10 spørsmål å spørre før du forlater noen du elsker

Du har gjort deg oppmerksom på: du byder din kjæreste adieu. Det er på tide å gå videre. Vent et øyeblikk, og still spørsmålene før du legger alt etter.

Farvel er kanskje det mest bittersete ordet du noen gang kan si. Dette ordet kan ha en ganske stor innvirkning på livet ditt og kan evig bli etset inn i minnet ditt. Kanskje de sørgeste farvelene er de som er sagt uten grunn, og sies uten advarsel.

Forholdet kommer og går. Så mye som vi vil at våre romantiske forhold skal vare evig, er det bare de som ikke var ment å være. Det vil alltid være forhold som uunngåelig vil ende, uansett hvor mye tid eller hvor mange tårer som er investert i dem.

Lære å gi slipp på

Den vanskeligste delen av å slippe er at det kan føle seg umulig å si farvel til noe du holder kjære. Du kan finne deg selv klamrer seg til de minste smiddene av et vakkert ideal, mens du prøver å blinde deg til virkeligheten.

Farveler gir deg alltid en følelse av usikkerhet. Du kan til og med føle frykt, fordi du blir brakt inn i det ukendte. Å forlate noen som betydde så mye for deg, kan være hjerteskjærende. Opplevelsen kan være traumatisk for begge parter, og kan føre til at hjertet ditt blir bittert.

Når kan vi se det gode i farvel? Når kan vi ikke lenger bli trukket til tårer når dette ordet er uttalt?

Et vellykket forhold er en toveis gate. Du kan aldri forvente et forhold for å lykkes hvis en av partene bestemmer seg for å gjøre det halvhjertet. Følelser kan fly ut av vinduet når hjertet ditt blir sliten, trøtt og sulten. Det er de som prøver å redde hva de kan for forholdet. Dessverre er det de som oppdager at det ikke var noe i forholdet som var verdt å spare. Mange av disse uheldige finner ut om dette når det er for sent, og hjerter mangler. [Les: Hvordan falle ut av kjærlighet når du ser ingen fremtid i romantikken]

Før du byder adieu

Før du tar den avgjørende beslutningen om å forlate noen, sørg for å gjøre noe introspeksjon. Farvel er et seriøst ord, og bør ikke sagtes lystløs. Å si farvel ut av det blå kan forlate et traumatisk arr til den andre personen som er involvert.

Før du bestemmer deg for å forlate noen, spør deg selv disse spørsmålene.

# 1 Hvorfor forlater jeg? Dette er kanskje det viktigste spørsmålet å spørre deg selv før du bestemmer deg for å forlate din partner. Gi deg selv tid til å svare på dette spørsmålet, og vær sikker på å grave dypt. Husk at årsakene til å forlate noen må gå utover overflaten. Har forholdet blitt fornærmende? Tror de triste øyeblikkene oppover de glade? Når du finner ut at du ikke lenger kan redde forholdet, kan du snakke med partneren din, og slippe nå før det blir for sent. [Les: 12 grunner til at så mange par går i stykker over tid]

# 2 Ville jeg fortsatt være meg selv hvis jeg forlot denne personen? Det er for mange mennesker som har mistet sine identiteter på grunn av et forhold. Når de fant seg i et forhold, fjernet de seg fra alt de identifiserte med hobbyer, lidenskaper og til og med venner og familie. De sperret seg til sin partner og mistet identiteten deres i prosessen.

Det er på grunn av disse grunnene at mange mennesker har glemt hvem de er, når forholdet er over. Før du bestemmer deg for å forlate noen, spør deg selv om du mistet identiteten din når du kom inn i forholdet. Vil du fortsatt være deg selv når forholdet er over, og kan ikke lenger bli identifisert som partnerens signifikante andre?

# 3 Hvor ser jeg meg selv med denne personen i de neste fem årene? Når du har vært sammen med partneren din for en stund, tenker du mest på fremtiden. Årene kan ta forholdet to måter: enten du er i det for lang tid eller du er ikke. Når du finner ut at du er i tvil, spør deg selv: vil jeg fortsatt være med denne personen fem år fra nå? Tiden kan forandre folk, og hvis du føler at tiden ikke kommer til å være din allierte i forholdet, er det på tide at begge dere vurderer partnerskapet ditt. [Les: 16 tegn på at det er på tide å gå videre og avslutte forholdet]

# 4 Får denne personen meg til å føle meg glad? Et sunt forhold bør få deg til å føle deg glad. Det er sant at intet forhold er perfekt og at det alltid vil være stormer. Kampene som disse menneskene står overfor, vil gjøre deres forhold sterkere.

Men midt i disse kampene bør du føle total lykke. Hvis du føler at du er ulykkelig i forholdet, ikke insistere på å holde deg fordi du har en følelse av forpliktelse. Hvis du føler deg ulykkelig, har du rett til å stemme dine følelser til din partner. [Les: 10 trinn for å fortelle partneren din hvor ulykkelig du føler i forholdet]

# 5 Er jeg en bedre person på grunn av dette forholdet? Menneskene er veldig sta vesener. De endrer seg aldri, med mindre det er noe som driver dem for å forandre deres veier. Når du er med partneren din, spør deg selv: Føler du at du er en bedre versjon av deg selv, på grunn av forholdet?

Når partneren din gjør at du vil være en bedre person, og du vil forandre dine dårlige vaner til det bedre, vet du at du er med den personen som bringer ut det beste i deg. Men hvis du føler at forholdet gir deg ingenting annet enn vrede, sinne og andre negative følelser, er det på tide å løsne deg selv fra det som er usunnt.

# 6 Elsker jeg denne personen, og ikke versjonen av seg selv som jeg vil at de skal være? Kjærlighet er ganske komplisert, og ofte pleier vi å se på alt gjennom rosenbriller. Folk vil bare endre deres veier hvis de vil. Husk at alt kommer ned til fri vilje. Ikke fortsett å unne deg selv at du vil fortsette å elske en falsk versjon av personen du er med. Hvis du ikke kan elske dem nå, vil du kunne elske dem i fremtiden? Husk at det er stor smerte i å holde seg i et falskt forhold, og ingen av dere fortjener det. [Les: 7 store tegn du er fanget i et urolig forhold]

# 7 Skal det angre på om jeg ikke avslutter det nå? Å gi slipp på noen du elsker er vanskelig. Se fremover og se hvor du finner deg selv fem år fra nå. Husk at det å leve med anger kan skje deg for livet, og du vil fortsette å slå deg selv på grunn av det. Det er langt verre ting enn å være single for en stund. Husk at du ikke bør lengre etter fortiden, bare fordi det er behagelig og kjent. Et unfulfilling forhold kan bare spise bort på din lykke og det er ingen mening å forlenge det.

# 8 Hvilken verdi gir denne personen livet mitt? Det er mennesker som legger til verdi for våre liv. De er menneskene som får verden til å virke lysere og mer munter. Får din partner deg til å føle seg slik? Hvis partneren din hjelper deg med å se glede i hver dag, og hjelper deg med å se lyset i mørke dager, har du funnet noen som er verdt å kjempe for. Når du befinner deg i tvil, spør alltid deg selv om forholdet er verdt å ofre din lykke til. [Les: 14 gyldige grunner til å bryte opp med noen du elsker]

# 9 Skal vi dedikere tid og forpliktelse til forholdet? Mennesker finner tid til å være en svært verdifull vare. Mens mange av oss befinner oss overbelastet av forpliktelser, og stresset for tiden, kan vi alltid klare å gjøre tid for de vi elsker. Husk at ingen er for opptatt, og de kan alltid gjøre tid for deg. Ikke la deg selv plasseres i baksetet hele tiden på grunn av konstante forpliktelser.

# 10 Hva vil livet mitt være når jeg er igjen? Se til fremtiden igjen, og forestill deg hvordan livet ditt ville være uten denne personen rundt. Hvis du finner ut at du vil være i fred uten din partner i livet ditt, kan du bedre bli ren mens begge hjerter er fremdeles intakte.

Breakups kan være tumultuous - men, som alle stormer i livet, varer de ikke. Du skylder det til ditt hjerte å rense livet ditt med negative følelser, fordi livet er for kort til å leve med anger. Hvis du føler at det er på tide å slippe, kut ledningen mens tiden er fremdeles vennen din.

[Bekjennelse: Min 9 års kjærlighet - smerten i å avslutte et langsiktig forhold]

Når alt kommer til alt, vil det være bedre å dele veier nå enn å forpisende insistere på å bli og finne ut for sent at du har blitt fremmede i hverandres øyne.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar