De 20 kvaliteter i en fyr som gjør ham til en virkelig god mann

Innholdsfortegnelse:

De 20 kvaliteter i en fyr som gjør ham til en virkelig god mann
De 20 kvaliteter i en fyr som gjør ham til en virkelig god mann
Anonim

Ikke sikker på om det nåværende objektet av dine følelser er virkelig like god en mann som han synes? Deretter les videre for å identifisere egenskapene som viser at det er sant.

Problemet med de tidlige stadiene i et forhold er at alle prøver så hardt for å få inntrykk, de gir sjelden nok av deres sanne karakter til overflaten, hvorfra partneren kan gjøre en nøyaktig vurdering.

Det er en morsom tid, for å være sikker, men det er ikke så morsomt hvis du forplikter deg til noen som, det viser seg, egentlig ikke eksisterer, og du ender med å dele livet ditt og hjemme med en fullstendig fremmed - eller til og med verre, noen som du egentlig ikke liker, eller aldri ville ha, hadde du kjent sin sanne karakter.

For å hjelpe deg å finne ut om din Prince Sjarmerende fortjener den anerkjennelsen, eller egentlig er en ulv i saueklær, viser denne listen til en rekke kvaliteter som indikerer karakteren til en virkelig god mann. Selvfølgelig, vær oppmerksom på at jo flere antall bokser krysses, desto bedre. En i seg selv er ikke nok.

Å være godt preparert kan for eksempel peke på en obsessiv-kompulsiv personlighet, om ikke ledsaget av andre kvaliteter på listen. Den eneste kvaliteten på å være hardt arbeidende kan også indikere at du er i nærvær av en 21st århundre sosiopat. Hvis du snakker 10 eller flere bokser krysset, er du imidlertid i sann hvit ridder territorium. Les videre for å se nøyaktig hva disse egenskapene er. [Les: 22 tidlige varsels tegn på en forferdelig kjæreste]

20 kvaliteter av en god mann

# 1 Det er en familieaffære. En god mann er en familie mann. Han holder kontakten med sine foreldre, søsken og barn, er ikke redd for å møte familien din, og kan til og med håpe på en egen familie. Alle gode indikatorer på en stabil og følelsesmessig solid personlighet.

# 2 åpne ører. En god mann er en god lytter. Lytting er ikke det samme som å høre. Han lukker opp, absorberer det du sier, og forplikter det til minne. Gode lytteferdigheter avslører en ekte interesse for deg og hva du sier. Hvis han ikke engang kan gi deg den følelsen av respekt, så ser det ikke bra ut.

# 3 Den milde berøring. En god mann er en gentleman. Han bør alltid være klar over at han er, eller i det minste vanligvis, jo mer fysisk imponerende av kjønnene. Han vil aldri idiot øke sin stemme eller til og med tillate skyggen hans å skremme. Og han vil alltid tilby å holde døren åpen, uansett om det kan betraktes som sexistisk. [Les: 11 surefire måter å vite om du daterer en sann gentleman]

# 4 Din helt. En god mann vil være din verge. Et lam i de fleste saker, når det gjelder å beskytte deg, vil han bli et løve i forsvaret - ubevisst viet.

# 5 Dype lommer. En god mann er en sjenerøs mann. Generøsitet er et kjennetegn for en god mann og en ekte gent. Han forstår kraften til å skape gode og dårlige, vekselvis, og vil hellere ofre sin egen hardt opptjente deig enn å la andre gå uten.

# 6 Manners koster ingenting. En god mann er alltid høflig. Han forstår at respekt begynner med ord, samt handlinger, og sørger for at han møter det like for alle … men spesielt damen som holder sine følelser.

# 7 Fysiske inntrykk. En god mann er godt preparert. Vi snakker ikke om overdreven forfengelighet eller et klærbudsjett på størrelse med Sveits brutto BNP - bare nøye med detaljer og ingenting som kan fornærme eller irritere andre.

# 8 Etiske saker. En god mann har integritet. Der andre kan bli fristet til å bøye reglene av og til, har en god mann en ubøyelig moralsk kode som gjør at andre beundrer ham. [Les: 20 egenskaper som gjør en fyr til en ekte mann]

# 9 Hjerte på ermet. En god mann er følelsesmessig selvsikker. Han har ingen frykt for å åpne hjertet for sine kjære og håndterer sine følelser på en moden og konstruktiv måte.

# 10 Refleksjoner av selvtillit. En god mann har en god vennekrets. Han vil gi noen tid på dagen, men han vil ikke omgjøre seg med dårer.

# 11 Kulturgribbe. En god mann respekterer læring og kultur. Han trenger ikke å abonnere på det. Han trenger ikke engang å ha gaver som trengs for å virkelig sette pris på det. Men han forstår sin verdi og vil aldri tillate seg å bli forbitret av mangel på forståelse.

# 12 Kropper og templer. En god mann tar seg av seg selv. Respekt for ens kropp er grunnlaget for hvilken respekt for livets betydning og hellighet er bygget.

# 13 Treningsbehov. En god mann utøver selvkontroll. Han kan ha så mye moro som den neste fyren, men du vil aldri se ham full i en rende på slutten av en natt og luktes som en skunks lange tapte onkel neste morgen.

# 14 Går med strømmen. En god mann kan tilpasse seg samtalen. Han fortsetter aldri på bekostning av andras bidrag, eller forstyrrer uten å være i stand til å få sin egen poeng over. Han er en hensynsfull conversationalist som vil slippe sin tankegang i stedet for å forstyrre den generelle strømmen av chat.

# 15 Det kan bare være en. En god mann er trofast. Du vet aldri om han er eller ikke, før du begynner å se ham utelukkende, men hvis du møter venner og bekjente som bare har noe å si om ham … vel, det er en ganske god start. [Les: 25 egenskaper og kvaliteter som gjør en fyr til en veldig god kjæreste]

# 16 Verdien av industrien. En god mann er hardt arbeidende. Evnen til å arbeide uten klage eller kynisme, og å ta noen plikter som lest, er et tegn på modenhet som lover et stabilt og lykkelig hjemliv.

# 17 Ett øye på fremtiden. En god mann har mål. Tross alt er en mann som jobber hardt uten et mål i tankene mindre en mann enn en robot.

# 18 Vri den rynke opp ned. En god mann har et godt smil. Du kan ikke tvinge et ærlig smil, uansett hvor vel praktisert en skuespiller du er, og noen som gaver sine venner og kjærester med et vakkert, bredt, ærlig, åpent smil med jevne mellomrom, har ofte en like vakker sjel.

# 19 Et spørsmål om tillit. En god mann stoler på deg. Sjalusi er en veldig ødeleggende følelse, og noen som ikke har lastebil med den, som er helt i stand til å gi deg sin tillit, er noen like verdig til din tillit.

# 20 Egger deg på. En god mann gir oppmuntring fritt. Han vil lytte til dine drømmer og ønsker og oppfordre deg alltid til å forfølge dem, selv til en pris for seg selv.

Bruk disse egenskapene til en god mann til å skille hveten fra kafet, og sørg for at fyren du forplikter deg til å være en vinner og ikke en synder.

Populært emne