10 spørsmål som definitivt slår av datoen din

Innholdsfortegnelse:

10 spørsmål som definitivt slår av datoen din
10 spørsmål som definitivt slår av datoen din
Anonim

Tenk før du snakker. Og når du tenker, hold disse 10 spørsmålene i bakhodet, så du risikerer ikke å blurt dem og slår av datoen din.

Datoer krever samtaler. Og samtaler er vanligvis innledet av en rekke spørsmål. Ofte har det første laget av spørsmål å gjøre med for det meste uskyldige ting som hvor du jobber, hva du gjør, hvilken musikk du liker eller hvilken sport du liker å spille. Senere, når du er i ro med hverandres selskap, begynner flere dybdegående spørsmål å komme opp.

Men som de fleste andre ting i livet, kan spørsmål enten være helt uskyldige og harmløse eller rett og slett støtende og upassende. Når du spør sistnevnte når som helst innen din dato, da er det da du kan forvente at datoen din går nedoverbakke i foruroligende fart.

Hva ikke å spørre datoen din, noensinne!

Nysgjerrighet er ikke en forbrytelse, spesielt når du blir kjent med noen. Men det er tider når du bør la nysgjerrigheten glide, bare for å sikre at du ikke ender med å blurting ut noe helt ubøyelig for. Her er noen av spørsmålene du kanskje er fristet til å spørre, men du bør aldri, spesielt hvis det er din første date.

# 1 Hvor mye penger gjør du? Selvfølgelig ønsker vi alle å aldri bekymre seg for penger, men det er ikke slik livet er for 99% av oss. Hvis du er på en dato, kan du på en eller annen måte anta at personen du har, kan betale minst halvparten av utgiftene. For nå bør det være nok. Det er ikke din bedrift å vite hvor mye de tjener årlig, hvor mye de har betalt for sin bil eller hvor mye boliglånet deres er. Lagre det for når ting blir litt mer alvorlige. [Les: 11 største dating turn offs for guys]

# 2 Hvor mange har du sovet med? Ikke bare er det uhøflig, men det vil også sette din dato på søkelyset. I all ærlighet vil det få dem til å føle at du er nysgjerrig for mye i livet deres. Med mindre du allerede er i et forpliktet forhold * og til og med da, det burde ikke virkelig være viktig *, antall personer din dato har stødt på uglies med, bør ikke bekymre deg om det minste. [Les: 24 verste ting folk kan si på en første date]

# 3 Vil du ha en trekant? Med mindre du møtte din dato på noen store swingers fest, eller på Tinder og gikk buck-wild, så er det ingen grunn til å spørre datoen din hvis de er åpne for å ha en trekant. Å stille spørsmål som latterlig som denne bare gjør at du ser ut som du er bare på datoen for å ha en vill natt mellom arkene med en potensiell tredjepart involvert.

# 4 Er din beste venn singel? Vanligvis når noen spør deg ut på en dato, betyr det at de er interessert i deg. De tar deg tid til å planlegge en flott date natt, og det er noe du begge ser frem til. Det går alle ut av vinduet i det øyeblikket du begynner å vise interesse for noen andre, spesielt din dateâ € ™ s beste venn. Det vil da få din dato lurer på om du bare gikk ut på datoen for å komme nærmere noen andre. [Les: 10 største dating turn offs for kvinner]

# 5 Hvorfor ser du bedre på bildene dine? Takket være teknologi kan vi filtrere bildene våre så mye vi vil, og se akkurat som modellene på Vogue-dekselet. Nedgangen til å redigere våre bilder hele tiden er at når vi møter mennesker i person, ser vi kanskje ikke alltid ut som våre profilbilder. Med mindre du komplimenterer datoen din på deres fantastiske Instagram-filtrering eller Photoshop-manipulasjonsferdigheter, ligner dette spørsmålet mye som en tynt sløret fornærmelse.

# 6 Har du noen STDs? Det er sant at det er viktig å vite om du kan ende opp med å sove med noen som har en STD. Men kom igjen, ikke spør det omgående! Hvis du er på scenen hvor du sover med hverandre, er fortsatt langt ute i fremtiden, la STD-snakk gå en tid da du allerede vurderer å bli opptatt i soverommet.

# 7 Har du noen gang lurt på noen? Ok, så dette er litt vanskelig. Noen mennesker er raske til å avsløre denne informasjonen, spesielt hvis noen av dere nevner noen detaljer om dine tidligere forhold. Men spør din date direkte hvis de har vært unfaithful, kan få dem til å være vakt og få dem til å tro at du allerede har forutsatt at de er fusk typen. Den slags mistillit så tidlig i din blomstrende romantikk vil bare gjøre det potensielle forholdet ditt visne og dø.

# 8 Hva gjorde du galt for å gjøre det forrige forholdet ditt slutt? Du vet ordtaket: "Aldri anta at du vil gjøre et røkke ut av" og "og" meg "." Dont anta at datoen din er den som messet opp sitt siste forhold, som det er veldig presumptuous. I stedet for å stille dette spørsmålet, uttrykk det mer taktfullt som, "du er så god person, jeg lurer på hvorfor det siste forholdet ditt ikke trente så bra."

# 9 Hvor lenge har det vært siden du sist hadde sex? Akkurat som å spørre om datoen din har STD eller hvor mange personer de har hatt sex med, gjør dette spørsmålet bare deg som om du er mer interessert i sex enn noe annet. Hvis noen skulle spørre deg om dette, tror du sannsynligvis at de snooping rundt for potensielle rivaler for din bedrift og dermed får dem til å se desperat ut. Hvis du ikke vil se desperat, må du ikke spørre dette.

# 10 Elsker du meg? Nå er dette desperat med en hovedstad D! Hvis noen elsker deg, bør du ikke føle behovet for å spørre dem direkte. Selv om du tror at datoen din kan være for sjenert til å si ordene, tvinger de til å svare på dette potensielt ubehagelige spørsmålet, kan bare ende på to måter.

En, datoen din kan elske deg, men du har ranet dem til å faktisk komme opp med sine egne betingelser for å bekjenne deres kjærlighet. Og to, din dato kan ikke elske deg, og dette kan bare ende med dem og tenke at du bare er så presumptuøs at du måtte stille dette spørsmålet. [Les: 10 grunner som sier at L-ordet suger for tidlig]

Dating er spennende, for det meste på grunn av hele verden av kunnskap, meninger, tanker og ideer du kan få fra noen du er tiltrukket av. Men alt dette kan forsvinne i blikket i et øye med bare ett taktløst spørsmål som du kanskje uskyldig spør på en dato. Du vil ikke risikere det, gjør du?

Populært emne