35 Virkelig viktige spørsmål å spørre en jente du nettopp har møtt

Innholdsfortegnelse:

35 Virkelig viktige spørsmål å spørre en jente du nettopp har møtt
35 Virkelig viktige spørsmål å spørre en jente du nettopp har møtt
Anonim

Så møtte du endelig drømmens jente … vel, kanskje. Men hvordan vet du om hun er den ene? Her er noen spørsmål å spørre en jente du nettopp har møtt.

Det er alltid spennende å møte nye mennesker, spesielt hette jenter som du enten vil date eller kanskje til og med gifte seg med en dag! Ok, la oss ikke komme foran oss selv med ekteskapssaken helt ennå. Fordi du nettopp møtt henne.

Men du vet at du liker henne, og du vil ikke blåse den. Ikke hver fyr er god til å snakke med en jente han liker, så jeg er her for å hjelpe deg.

35 viktige spørsmål å spørre en jente du nettopp har møtt

Det er veldig viktig å stille de riktige spørsmålene når du først møter noen - og selv etter at du begynner å dele dem. Å vite noe av disse tingene vil hjelpe deg å forstå om du to er kompatible. Og jo før du vet, jo bedre.

Disse spørsmålene til å spørre en jente du nettopp har møtt spenner fra dum til alvorlig, men de vil alle gi deg en anelse om hvorvidt du vil fortsette å forfølge henne. [Les: Ting å snakke om med en jente - 43 perfekte samtale forretter]

# 1 Hvor kommer du fra? Enkel, direkte og for det meste bare et ritual når du møter noen.

# 2 Hva gjør du for å leve? Dette vil gi deg beskjed om hennes lidenskaper og hva hun ønsker å bidra til verden.

# 3 Hva elsker du om jobben din? Mange hater jobben sin og elsker å klage. Så er hun positiv eller negativ om det?

# 4 Ser du deg selv som en introvert eller utadvendt? Hvis du er et rasende parti dyr / ekstrovert og hun er en sjenert bok arbeid, ja, det kan ikke fungere.

# 5 Hva er din drøm? Har hun til og med drømmer? Forhåpentligvis gjør hun det.

[Les: Instant chemistry - 25 flørtende spørsmål å spørre en jente du liker]

# 6 Har du noen søsken? Dette kan gi deg litt innsikt i hennes personlighet hvis du kan finne ut hvor hun er i fødselsordren.

# 7 Er du nær foreldrene dine? Det kan være et rødt flagg hvis hun ikke er nær dem, selv om årsakene til dette kan variere vilt.

# 8 Hva er din favoritt slags mat? Er hun en super kresen eater? Eller eventyrlystne? Hvordan sammenligner det med deg?

# 9 Hva gjør du for moro skyld? Hvis du liker å vandre og gå på fallskjermhopping, men hun er ikke en naturelsker eller risikotaker … vel … du får poenget mitt.

# 10 Liker du konserter? Dette gir deg et innblikk i hva slags musikk hun liker, eller om hun likevel liker konserter i det hele tatt.

[Les: Gjør henne kåt - 24 seksuelle spørsmål for å spørre en jente over tekst]

# 11 Ville du noen gang gå på fallskjermhopping? Dette er en biggie! Folk som ville gå på fallskjermhopping er svært forskjellige enn de som ikke ville.

# 12 Hvis du kunne handle steder med noen i verden, hvem ville det være og hvorfor? Dette gir deg en anelse om hun er fornøyd med sitt liv eller ikke.

# 13 Hva var ditt første inntrykk av meg? Vel, dette vil fortelle deg om du ikke har noen sjanse med henne i det hele tatt.

# 14 Hva ser du etter i en fyr du dateer? Du kan de-tilpasse denne og ikke spørre om deg selv spesifikt … så du ikke ser trengende ut.

# 15 Hva var ditt lengste forhold? Hvis du bare leter etter en oppkobling, men hun er bare et langsiktig forhold gal, så er du kanskje ute av lykke.

[Les: 40 spørsmål for å spørre deg om at du er flink til å flørt med dem]

# 16 Hva er den mest romantiske tingen noen noensinne har gjort for deg? Ta nøye notater på denne, slik at du kan gjøre noe romantisk for henne senere.

# 17 Hva er det mest morsomme å gjøre i denne byen? Hvis du ikke er innfødt i byen du er i, så se hva slags ideer hun har for moro skyld.

# 18 Hvis du kunne bo hvor som helst i verden, hvor ville det være og hvorfor? Ville hun fortsatt bo her? Hvis ikke, hvorfor skulle hun forlate?

# 19 Vil du noen gang bli kjent? Dette kan gi deg en anelse om hvorvidt hun har noen narsissistiske tendenser eller om hun virkelig liker mye oppmerksomhet.

# 20 Hvis du vil bli kjent, hva vil du være kjent for? Det ville være veldig annerledes hvis hun sammenlignet seg med Oprah enn om hun sa at hun ønsket å være som Kim Kardashian.

[Les: 20 dype spørsmål for å spørre en jente for å få henne til å avsløre sitt sanne selv]

# 21 Hvem beundrer du mest? De fleste sier foreldrene sine, men forhåpentligvis gir hun et mer kreativt svar. Ikke glem å spørre henne hvorfor.

# 22 Hvis du kunne spise middag med noen - død eller levende - hvem ville det være og hvorfor? Hun kunne si noe fra Gud til Cleopatra.

# 23 Har du en beste venn? Hvis hun ikke har mange venner, sier det noe om henne. Omvendt, hvis hun har en zillion, kanskje hun ikke har tid til deg.

# 24 Hvor gammel er du? Et av grunnleggende, men du må være forsiktig med denne hvis hun er eldre fordi hun kan være sensitiv om hennes alder.

# 25 Når er bursdagen din? Dette er bedre enn å spørre henne hva hennes tegn er … fordi det er bare rettferdig cheesy.

[Les: 36 racy, tilfeldige, morsomme spørsmål for flørtende gutter og jenter]

# 26 Har du noen hobbyer? Liker hun å strikke? Er hun en maratonløper? Er hun i et band?

# 27 Hvem har hatt mest innflytelse på deg? Det er nok enda viktigere å spørre henne hvorfor og hvordan denne personen hadde så mye innflytelse på henne.

# 28 Ser du etter et forhold? Dette er en ganske viktig en. For mange ganger ønsker en person en oppkobling og den andre ønsker et forhold. Kom på samme side med en gang.

# 29 Hvis du vant lotteriet, hva ville du gjøre med alle pengene? Ville hun donere den til veldedighet og mate de hjemløse? Eller blåse den på nye sko, biler og hus?

# 30 Hvis du hadde 3 ønsker, hva ville de være? Dette spørsmålet vil gi deg en anelse om hva som mangler i hennes liv.

[Les: 20 morsomme spørsmål å spørre en jente og forlate henne ROFL]

# 31 Hva er ditt største kjæledyr? Vær nøye med denne, slik at du kan unngå å gjøre hva som helst som helst.

# 32 Hvis du var strandet på en øde øya, hva 3 ting vil du ha / trenger med deg? Hvis hun sier en person, viser det seg at hun er sensitiv. Hvis hun sier øl, så er hun en partier.

# 33 Har du en kjendispresse? Vel, kanskje du ikke vil vite denne, bare hvis hun ber deg om et "gratis pass" en dag.

# 34 Liker du å lese? Er hun en intellektuell eller noen som forakter å treffe bøkene?

# 35 Tror du på Gud? Folk sier å holde seg borte fra denne, men hvis hun er ateist og du er en trofast kristen, så er det best å vite med en gang.

[Les: 60 få-å-vite-du spørsmål for en potensiell romantikk]

Møte noen nye er spennende, men det kan være skummelt også hvis du ikke vet hva du skal snakke om. Men med disse spørsmålene for å spørre en jente du nettopp har møtt, blir det lett som paj.

Populært emne