Queer Platonic Relationship: 25 tegn du kan være i en allerede!

Et queer platonisk forhold er både intenst og intimt, men det er ikke seksuelt. Det er som å finne noen som fullfører deg.

Et queer platonisk forhold kan gå mange kodenavn. Noen ganger kjønspesifikke, de kan kalles bromanser, Boston ekteskap eller romantiske vennskap, men de er alle de samme. Et queer platonisk forhold er definert i Urban ordbok som et adjektiv som beskriver et intimt og intenst forhold som vurderes utenfor normaliteten til et vennskap.

Det er en sterk bånd karakterisert av kjærlighet, men ikke av en romantisk type. Selv om tilskuere synes det å være så. Det kan eller ikke har overtoner av seksualitet eller erotikk, hjørnestenen i et queer platonisk forhold, er at ingen av partiene, selv om de har følelser, noen gang virker på dem. En alvorlig og dyp følelsesmessig forbindelse, det har svært lite å gjøre med definisjoner av seksuell orientering eller engasjert intimitet.

De fullfører deg

La oss innrømme det; vi har alle blitt forelsket i noen som vi ikke egentlig burde ha følelser for. Hva mener jeg med det? Vi har alle møtt den fantastiske vennen som var enten vårt speilbilde eller bare "fikk oss." Det er så få mennesker i denne verden at du virkelig kan kalle "venn" og som alltid har ryggen din. For noen skjer det ikke alltid i et romantisk forhold.

I et queer platonisk forhold gir intensiteten og intimiteten du deler med en av vennene deg mer sikkerhet og oppfyllelse enn du får med personen du er forpliktet til, gift med, og har seksuelle forhold til. Ikke om seksuell opphisselse, de er bare noen som fullfører deg. Du kan virkelig ikke forklare hvorfor. [Les: Platonisk kjærlighet og sine avslørende hemmeligheter]

25 tegn på at du er i et queer platonisk forhold

Til utenforstående er ikke-diskrete platoniske forhold ikke normale og vises for nært. Den ordspråklige "bromansen" er navnet som vanligvis følger denne typen forhold når det er fyr på fyr.

Hvis du er i et queer platonisk forhold, ta hjertet. Ikke la andre folk fortelle deg at det er unaturlig eller frykt for at det som foregår, definerer en del av deg som du ikke hadde kjent, eksisterte. Ta nærheten og forbindelsen du har med en annen menneskelig sjel, og la den tillate deg å sveve, være glad og finne fred i livet ditt.

# 1 Du blir all svimmel når du ser deres tekstmelding pop opp. Som en liten skolepike, når du får en tekst fra din queer platonic venn, tenker du umiddelbart på alle mulighetene som teksten kan bringe.

Skal du spise middag Har du en annen gal natt? Eller kanskje bare møte for lunsj. En merkelig følelse, det er nesten som din første forelskelse. [Les: 13 rene og flørtende tekstspill for å leke med venner]

# 2 Når du klær, lurer du på hva din venn vil tenke på. De sier at kvinner ikke kle på menn, men andre kvinner. I et queer platonisk forhold er det definitivt tilfelle. Du vil ikke forlevere din bestikk, så du er bekymret for om du er kledd på riktig måte når du møter opp. [Les: 18 følelsesmessige affære tegn du sannsynligvis ikke merke]

# 3 Du lurer på om det du sa var for mye eller for intimt. Når du snakker med din queer platonic venn, kan den bli veldig nær og dyp, veldig rask. Selv om det virker helt naturlig, når du er alene, tenker du ... for mye?

# 4 Når noe skjer, er de den første personen du vil kontakte, selv over ditt romantiske forhold. Du er så nær at du vet at de vil være like glade som du er, eller så trist som du trenger dem til å være. Det er derfor du har dem på hurtigvalg bare i tilfelle anledningen oppstår.

# 5 De ser ut til å "få" deg selv når andre ikke gjør det. Du er så nær og matchet så perfekt at noen ganger synes de å være den eneste personen som "får" deg. Når alle andre ser på deg som om du har en tredje nese, ser de på deg med forståelse.

# 6 Du snakker samme språk og noen ganger fullfører hverandre setninger. Svært rart, du har evnen til å være på samme side hele tiden ... hvem gjør det? [Les: 17 klare tegn du burde være dating din beste venn]

# 7 Hvis du har en gratis natt, vet du hvem du vil henge med ... dem. Ingenting er så mye moro som å være med din queer platonic venn. Din partner i kriminalitet, de liker å gjøre de samme tingene, og ingenting er aldri kjedelig eller grunt fordi det alltid er noe av verdi å ta bort.

# 8 Du føler rar elektrisitet når du er sammen, men du kan virkelig ikke sette fingeren på den. Du får sommerfugler i magen, men ikke romantisk, bare spenning fordi du vet når de er rundt, ting kommer til å være ubekymret og morsomt, ikke merkelig og vanskelig ... noensinne.

# 9 Når du lager planer, gleder du deg til dem. Det er ikke en tid da du sier ja og frykter det. Faktisk sørger du for å legge til side tid tildelt bare dem og deg alene.

# 10 Du blir så sjalu når du snakker om en annen venn. Ingenting er vanskeligere på et queer platonisk forhold enn en tredje person. Det er ikke at du ikke vil at de skal ha andre venner, det er bare at du ikke vil at de skal ha noen andre venner. [Les: Er jeg lesbisk eller biseksuell? Hvordan forstå dine sanne begjær]

# 11 Du har rare kallenavn for hverandre. Bromanser og gjensidig jenta knuser er basert rundt å kalle hverandre rare ting som bare holder fast. Enten de ble utviklet i mellomskolen eller i 40-årene, er det en måte at dere begge gir hverandre den "vi er sammen" nikker.

# 12 Andre mennesker har mistanke om forholdet ditt. Du har fått andre folk til å ringe deg og fortelle deg at det er rart hvor nær du er. [Les: Best venn bøtte liste: 15 eventyr for deg og din BFF]

# 13 Folk gjør narr av deg fordi attraksjonen er åpenbar. Du får "bromance" eller "girl crush" kommentere mye eller spurte om det er en forelskelse som utvikler seg. Det er greit, la dem snakke, du vet hva det er.

# 14 De føler seg som det manglende stykket i livet ditt. Noen ganger søker vi etter at folk er nær alle våre liv som forstår oss. Et queer platonisk forhold er som å finne den forbindelsen vi har savnet så lenge vi kan huske.

# 15 Det er ingen mangel på samtale. "Du går først ... nei, du går først" ... det er aldri den plagefulle stillheten. [Les: De 8 slags vennene alle trenger i livet]

# 16 Du ser ut til å ha omtrent alt til felles. Som alt.

# 17 Du trenger ikke å forklare hvordan du føler, de vet allerede. I stedet for å tilbringe timer med å mulle og rehashing, forteller de deg hvordan du føler og gir mening om det hele umiddelbart.

# 18 Du finner deg selv å snike seg for å møte dem som om du snyder, men det er du ikke. Kjæresten din eller kjæresten er sjalu på din nærhet, så du finner deg selv lyver bare for å møte opp og slappe av. [Les: 20 umiskjennelige tegn din venn knuser på deg]

# 19 Du legger prioritert tid for dem når du ikke vil ha noen andre i livet ditt. Du har ikke standard timer med din mamma på ukentlig basis, men du gjør for ditt queer platoniske forhold.

# 20 Når sammen med dem, gjør de ting bedre. Du trenger ikke en halvliter iskrem, bare en flaske tequila og din beste, beste venn.

# 21 Du begynner å snakke som hverandre ved å bruke de samme fangstfrasene som om du er tilbake i middelskolen. Du utvikler hverandres manismer og begynner å bruke de samme setningene på ungdoms irriterende måte uten å innse det.

# 23 Du oppdager at du plutselig kle seg uten å prøve å prøve det. For rart.

# 24 Du prøver å kle på seg. Du gjør den bevisste innsatsen for å matche, nå er det bare trist. [Les: Synes du? 20 spørsmål å spørre din beste venn]

# 25 Din signifikante andre begynner å se dem som et problem i ditt romantiske forhold. Du vet at det er et problem med din overreaching queer platonisk forhold når din signifikante andre føler at de er i konkurranse ... og mister.

Queer-platoniske forhold er forhold vi danner med andre mennesker som er intense og spennende. Selv om noe er nært romantisk, er det ikke seksuell spenning som du føler, det er bare at du har en kjemi sammen som gjør hele rommet sjalu at de ikke har det. [Les: Definisjonen av queer - Hva betyr Q i LGBTQ egentlig?]

La folk gjøre narr av deg. Det er greit. Nyt forholdet ditt for hva det er og gå med det. Det er ingen skam å finne noen på denne jorden som du forbinder med, ler med, og har så mye moro med, uansett hvilket sex du er og uansett hvilket kjønn de er.

[Les: Hvordan fortelle om en kvinne blir tiltrukket av en annen kvinne]

Du lever bare en gang, så gjør det som gjør deg glad. Hvis ditt queer platoniske forhold er det, blokker du ut stemmer og nyt det!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar