10 spørsmål å spørre en fyr du nettopp møtt for å lese ham som en bok

Når du først møter en ny fyr, vil du ikke stille feil spørsmål, så her er de riktige spørsmålene for å spørre en fyr du nettopp har møtt.

Har du bare møtt, og nå er du teksting? Eller kanskje du sitter i en bar sammen eller bare ble introdusert på en fest. Uansett hva situasjonen er, å ha noen gode gå til spørsmål for å spørre en fyr du nettopp har møtt, er alltid en god ide.

Hvordan møttes dere?

Hvis du møtte deg i forbifarten, kan du ha forskjellige spørsmål enn om du møtte på en begivenhet og hadde tid til å chatte før avskjedende måter. Så vær oppmerksom på atmosfæren og hvordan du kan utføre en samtale i det formatet.

Hvis du har tid til å stille spørsmål som kan bære en samtale, er det bra. Men hvis du bytter ut tall og drar av, spør kortere spørsmål du trenger svar på. Og hvis du er teksting, er det ganske mye gratis for alle. [Les: Introduser deg selv til en fyr og la ham ha lyst til mer]

Hva er de verste spørsmålene å spørre en fyr du nettopp har møtt?

Før vi kommer inn i hva du bør spørre ham, er det noen spørsmål du bør unngå rett utenfor flaggermuset. Disse kan enten gi ham feil inntrykk, virke merkelig, eller kan bare være et rødt flagg alt sammen. Så enten helt unngå eller vent på å stille disse spørsmålene.

Først unngår du noe om exes. Sammen med det, ikke spørre om forholdsrådgivning. Du bør spørre om forholdsstatus, men for et første møte kan du kanskje holde det der. Hvis du går for langt med dette emnet, kan det føre til en dårlig smak i munnen.

Med mindre du vil ha en stor kontroversiell diskusjon på hendene, bør politik og religion være utenfor grenser. Men hvis du vet at du er på samme side med disse tingene, gå for det. Et annet ikke gå spørsmål spør om hvor mye penger de gjør. Dette er bare ubehagelig og respektløse også. [Les: 10 ting jenter burde aldri si til gutta ... noensinne!]

Hva er de beste spørsmålene å spørre en fyr du nettopp har møtt?

Ved første møte, vil du holde deg kult. Du vil synes interessant og morsomt, men også vise dem at du finner dem spennende og vil vite mer. Førsteinntrykket gir et varig minne, så prøv å gjøre det godt.

Disse spørsmålene hjelper deg med å navigere denne nye fyren og se hva som skjer. Men hovedfokuset på denne samspillet er å ha det bra. Ikke ta deg selv for alvor, ta av noen nerver og spør deg bort. [Les: 20 tegn på tiltrekning i en første samtale]

# 1 Hva gjør du? Dette kan være litt kjedelig eller repeterende, men det er slags nødvendig. Noens jobb kan bare være en jobb, men det kan også si mye om ham. Er han i økonomi, jobber han med hendene? Er han musiker eller lærer? Eller en lege? Reiser han verden hver annen dag?

Ikke bare kan dette føre til en lengre samtale, men høre noen snakke om jobben deres viser deres lidenskap, kjedsomhet og mer. Dessuten kan du få vite om livene dine står i en praktisk forstand. [Les: Spørsmålene å spørre om du vil finne ut hvem en fyr egentlig er]

# 2 Hvor vokste du opp? Ja, dette er et annet, men igjen er det en grunn til det. Har dere begge vokst opp i byen du møter? Vel, det ville være ganske tilfeldighet.

Eller kanskje vokste han opp i London eller over hele landet. Dette gir et slikt innblikk i noen nye. [Les: Din steg-for-steg guide til teksting din forelskelse på den riktige måten]

# 3 Er du nær med foreldrene dine? Disse spørsmålene kan bli litt dype i noen tilfeller. Men det er ikke så ille. Hans forhold til familien og foreldrene gir deg en smak av sitt daglige liv.

Går han hjem til søndagsmiddag? Bor han hjemme? Eller ser han bare familien sin i ferien?

# 4 Hva er den mest spontane tingen du noensinne har gjort? Dette spørsmålet gir en slik samling av tilfeldige svar. En manns svar kan være fallskjermhopping. Noen andre kan si en tur til Europa ut av det blå eller jeg stjal en bil. Andre kunne bli kalt ut syke til jobb, så jeg kunne få min Star Wars-plakat signert.

Dette kan vise hvordan kompatibel eller motsatt du er, og til og med hva du har til felles.

# 5 Hvis du ikke var her akkurat nå, hvor ville du være? Personlig elsker jeg dette spørsmålet. Det lar deg vite om denne personen har det bra, eller hvis de tror de ville ha mer moro et annet sted.

Hvis noen spurte meg om dette, ville jeg alltid si: "Jeg vil helst være i seng og se Netflix." Så dette svaret kan gi deg en ide om hvorvidt du vil klikke på en mer jevnlig basis.

# 6 Har du kjæledyr? Katter og hunder er noe som helst med en sjel, og mangel på kjæledyr allergier er lidenskapelig. Chatter om din betingelsesløse kjærlighet til hunden din som ikke vil slutte å kaste på favorittskoene dine, gir en ekte forbindelse og kanskje noen morsomme historier. [Les: Hvorfor tusenårsdager velger hvalpe over babyer]

# 7 Hva er et barndoms-TV-show du fortsatt vil se nå? Ikke bare er nostalgi en trend, men reminiscing på din barndoms kjærlighet kan bringe deg nærmere. Du har kanskje vokst opp et land fra hverandre, men begge våknet opp for alle å se din favoritt tegneserie når du var barn.

# 8 Hva er ditt største kjæledyr? Så mye som å unngå negativitet er viktig med noen nye, liming over dine felles irritasjoner kan være ganske fin. Kanskje hater dere begge når folk ikke går sine handlekurver til kollektoren eller når noen tipper dårlig.

Selv om det høres ut som et klagerende spill, blir det noen som blir frustrert eller irritert av, å vise hva de bryr seg om, til og med noe så lite som rushing når noen venter på deg å krysse veien.

# 9 Tror du på spøkelse / romvesener? Dette er en så morsom samtale å ha med en ny person. Du kan dele eventuelle mistenkte spøkelsesmøter du har hatt eller den tiden på college når du sverget at du så en UFO. Skummel historier er ikke bare for barn å fortelle ved sleepovers. [Les: Spørsmålene å spørre når du vil koble en fyr]

# 10 Hva er noe jeg ville bli overrasket over å lære om deg? Når du nettopp møtte en fyr, forventer du sannsynligvis å finne ut jobben hans, kanskje hans favoritt Netflix-show, hvilken musikk han liker, men å lære noe utenom det vanlige er hvor du går fra bare å møte for å virkelig bli kjent med hverandre.

Så, kanskje han skal fortelle deg at han spiller gitar eller surfe. Eller kanskje kan han ikke engang koke vann. Uansett hva det er, er det nødvendig å være interessant. Så skyv grensene. Still spørsmål som er kjent for første møteforespørsler, men trykk deretter utover normen. Gå dypere, bli morsomere, eller bare se hvor samtalen tar deg.

[Les: De mest fantastiske måtene du burde vite for å imponere en fyr]

Typiske spørsmål å spørre en fyr du nettopp har møtt, kan være kjedelig, så krydre det med noe saftig eller spennende ved å bruke disse tipsene. Ingen vil huske deg å spørre om deres femårige plan.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar