75 morsomme spørsmål å spørre en ny venn og føle seg som BFF på kort tid

Å lage nye venner er alltid morsomt og spennende, men hvis du virkelig vil bli kjent med noen, er det noen morsomme spørsmål å spørre en ny venn.

Når vi møter nye mennesker og blir venner, er det fordi vi vanligvis har noe til felles. Kanskje det er samme smak i musikk, kanskje vi jobber sammen, eller vi spiser samme mat. For å styrke det vennskapet kan vi fokusere på det vi allerede vet. Men hvis du vil bli kjent med hverandre bedre og på et dypere nivå, er det noen enkle og morsomme spørsmål å spørre en ny venn som virkelig kan hjelpe.

Morsomme spørsmål å spørre en ny venn og koble til hverandre uten problemer

Bli kjent med at noen tar tid. Men ved å spørre innsiktige og noen ganger like merkelige eller morsomme spørsmål, kan du styrke det nye vennskapet ditt og bli nærmere.

# 1 Hva er ditt første minne? Noen husker ting fra når de var småbarn, andre husker ikke noe før de var på skolen på heltid. [Les: De 8 typer venner som alle har behov for i livet]

# 2 Hva er ditt mest pinlige øyeblikk? Lære om hva din nye venn finner mest pinlige og hva de har lært siden da er ganske fortellende.

# 3 Hvem er din kjendisfeiring? Dette er alltid et morsomt spørsmål å diskutere.

# 4 Hva er din favoritt bok for tiden? Bøker har en dypere kvalitet enn filmer og TV-programmer, så lærer du om hvilken bok som berører din nye venn, som mest kan fortelle deg mye om dem. [Les: De må lese bøkene for 20-årene for å gjenoppfinne livet ditt]

# 5 Hvilken fiktiv karakter ønsker du var ekte? Er det noen super varmt og romantisk? Eller er det en superhelt?

# 6 Hva var ditt første forhold som? Nons første forhold er hva som beveger dem inn i hvert fremtidig forhold. Bare tenk på deg. Hvordan påvirket dette din nye venn?

# 7 Hvem var din første forelskelse? Nå kan dette være den samme personen som de først daterte, eller kanskje det var i grunnskolen.

# 8 Hvordan blir du motivert? Enten du vil ha råd eller bare vil vite hva som holder din nye venn, kan dette gi litt innsikt.

# 9 Hva er din hemmelige hobby? Lære ting om din nye venn som ikke mange andre vet, bringer deg nærmere.

# 10 Hva er din skyldige TV-show? Hvem vet, kanskje du elsker det samme? [Les: Kjenner du virkelig vennene dine? Prøv å stille disse spørsmålene]

# 11 Hva er ditt største kjæledyr? Hva driver vennens nøtter? Dette hjelper ikke bare med å kjenne dem, men du kan nå unngå å tygge med munnen din åpen eller kaste resirkulerbare flasker i søppelet.

# 12 Hva er dine forholdsavbruddsbrytere? Ting folk ikke vil håndtere i et forhold, ligner på hva de ikke vil takle i et vennskap, så dette kan være gunstig å lære.

# 13 Er du nær med foreldrene dine? Dette er et personlig spørsmål for noen, så det kan virkelig koble deg to.

# 14 Har du brukt mye tid med besteforeldrene dine? Noen mennesker har aldri møtt sine besteforeldre, andre ble hovedsakelig oppvokst av dem. Hvem bidro til å gjøre din venn som de er i dag?

# 15 Hvis du bare kunne handle i en butikk for resten av livet, hva ville det være? Mål? Saks Fifth Avenue? Hele matvarer?

# 16 Beskriv din drøm bryllup. Dette kan virke overfladisk, men det kan også vise hvordan investert din venn er i meningsfylte øyeblikk, og hvem han eller hun vil ha der.

# 17 Hva tror du du kan gjøre for å bedre deg selv? Dette kan hjelpe deg med å bevege oss videre til vennskapet vårt med denne nye vennen. [Les: 15 ting en god venn gjør som skiller dem fra hverandre]

# 18 Hvor vil du elske å reise til? Å gjøre veldedighet arbeid et sted? Å gå på en tropisk ferie?

# 19 Hva var din første flytur som? Dette er alltid et av de morsomme spørsmålene å spørre en ny venn som sannsynligvis inneholder en morsom bakhistorie. Av en eller annen grunn, fly turer, spesielt din første er alltid begivenhetsrik.

# 20 Liker du sommer eller vinter? Venner din venn varme eller foretrekker å gjemme seg under dekslene når snø faller?

# 21 Hva var det beste året i livet ditt? Eller er det ennå å komme?

# 22 Vil du ha barn? Vil du ha lignende livsstil i fremtiden? Hvis de ikke vil ha barn, hvorfor ikke?

# 23 Hva er den dyreste tingen du noensinne har kjøpt? Har de kjøpt en gitar som de ikke kan spille eller investere i et eiendomsdrift?

# 24 Hva er din største anger? Dette kan si mye om noen. Kanskje har de ingen angrer. [Les: 20 selvoppdagelsesspørsmål for å få deg nærmere å lære hvem du er]

# 25 Hva ønsker du at du hadde mer tid til? Maleri? Familie? Sleeping?

# 26 Hvis penger ikke var en faktor, hva ville du gjøre med livet ditt? Reiser? Å ha en familie? Fostre hunder?

# 27 Hvilken foreldre er du nærmere? Noen kan si at det er helt lik, men vi vet alle at det er en forelder du har en annen forbindelse med.

# 28 Hvordan føler du deg om søskenene dine? Selvfølgelig elsker du dem, men? De kjører deg gal også.

# 29 Hva imponerer deg mest? Arbeidsmoral? Tro?

# 30 Tror du på Gud? Dette kan være betennende for noen, men det kan virkelig hjelpe deg med å bli kjent med deg ny venn på et annet nivå.

# 31 Hvordan føler du deg om politikk? Ja, i dagens verden er dette et av spørsmålene til å spørre en ny venn som kunne stoppe det nye vennskapet i sporene sine, men det er definitivt noe å vite.

# 31 Er du feminist? Hvis ikke, vil du virkelig være venner?

# 32 Hvem er din favoritt kjendis og hvorfor? Dette betyr ikke at du er forelsket, men en kjendis som er en filantrop eller kanskje Beyonce eller Oprah.

# 33 Er det noen teknologi du ønsker ikke oppfunnet? Internettet? Nettdating?

# 34 Hva er du minst favoritt app? Facebook? Snapchat?

# 35 Hvilket barndomsspel eller leketøy du ønsker, var fortsatt rundt? Gammel skole Nintendo? Den originale Polly Lommer? Eller ønsker du Leker R Us var fortsatt rundt?

# 36 Hva ville jeg bli overrasket over å lære om deg? De kan lage et gourmetmåltid? Eller kanskje de brenner vann? [Les: Hvordan omgir deg med positive mennesker]

# 37 Kan du danse? Dette er noe ingen av vennene mine vet om meg, men det kan være så morsomt å lære. Kan din venn gjøre ballett? Eller kanskje de kan valse. Eller de kan knapt bobse på hodet og ha null rytme.

# 38 Hva er din favoritt sang å synge? Er det en trist ballad eller en positiv popsang?

# 39 Foretrekker du Netflix, Hulu eller Amazon Prime? Er de mer inn i TV-programmer, klassiske filmer, eller har de alle 3.

# 40 Har du fortsatt en MySpace? La oss ikke håpe det.

# 41 Foretrekker du hunder, katter eller annet dyr? Klikker du over din besettelse med katter? Eller har din nye venn noe for slanger?

# 42 Planlegger du noen gang å slå seg ned? Vil din nye venn reise verden? Eller vil de ha et hvitt hakkespak? [Les: 15 tankevekkende spørsmål for å fortelle deg nysgjerrig og lurer på]

# 43 Hvem i ditt liv stoler du mest på? Din mor? Din hund? Deg selv?

# 44 Hvis du ble arrestert, hva ville det være for? Mord? Teksting og kjøring? Eller jaywalking?

# 45 Hva er det første du gjør når du våkner om morgenen? Gå på telefonen din? Drikke kaffe? Puss tennene dine? Hit snooze?

# 46 Hvordan føler du deg om gambling? Er det en morsom rush eller tror de det er sløsing med penger?

# 47 Hvis du vant lotteriet, hva er det første du vil kjøpe? En ny bil? Et hus på stranden? Eller vil du sette alt i besparelse?

# 48 Hva er den beste alderen? Å være barn? En voksen? Eller er det ennå å komme?

# 49 Hvordan føler du deg om å bli eldre? Noen mennesker elsker å vokse opp, andre er skremt.

# 50 Hvor smart tror du du er? Tror din venn at de er street smart, bok smart, eller er de slags ditzy?

# 51 Hva er det eldste elementet i skapet ditt? Deres promkjole? Et jeanskjørt fra middelskolen? Eller jeans de kjøpte i forrige måned.

# 52 Tror du at folk er naturlig gode? Dette kan gi deg innsikt i hvordan din nye venn virkelig ser verden.

# 53 Hva skremmer deg mest? Edderkopper? Død? Deres svigermor?

# 54 Hva fascinerer deg mest? Fremtiden? Spiser? Sport?

# 55 Hvilken veldedighet eller årsak er du mest investert i? Handler de om likeverdigheter? Forhindre pistol vold, stoppe dyremiljøet, eller finne en kur for kreft?

# 56 Foretrekker du å bo alene eller med noen? Dette sier mye om noen. Elsker de sin egen tid og vil ha alt på plass, eller kan de tilpasse seg noen andre? [Les: Er noen ment å være alene? 13 tegn på at du er den personen]

# 57 Har du noen gang hatt en gjenopplivende drøm? Hvis ja, hva var det? Ble de jaget av en klovn? Eller kanskje gikk de inn i skolen naken?

# 58 Har du noen gang mobbet noen? Hva har du lært siden? Vi snakker mye om å bli mobbet, noe som er flott. Vi bør dele våre erfaringer. Men de fleste som var mobber snakker ikke om det. Å ha vennen din innrømmer kanskje det, og hvordan de har endret seg, siden det kan være så øyeåpning.

# 59 Er du sikker? Har din nye venn selvbildeproblemer, eller kanskje han eller hun er super fornøyd med hvem de er? [Les: Gode venner er som stjerner - 18 måter å bygge varige vennskap på]

# 60 Vil du vurdere deg selv å være uavhengig? Dette er så interessant. Personlig er jeg ikke veldig uavhengig, men min beste venn på 10 + år er. Og vi følger fortsatt godt.

# 61 Hva er noe du aldri ville gjøre? Gå på fallskjermhopping? Bli gift?

# 62 Har du noen gang antatt et barn? Jeg synes dette er så interessant. Noen mennesker vet ikke om de kunne ta vare på et barn de ikke fødte. Hva tenker din venn?

# 63 Har du noen gang brutt loven? Kanskje de fulle? Eller drakk underår?

# 64 Hva skremmer deg? Folk med penger, folk som er veldig positive, eller store utfordringer?

# 65 Når og hvor er du den mest komfortable? For meg er det i seng med snacks, å se på Ungkaren. Men andre føler seg sitt beste på jobben eller på ferie. [Les: En guide til å ikke gi en f * ck og være komfortabel med deg selv]

# 66 Hva er noe jeg ville bli overrasket over for å lære at du er flott på? Rapper de? Eller kanskje de kan bytte et dekk i et blunk.

# 67 Gjenvinner du? Hvis ikke, er det på tide å fortelle dem hvor viktig det er.

# 68 Hvilket utdødt dyr du ønsker var fortsatt rundt? Dinosaurer? Mammuter?

# 69 Hva er din merkeligste vane? Spiser mayo og jordnøtt smør sammen? Plukker på dine splitte ender?

# 70 Hvordan håndterer du avslag? Noen mennesker pusser av det mens andre bor. Hvilken venn er din venn mer? Og hvordan kan du hjelpe?

# 71 Hva var din videregående opplevelse som? Var vennen din populær? Gjorde de sport? Eller holdt de seg til seg selv?

# 72 Skriver du ofte? Noen gråter sjelden, hvis noen gang. Andre, som jeg gråter minst en gang i uken. Jeg kan ikke hjelpe det, disse ASPCA-reklameene får meg.

# 73 Har du noen gang slitt med en psykisk lidelse? Dette er noe som påvirker livet ditt så mye og deler det med en ny venn er ikke alltid lett, men det bringer deg utrolig nært.

# 74 Er det noen som du virkelig hater? Sjefen din? Er du ny partner? Eller kanskje Donald Trump? [Les: Hvordan finne likesinnede mennesker som tenker akkurat som deg]

# 75 Hva ønsker du at du kan glemme? Hele året 2016? Gå inn på foreldrene dine ...? Ser en pimple popping video?

[Les: De riktige måtene å få nye venner som voksen]

Noen av disse spørsmålene til å spørre en ny venn er morsomme, andre er bisarre, men mange er dype og nysgjerrige.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar