10 spørsmål å spørre før dumping en juksepartner

Er det noen gang greit å fortsette et forhold til en juksepartner? Denne listen forklarer hvorfor du må tenke to ganger før du sender dem pakking.

Fusk på noen er aldri, i noen situasjon, en god ting å gjøre. Jo, du har sikkert lest historiene om hvordan A lurket på B, og hvordan det førte dem enda nærmere sammen osv., Men for de fleste av oss normale mennesker, blir lurt på av en elsket, er ikke noe å ødelegge.

I denne situasjonen vil en typisk reaksjon være å kaste alle sine eiendeler ut av inngangsdøren, bytte låsene og ringe alle felles venner til å begynne kampanjen din med hevnfull terror mot dem. Enten det, eller kryper inn i hjørnet av et mørkt rom, adopterer fosterstillingen og gråter deg selv til å sove. Imidlertid, før du følger med på det vanlige kneepunktet, og kaster sine esler ut på gaten, kan du tenke på om forholdet er verdt å spare eller ikke. [Les: 9 sikre måter å vite hvis du er dating en snyder]

Å dumpe eller ikke å dumpe

La oss være ærlige, i de fleste tilfeller av utroskap, å gi den fornærmende halvdelen av den gamle heave-ho er nesten helt sikkert den riktige tingen å gjøre. Den vanlige hevder at når noen har lurt en gang, så vil de jukse igjen, uansett hvor mye de protesterer på dette, synes det å være generelt sant. Men det kan være, bare kanskje, enkelte faktorer og visse argumenter som fører deg til å bestemme at forholdet er verdt å spare. Følgende liste drøfter deretter flere av de viktigste spørsmålene angående denne avgjørelsen.

# 1 Når gjorde de det? Du kan hevde at dette ikke er spesielt viktig. Fusk er tull, tross alt. Men hvis den skitne gjerningen var ferdig for en tid siden, kanskje de aller tidligste stadiene i forholdet, med måneder eller år med kombinert lykke i mellomtiden, så kan det vel være verdt å tenke to ganger om å bringe forholdet til en slutt.

Du kunne ha følt seg ganske annerledes om hverandre da. Kanskje det er et forhold som blomstret senere i tid, heller enn i begynnelsen. Men hvis det skjedde i forgårs, så er det ikke mye av en utkryssingsklausul tilgjengelig.

# 2 Skal det skje igjen? Dette er en vanskelig en. Selvfølgelig vil den fornærmende partneren protestere mot denne, med mindre de har baller på størrelse med et lite slagskip, og det er lite å indikere sannheten om dette. Det ville være fint å ha en krystallkule, men de fleste av oss må dessverre stole på etterpå. Det eneste virkelige rådet som kan gis på dette er å veie opp omstendighetene.

Hvis det er faktorer i deres favør, for eksempel mangel på sex, massevis av kommunikasjonsproblemer og så videre, så kan du være tilbøyelig til å tro på deres protestasjoner. Men hvis ting i forholdet har vært ganske gode på det hele, og de fortsatt gikk ut og lurt, hvem sier det ikke vil skje igjen.

# 3 Fik de? Det er mye å si for noen som bekjenner de mer lumske av deres ekstra-curricular aktiviteter. Det forteller oss tre ting. For det første at de har motet til sine overbevisninger, og det er en beundringsverdig kvalitet i seg selv. For det andre, at du åpenbart betyr så mye for dem, at det har preying på sine tanker og torturert dem med skyld. For det tredje, at de er en ærlig person som du muligens kan stole på, når de forteller deg at det ikke kommer til å skje igjen. Absolutt verdt å huske på, men til slutt er beslutningen opp til deg.

# 4 Var det bare fysisk? Igjen, "han / han" betyr ikke noe "kort" betyr ikke noe for mye. Imidlertid, og jeg nøler med å si dette fremover, hvis det var en av de situasjonene hvor de har vært ute på et kontorparti, ble det litt kresen, og noe kontorslip eller slapper har brutt dem ned nok til å få sin ugudelige måte , så kan det være verdt å bare revurdere hele separasjonssaken.

Hvis den aktuelle utroskapshendelsen skjedde på baksiden av et utviklende romantisk forhold, vel, det er en helt annen vannkoker. [Les: 10 ting som skjer når partneren din jukser følelsesmessig]

# 5 Hvor mange ganger har de gjort det? Var dette første gangen du har funnet ut om den andre halvdelen du snakker om? Har det skjedd før? Hvis svaret er ja, så er jeg redd for at du kan være involvert med en seriell utroder. De kan protestere mot din insistering på at det vil skje igjen, og de kan kaste seg til føttene og erklære sin utødelige kjærlighet for deg - og i deres sinn vil det hele være sant.

Imidlertid lider den serielle utfordreren av visse følelsesmessige ubalanser, vanligvis relatert til oppgivelsesproblemer, og problemet vil ikke gå bort. Med mindre de kan forplikte seg til å få psykologisk hjelp, og du er villig til å hjelpe dem gjennom, og det kan ikke betale utbytte selv da, så er det eneste gjenværende fornuftige handlingsforløpet å gå bort.

# 6 Var det med noen nær deg? Utroskap i seg selv stinker av manglende respekt overfor den skadede, men å forføre gjerningen med noen i nærheten av dem - en venn, kollega eller engang, horror av horrors, en søsken - tar mangel på respektspørsmål til helt nye høyder. Vårt råd her ville være å gå bort uansett hva. Alle som har den lille respekten for deg, kan aldri være den solide livslange partneren du fortjener.

# 7 Var det med noen av samme kjønn? Nå er dette en vanskelig situasjon. Du blir fortalt, enten av partneren din eller av en tredjepart, at de har hatt en homoseksuell affære - han med han eller hun med henne. Selvfølgelig, hvis du er i et homoseksuelt forhold til partneren din, kan du bare hoppe over denne pekeren og gå videre til neste. Men hvis du er i et motsatt kjønnsforhold med dem, men de har valgt å ha samme kjønnssaken, så er det tre fremtredende problemer. [Les: 9 måter å vite om partneren din er bi-nysgjerrig]

For det første, bryr du deg? Menn synes spesielt å ha liten eller ingen problem med sine partnere som har en lesbisk affære. Faktisk kan de til og med bli slått på av selve ideen om det. For det andre er det fordi de er biseksuelle eller fordi de faktisk er homofile, og du visste aldri? Hvis det er sistnevnte, er det opp til deg hvordan du håndterer det, men forholdet må helt sikkert komme til slutt, for din egen sunnhet, hvis ingenting annet. Hvis det ender opp at de er biseksuelle, så kan det være noen måte du kan snakke dette gjennom mellom dere selv eller med hjelp av en rådgiver.

For det tredje betyr kjønn til personen for deg? Fusk er fusk, og du kan bestemme deg for å ta avgjørelsen din, uavhengig av om den tredje personen i trekanten har hale eller tøffe! [Les: Elsk triangler og forvirrende komplikasjoner]

# 8 Vises de anger? Du fortjener dette minst, sikkert? Noen som blir fanget rødt i en tilstand av utroskap, hvis de virkelig elsker og respekterer deg, bør være helt ødelagt at de har skadet deg på denne måten - og det skal vise.

Hvis det ikke vises noe angst i det hele tatt, må du virkelig spørre deg selv hva den andre personen faktisk føler for deg, om noe. Selvfølgelig er noen spillere der ute fullstendig skuespillere, og hvis vannverket bare er litt for lett etterspurt, og teatrene litt for hyperbolske, så kan dette også være et tegn på mangel på anger.

# 9 Hva var forholdet som før? Det er så mye press på folk å velge rett inn for dumpingkortet når de oppdager at deres partner har lurt på dem, men du må virkelig måle fakta basert på dine egne erfaringer og intuisjon. Hvis ting har vært perfekt for en lengre tid enn du noen gang hadde våget å tro før partneren din er uklar, og hvis du virkelig vil holde fast på det du hadde, så gir det helt sikkert en ny sjanse.

Dette er din beslutning å lage og ingen andre er. Faktumet du føler på denne måten sier nok mye om sjansene for at det aldri skjer igjen, hvis du kan lide kunnskapen om den ene blottet på det romantiske landskapet.

# 10 Kan forholdet noensinne være det samme? Så din partner lurte på deg med noen. De kommer rett hjem, bekjenner alt, erklærer sin kjærlighet for deg og forteller deg at det var en feil, at de aldri vil gjøre noe som det igjen - og du er ganske sikker på at du tror på dem.

Men selv om du trodde dem, selv om alt var perfekt på forhånd, og du tror det aldri vil skje igjen, hvis du i ditt eget sinn vet at du aldri kan tilgi dem, vil forholdet ditt aldri bli det samme igjen . Argumenter vil oppstå, kraftdynamikken endres - det vil bare ikke være det samme forholdet som det en gang var. Spørsmålet er, kan du takle det?

[Les: 16 tegn på at det er på tide å gå videre og avslutte forholdet]

Hvis du har blitt utrodd av en kjære, så kan beslutningen om å dumpe dem eller ikke bare være din. Imidlertid vil spørsmålene ovenfor forhåpentligvis gi deg sjansen til å revurdere om separasjon er det beste forløpet for deg å forfølge.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar