Hver enkeltperson bør dele hvor mye de tjener og bruker hver måned. Når det er gjort, kombinere tallene og sortere ut din nyutviklede husstandsinntekt. Det er enklere å finne ut en livsplan når du vet hvor mye du må bruke.

# 6 Kan vi håndtere økonomien? Deretter må du finne ut hvilken prosentandel av dine samlede inntekter vil gå mot utgifter, et boliglån, underholdning og besparelser. Begge må være på samme side for at dette skal fungere, så vær forberedt på en lang natt foran kalkulatoren din. [Les: 17 strålende, men enkle måter å spare penger som et par]

# 7 Hvor vil vi ende opp? Et sted i byen? Landet? Forstedene? Vil vi leve i en leilighet? Townhouse? Tilhenger? Skal vi flytte til Marokko? Biarritz? Chicago? Det er mange spørsmål knyttet til emnet hvor du vil ende opp, så vær sikker på å dekke alle dine grunner.

# 8 Vil du ha barn? De fleste gifte seg med å anta at deres ektefelle også ønsker barn. Overraskelse, overraskelse. Det er godt inn i det 21. århundre, og mange unge par velger ikke å ta det konvensjonelle trinnet. Dette er noe du burde ha diskutert for lenge siden, men hvis du ikke har tid, nå er tiden. [Les: 11 måter å vite om dere begge vil ha en baby]

# 9 Er du åpen for andre måter å starte eller legge til på vår familie? Når det gjelder å starte eller legge til på en familie, velger flere mennesker ukonvensjonelle metoder. Enten det er adopsjon eller surrogat, vær sikker på å diskutere de mange mulighetene med partneren din, fordi du aldri vet hva som kunne eller ikke kunne skje.

# 10 Hva skjer når vi er ferdig med å ha barn? Det er mange alternativer tilgjengelig for par som ikke har tenkt å ha flere barn - eller noen barn i det hele tatt. Eksempler er å få en vasektomi, tubal ligering, eller gå ned den gammeldags ruten for å bruke prevensjon. Det kan være litt tidlig å finne ut disse tingene, men det er ingen skade i å få samtalen startet.

# 11 Skal vi utvide eller redusere vårt sosiale liv? Hvis du er en sosial sommerfugl, mens din ektefelle er en homebody, kan dette medføre noen problemer i ekteskapet ditt. Du to må komme til noen form for avtale om hva slags sosialt liv du vil ha som et par.

# 12 Hvor ofte besøker vi familie? Min partner er i Frankrike, mens min er i Malaysia. Vi bor i Taiwan, forresten, så det kommer ikke som noen overraskelse at vi har argumentert flere ganger på hvor du skal tilbringe ferien. Fra nå av har vi blitt enige om at vi vil tilbringe jul med familien, kinesisk nyttår med mine og bytte hvert par år.

# 13 Kan vi ha det gøy sammen for resten av livet? Ekteskap er ikke all romanse, regnbuer og enhjørninger. Det tar hardt arbeid, og oftest er vellykkede ekteskap basert på sterke vennskap. Du må være sikker på at du både kan ha det gøy sammen for resten av livet ditt. Hvis du ikke deler de samme interessene, kan dette være et problem, så sørg for å adressere dette før du fortsetter. [Les: 25 må følge regler for et vellykket langsiktig forhold]

# 14 Hvor ofte skal gutter / jenter netter skje? Ekteskapet skal være om dere to, men det er tåpelig å tro at det er alt du trenger. Du trenger begge tidene av hverandre for å opprettholde relasjoner med dem som er nærmest deg. Det er viktig å ha dine egne venner, så diskutere hvor ofte du hver får tid til vennskapene dine.

# 15 Er våre forskjellige trosoppgaver et problem? Du er jødisk og hun er katolsk. Han er muslim og du er en ateist. Din religiøse tro kan ikke ha betydning nå, når det er alt moro og spill, men de kan når du knytter knuten og bestemmer deg for å starte en familie.

# 16 Hva er dine tanker om utroskap? Dette er et lastet spørsmål, og en som må være nøye gjennomtenkt før de blir tatt opp. Selvfølgelig går ingen i et ekteskap med intensjon om å jukse, men det er definitivt verdt en diskusjon. I tillegg er det hyggelig å høre partneren din gjenta flere ganger hvordan de aldri vil gjøre noe slikt for deg.

# 17 Hvor ofte skal vi reise på ferie? Mange par antar at det å gå på ferie er en gitt, men når du er gift og saddled med en rekke regninger, kan du bruke penger på en ferie til å være det siste i tankene dine. Det er imidlertid alltid viktig å ta en pause sammen, så finn ut hvor ofte dette vil skje. [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din umiddelbart]

# 18 Hva er din medisinske historie? Hvis du har snakket om å bli gift, vet du sikkert allerede alt som er å vite om partnerens medisinske historie. Fra hennes kjønnsvorter problem på college, til hans sporadiske astma angrep, å vite om hverandres medisinske fortid er svært viktig; så dramatisk som det kan høres, kan det redde partnerens liv.

# 19 Hva står du på med å la oss gå? Blir vi gamle og fete sammen, eller skal vi kontinuerlig motivere hverandre til å holde oss i form og sunn? Selvfølgelig kommer alle til å velge den sistnevnte, fordi ingen ønsker å bli straddled med en ektefelle som er 40 pounds overvektig. Vitser til side, dette er et veldig alvorlig spørsmål som dere begge bør følge med på.

# 20 Er du klar for alltid med meg? Som cheesy og cliché som dette spørsmålet kan være, er det viktig å spørre. Du vil høre fra partnerens egen munn at de er klare til å tilbringe evig med deg.

[Les: 20 viktige ting du må gjøre før du blir gift]

Husk at ingenting er satt i stein. Åre fra nå, hold ikke din partner forakt for å avvike fra de oppgitte svarene. Folk forandrer seg og vokser over tid, så vær forberedt på det. Så lenge du respekterer partneren din og jobber med ekteskapet ditt, er det ingen grunn til at det ikke varer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar