18 Kvaliteter til en god kvinne Hver god mann bør se etter

Innholdsfortegnelse:

18 Kvaliteter til en god kvinne Hver god mann bør se etter
18 Kvaliteter til en god kvinne Hver god mann bør se etter
Anonim

Hvis du lurer på om du har en flott kvinne i armene dine, er det ubestridelige kvaliteter til en god kvinne. Hvis hun har dem, hold på henne tett.

Vi har alle kvaliteter gode og noen ikke så gode. Nøkkelen? Den gode oppveier det dårlige, som i relasjoner ikke alltid er lett. Noen kvaliteter av en god kvinne er høyt oversett. Og hvis du ikke betaler oppmerksomhet, kan du kanskje savne dem.

18 kvaliteter av en god kvinne for å signalisere at hun er den for deg

Å være en god kvinne handler ikke om å alltid sette andre over deg selv eller gi inn. Det er i det moralske kompasset du har, empati du viser, og måten du elsker. Hvis du finner en kvinne med disse gode kvaliteter, er du et helvete av en heldig fyr. Ikke la henne komme vekk.

# 1 Hun er nærende. Nurturing er en av de beste egenskapene som kvinner har. Det er evnen til å ta vare på noen og å se deres individuelle behov. Å pleie noen betyr ikke at du "tar vare på dem." Du anerkjenner en persons individuelle behov og forsøker å oppfylle dem når du kan. Hvis du har en kvinne som pleier, er du gull. [Les: Hvordan spre kjærlighet til de som trenger det]

# 2 Hun er tilgivende. En av de beste egenskapene til en god kvinne er tilgivelse. Noen sier bare, "Jeg tilgi deg," og noen mener det. Det er en stor forskjell. Kvinnen som virkelig tilgir, gir ikke opp dine tidligere sykdommer i enhver kamp. Hvis hun tilgir, har hun glemt. Det gjenstår i fortiden. [Les: 15 tips for å eliminere egoisme i relasjoner]

# 3 Hun er ikke skeptisk. En av de vanskeligste tingene å ikke være, er tøff. Når noen gjør noe for å skade eller skremme oss, er det veldig vanskelig å snu den andre kinnet og ikke ønsker å returnere favør. En kvinne som kommer over noe som gjør vondt henne uten å prøve å slå seg tilbake, er en kvinne med noen ganske fantastiske kvaliteter.

# 4 Hun er ikke Jeg er sjalu. Kvinner har en tendens til å være sjalu, ikke bare i deres relasjoner, men hele veien rundt. Sjalusi er en vanskelig kvalitet å håndtere. Det kan ødelegge noe godt forhold. Det handler ikke bare om å være sjalu når du er ute med eller snakker med andre jenter. Det handler om å være sjalu i ditt forhold til suksess eller prestasjoner de har. Å være sjalu er ikke en av de perfekte egenskapene til en god kvinne.

# 5 Hun er tålmodig. Tålmodighet er virkelig en dyd. Det er vanskelig å sitte og vente på tingene vi vil ha. En kvinne som venter tålmodig på det hun ønsker, er sjelden. Ikke insisterer på å ha det vi ønsker, når vi vil ha det, er en ganske unik kvalitet i den nye tiden for øyeblikkelig tilfredstillelse. Det gir også et mye mer harmonisk liv sammen. [Les: 34 måter å utvikle et sterkere bånd på i forholdet ditt]

# 6 Hun er empatisk. Hun føler for hva noen andre går gjennom. Ikke alle er født med empati eller med samme grad av forståelse. En svært empatisk kvinne bryr seg om menneskene rundt dem. Når du gjør vondt, gjør hun vondt, noe som gjør kommunikasjonen mye mindre vanskelig i forholdet til henne.

# 7 Hun utfordrer deg. En ofte oversett kvalitet på en kvinne er noen som utfordrer deg. Det er så mye lettere å være med noen som tror at alt du gjør er utrolig og er "ja, kvinne".

Men hva de ikke gjør er å gjøre deg det beste du er i stand til å være. En av egenskapene til en god kvinne er motet til å utfordre noen de elsker, selv om det gjør dem opprørt. Fordi du vil ha gode ting for dem. Utfordrende noen er den harde veien å ta, men det er tatt med kjærlighet og bekymring. [Les: 14 trinn for å føle seg følelsesmessig med noen]

# 8 Hun oppfordrer deg. Noen ganger er det vanskelig å ta den vanskelige banen, og du trenger litt oppmuntring. Kvinnen som bidrar til å presse deg sammen og peke på alle tingene du er i stand til, er noen du vil ha i ditt hjørne.

De er de som sier, "Ikke gi opp," "Du kommer dit," og "Kom tilbake på den hesten" når tingene er tøffe. Oppmuntring er det som løfter oss opp når vi trenger det, og gir oss høyere selv når vi ikke tror vi kan.

# 9 Hun er din rock. En veldig god kvalitet som de fleste menn negerer i en kvinne, er styrke. Ikke den fysiske typen, selv om det kan være nyttig. Den typen styrke jeg snakker om, er noen du leter på når beinene dine er litt svake. Noen med sterke skuldre og villige til å rulle opp ermene når du trenger henne. Det er typen styrke som gjør en god kvinne.

# 10 Hun finner humor i de vanskeligste tider. En av de beste egenskapene en god kvinne har, er å ta sitroner og lage lemonade. Å se den lyse siden av tingene er en sjelden og unik kvalitet. Når resten av oss sitter og viker, finner den perfekte kvinnen humor, det gode, og gjør ting rundt for å gjøre dem i orden. Det er en god kvalitet å ha på din side. [Les: 25 tegn og kvaliteter som gjør deg til en veldig god kjæreste]

# 11 Hun er lojal. Lojalitet kommer i mange former. Kvinnen som har lojalitet, baserer deg ikke på vennene sine, stikker opp for deg, noen ganger selv når du har feil, og er alltid der for å få ryggen din. I et partnerskap handler lojalitet om det sterkeste bindet du har.

# 12 Hun er trofast. Trofast er en kvalitet som ikke bare handler om å ikke snyte på noen. Det betyr at hvis du er noen som er viktig for henne, holder du prioritert i hennes liv og forsvinner alle andre i kropp og sinn.En trofast kvinne er en av de viktigste ingrediensene til et godt forhold.

# 13 Hun er morsom. Ikke alle kan være "morsomme". Morsomt handler om å være spontan, som ønsker å nyte livet og få mest mulig ut av hver dag. Hvis du finner noen med den morsomme kvaliteten, gjør hun hvert øyeblikk verdt å leve.

# 14 Hun er ikke misunnelig. Misunnelse er forskjellig fra sjalusi. En kvinne som ikke er misunnelig, vil ikke ha hva andre mennesker har. Hun vil ha det hun har. Å være misunnelig for andre, distraherer deg fra det du har selv. Å være misunnelig er en god karaktertrekk. [Les: De virkelige forskjellene mellom sjalusi og misunnelse]

# 15 Hun er konkurransedyktig. Selv om det ikke anses som en god kvalitet i vårt samfunn, er konkurransedyktig at du streber etter å være best mulig. Det handler ikke bare om å komme foran andre mennesker. Det presser deg selv og fokuserer på et mål. Folk som drømmer og følger med seg tar deg med på deres fantastiske tur.

# 16 Takknemlighet definerer henne. Å være takknemlig er en veldig god kvalitet. Ingen er pålagt å gjøre noe for deg. Selv om de fleste ikke ser det på den måten. Å være takknemlig betyr at du er takknemlig for hva du har og for de tingene folk gjør. Det betyr ikke å utnytte eller tro på at folk på noen måte skylder deg.

# 17 Hun er gratis. Noen som er gratis gjør ting ikke for å få ting, men bare fordi de vil hjelpe. Kvaliteten på gratuitousness er sjelden i vårt samfunn. Vanligvis gjør folk ting for hva det gjør for dem. En gratuitous kvinne gjør det bare fordi hun er snill og godhjertet. [Les: 15 trekk som vil gjøre deg til det perfekte kjæreste materialet til jenta din]

# 18 Hun er altruistisk. Som en altruistisk kvinne gjør det som om det er et godt og moralsk kompass. Hvis de ser noen i nød, hjelper de villig ut og pitcher inn. Hva de gjør, de gjør for andre, ikke for noen ulterior egoistisk motiv.

Ikke alle er perfekte hele tiden. Hvis du har en kvinne med gode kvaliteter, så ta stor smerte for å holde på henne.

[Les: Hvordan bli en bedre kjæreste, det beste hun noensinne har hatt]

Hun skal ikke alltid vise den beste siden av seg selv, men hvis du vet at hun har kvaliteter til en god kvinne, så er alt du trenger å vite.

Populært emne