12 spørsmål å spørre før ekteskapet skal vite om de er den ene

Å bli gift er en stor avtale. Du må være sikker på at du er med den rette personen. Disse spørsmålene å spørre før ekteskapet, vil hjelpe deg med å vite sikkert.

Du kan aldri være i stand til å fortelle for at noen er 100% perfekte for deg. Du har bare tro på at de er og se hvor forholdet og livet ditt sammen tar deg. Men du burde være veldig Lukk for at de er den du vil bruke livet ditt med. Disse spørsmålene for å spørre før ekteskapet vil definitivt hjelpe deg med å se om de er gode for deg eller ikke.

Samfunnet forventer at folk skal gifte seg

Og det er grunnen til at folk flest gjør det. Ikke fordi de nødvendigvis tror på ekteskap og ønsker å tilbringe livet med noen, men fordi det er forventet av dem. Etter en viss alder begynner folk å stille spørsmål til hvorfor noen ikke er gift. Det trykket kan ofte få folk til å gifte seg med noen de ikke burde.

Skilsmisse følger nøye etter forhold som dette. Men det kunne lett blitt forhindret ved å stille noen få enkle spørsmål. Mesteparten av tiden kan par kanskje ikke svare dem så trygt som de trodde. [Les: 11 ting folk må vite før de blir gift]

Spørsmål å spørre før ekteskapet

Hvis du tenker på å bli gift, vil du kanskje stille noen få spørsmål først. Disse vil hjelpe deg med å finne ut om personen du skal tilbringe livet ditt med, er den beste for deg.

# 1 Hvilken type hjem er ideelt for oss? Ofte snakker par om mye om deres drømmehjem og hva de vil gjerne leve i, men de snakker faktisk ikke om hva som er ideelt eller realistisk for dem.

Hvilken type hjemme vil dere begge ha? Er det noe stort med mye ekstra plass eller noe litt mer kompakt og billig, slik at du kan bruke mer penger på eventyr og reise? Med noe som dette, må du diskutere det. [Les: 14 grunner menn misunner oppholdet hjemme kone]

# 2 Hvilken prosentandel av inntekten vil vi bruke på bolig per måned? Penger er en stor avtale. Mange par avslutter ekteskapet deres på grunn av problemer med deres økonomi. Det er viktig å forstå i forkant av hvor mye du er villig til å bruke på boliger. Du vil finne ut om dere begge har lignende ideer på denne måten.

# 3 Hvem er ansvarlig for plenen / verftet og hvem er ansvarlig for innendørs? Har du noen gang diskutert dette? Hvis du allerede bor i et hus sammen, har du kanskje allerede funnet ut dette, men hvis ikke, begynner du å snakke om det. Hvis dere begge hater utendørs arbeid, kan dere få problemer med å eie et hus som har mye plen. [Les: 8 praktiske ting å gjøre før du går sammen]

# 4 Hvilken type moral og verdier er viktigst for å innpode hos barn? Du vet allerede at du vil ha gode barn. Alle gjør. Men hva er de viktigste tingene du vil sørge for at barna dine vokser til å verdsette? Hvilken moral vil du jobbe hardt for å innpode i dem?

Hvis dere begge ikke har en avtale her, kan det bli veldig vanskelig når dere til slutt har barn sammen. Så sørg for at det er en klar forståelse og du er enig før du gifter deg med dem.

# 5 Hvilken type sparing og pensjonsplan ønsker vi? Du må snakke om penger. Penger er en super viktig del av et ekteskap, selv om ingen av oss ønsker å tro det. Du må planlegge for pensjon og planlegge for det. Hva vil hver av dere ha når dere går på pensjon?

Hvilken type pensjon er du ute etter og hvordan kan du begge gjøre dine ønsker til virkelighet? Disse må samsvare i en viss grad. [Les: 20 livsstilsendringer å gjøre i 20-årene for en bedre fremtid]

# 6 Hva ser våre karrieremål ut på om fem år? Har dere begge solid planer for karriere? Snakk nå med hverandre om disse tingene og se om de jobber godt sammen. Åpenbart vil dere begge oppmuntre og støtte den andre, men dere må også sørge for at målene dine er lined up.

Hvis en av dere ønsker å bli daglig leder en dag og den andre er bra der de er, vil det være problemer. Du kan ikke være like riktig for hverandre som du tror.

# 7 Hva ser familiens mål ut om om fem år? Tro det eller ei, mange mennesker ser ikke ofte på disse to målene ved siden av hverandre. Gjør begge karriere målene dine rettet mot begge målene dine når du vil starte en familie? Du kan ikke være administrerende direktør i fem år og regner med å også starte en familie i to.

# 8 Hvordan er sexet? Vær også sant om det. Er du både fornøyd og fornøyd med ditt sexliv? Hvis du har problemer nå, må du få dem tatt vare på eller innrømme at du ikke er seksuelt kompatibel og derfor ikke bør gifte seg. Sex spiller en viktig rolle i et sunt forhold, og hvis du ikke kan gjøre det, er de ikke for deg. [Les: Hvordan spice opp sexlivet ditt på 30 styggveier]

# 9 Har vi en sunn kommunikasjon nå? Tenk på hvor godt du kommuniserer. Er det bra? Har du en enkel tid å snakke om ting og stryke dem ut? Hvis ja, det er flott! Hvis ikke, kan du snakke om å finne bedre måter å kommunisere eller møte det faktum at du kanskje ikke er riktig for hverandre.

# 10 Hvordan planlegger vi å holde romantikken levende i forholdet nedover veien? I motsetning til hva mange tror, ​​er ekteskap ikke den eneste tingen som gjør romanse og sex fizzle ut. Imidlertid starter en familie gjør.Tidsbegrensningen og stresset til en baby og barn stiller ofte foreldrenes romantiske og seksuelle behov til en mindre prioritet.

Men det er fortsatt super viktig å vedlikeholde. Du må begge finne ut de beste måtene du kan holde det nivået av intimitet i live. Snakk om dine planer og hva dere begge vil ha hvis ting begynner å bli foreldet. Det kan redde forholdet ditt nedover veien eller hjelpe deg med å innse at du aldri kan få det til å vare med den personen. [Les: 9 effektive måter å holde romantikken levende når du har barn]

# 11 Hvilken type livsstil ønsker vi å ha? Dette er i forhold til å være skikkelig og aktiv sammen med hva du skal spise og hvor sunn du vil være i livet. Du kan ha noen ting til felles, men hvis du vil ha en veldig streng og sunn livsstil, men partneren din vil helst spise hva de vil, det kommer til å forårsake problemer.

Du kan hevde at du vet hvordan de liker å leve sitt liv, men hva er deres mål med deres livsstil? Ønsker de å forbedre seg og bli sunnere når de alder eller bryr de seg ikke så mye om om de får de riktige næringsstoffene? Disse tingene gjør en stor forskjell i et ekteskap.

# 12 Er du begge klar til å jobbe veldig hardt for kjærlighet? Kjærlighet er ikke lett. Å være forelsket i noen kan være enkel, men opprettholde den kjærligheten og vise at verdsettelsen dag etter dag ikke er. Det er mye arbeid. Du må begge være villige til å legge fram den innsatsen for resten av livet ditt. Hvis en av dere ikke er klar, vil hele ekteskapet ikke fungere.

[Les: 20 viktige ting du må gjøre før du blir gift]

Å bli gift er en stor avtale, og du må behandle det som sådan. Å vite riktige spørsmål å spørre før ekteskap kan forhindre deg i å gjøre en livsendrende feil. Pass på at du kommer til å være med riktig person for alltid.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar