Pussy Tease: Hvordan være en sjarmerende fyr som forfører seg i slowmotion

Innholdsfortegnelse:

Pussy Tease: Hvordan være en sjarmerende fyr som forfører seg i slowmotion
Pussy Tease: Hvordan være en sjarmerende fyr som forfører seg i slowmotion
Anonim

Vi har alle hørt om en kuktease, men hvorfor på jorden ville noen være en pussetease? Å bygge et sterkt og sunt forhold til "den ene".

Har du hørt om en kuktease? Det er en jente som leder en fyr uten noen intensjoner om å ha sex med ham. Det er mange grunner til at en jente kan være en piketease. Noen ganger gjør hun det for å gjøre en fyr til sin personlige slave, ved å få ham til å føle at hun på et tidspunkt vil ha sex med ham hvis han bare går med. Mens andre prøver, får han ham til å vente på henne, slik at han respekterer henne mer. På den annen side, hvis du er en fyr, kan du bare vurdere å være en pussetease.

Hva er en pussetease?

En fitte tease er en fyr som lager en jente tror at han skal ha sex med henne, men det gjør det ikke. Å gjøre alle slags seksuelle innuendos, hun tror at du er på vei rett med henne, og så går du helt igjen.

En pussetease vil etterlate en bar med en jente og få henne til å tro at de skal ha en nattkveld, men da vil det si "god natt" på inngangsdøren. Han er også fyren som alltid har jenta han vil ha på kroken. [Les: Slik spiller du hardt for å komme med en jente - og gjør det bare riktig]

10 grunner å være en fitte tease er et godt spill å spille

Det operative ordet i pussetease er "rettslig." Selv om jeg ikke er en forutsetning for spillspill, er det tidspunkter hvor spill kan gjøre mye godt for et forhold, spesielt rett foran.

Hvis du vil ha overhånden, få henne til å føle at du er noe spesielt, mens du samtidig føler at hun er også, å være en fitte driller er veien å gå.

Å gjøre sitt arbeid hardt for deg er den beste måten å bygge noe sterk på. Så, hvis du virkelig liker henne og ønsker å beholde henne, er det å være en pussetease den beste måten å spille den opp foran. [Les: Hva du trenger å gjøre når en jente spiller hardt for å få]

Her er hvorfor du kanskje vil være en fitte tease.

# 1 Du vil være forskjellig fra de andre gutta hun er vant til. Som en kvinne vil jeg fortelle deg at det noen ganger føles som om vi blir jakter av katter. Klar til å tro at gutta er bare etter en ting, hun vil bare anta at du er som hver andre fyr hun har datert.

Hvis hun er i deg, kan hun holde ut med den tredje datoen, men når hun føler at hun har tatt riktig tid, vil hun tro at du skal hoppe på sjansen, men det blir du ikke. Det vil få henne til å tenke på hvem du er og hvordan du er forskjellig fra de andre gutta som har forfulgt henne. [Les: Den tredje dataarregelen - Hva det er og hvorfor det fungerer så bra]

# 2 Det vil gjøre sitt arbeid vanskeligere for å komme deg inn i sengen. Jeg vet, ikke sant? Har du noen gang hatt en jente jobbe det med å komme i seng med deg? Svaret er sannsynligvis nei.

Faktisk, de fleste gutta prøver så hardt for å komme inn i en jentes bukser, de husker knapt de tingene som er sagt og gjort før den store poengsummen. Jeg skylder deg ikke - jeg får det.

Men hvis du ikke presser på å ha sex med henne, gjør du en gang til henne hardt for det ved å prøve å slå deg på. Hun må være mer forførende og aggressiv enn hun normalt er. Ikke bare vil du nyte å være på mottakersiden, kan hun oppdage vixen inni hun ikke visste om. Vinn-vinn. [Les: Hvordan få en jente til å like deg - 18 hemmeligheter å imponere]

# 3 Du vil få henne til å tro at du er noe spesielt. Vi er skapninger av vane. Det vi pleier å være, er at vi alltid vil ha det vi ikke kan ha. Hvis noe er levert til oss, betyr det ikke nesten like mye som om vi måtte tjene, vente på det eller vinne det.

Hvis du får henne til å vente på deg ombord med sex med henne, så vil hun tro at det er noe verdt å vente på. Ja, det virker det samme i omvendt. Hvis du lager en jente, venter du på å ha sex med deg, så vil hun trolig respektere deg mer om morgenen, og du vil bygge et sunnere forhold for fremtiden. [Les: Hvordan få jenter - 16 triks som får deg til å like øyeblikkelig]

# 4 Hun vil aldri lure på om du er med henne for sexet eller for hennes personlighet. Når kvinner sover med menn for tidlig, spør de noen ganger om det var kjødet som forseglet avtalen eller det faktum at du føler deg gal forelsket i henne.

Hvis du ikke har sex med henne til hun nesten tigger deg, så vil hun aldri lure på hva dine hensikter var foran.

Eller, hvis du ønsket å være hennes partner og kjæreste, eller bare ha litt uformelt sex som ble til noe. Hun vil alltid vite at du valgte henne fordi du elsket hennes indre, ikke bare å komme inn i henne. [ArtOfManliness.com: Hvor forsinkende intimitet kan være til nytte for ditt forhold]

# 5 Du kan ta deg tid til å bli kjent med henne. Jeg vet at du vil handle alle "Jeg bryr meg ikke om kommunikasjon", men sannheten er at det å ha et meningsfylt forhold til noen før du har sex med dem, er en veldig kul og sjelden ting.

Hvis du er hennes venn først med seksuell spenning og ta deg tid til å bli kjent med henne, så vil du fortsatt ha den personen som du ble forelsket i utenom lysten og "må ha henne" over veien. bare den seksuelle og fysiske attraksjonen. Det gir et langvarig forhold som egentlig betyr noe, stole på meg på denne! [Les: 12 Prince Chraming trekk som gjør alle jentene svelge]

# 6 Forspill er det beste spillet. Du trenger ikke å gå sexløs, bare det motsatte, du kan ta henne bare til kanten av ecstasy og ta deg tid til å bli kjent med hva som får henne til å smelte, og deretter trekke unna. Seksuell leting er nøkkelen til et sterkt seksuelt forhold til fremtiden.

Hvis du tar deg tid til å nyte forspillet, vil hun vite at du ikke handler om deg og big bang, og vil nok gjenspeile på andre måter som ikke handler om selve koplingen. Seksuell forspilling og reting er tillatt, bare hold deg på hele enchilada til hun absolutt må ha deg! [Les: Hvordan få en jente til å kysse deg ved å vekke henne subtilt]

# 7 Du holder kortene, det er hyggelig å være på den andre siden! Har du noen gang vært på siden av et seksuelt forhold hvor du holder kortene? Hvis du ikke har det, har du ingen anelse om hvilken kraft du har over noen.

Jeg foreslår ikke å bruke det til din fordel eller for å misbruke henne, men det er fint å ha overhånden hver gang en gang, spesielt hvis du ikke er vant til det. [Les: Relasjonskraft spiller og hva menn virkelig trenger å vite]

# 8 Hun vil bli besatt av tanker om deg. Når du vil ha noe og ikke kan ha det, forbruker det deg. Det vil bety at mens du spiller det kult og er en fitte tisse, skal hun tenke på deg uten å stoppe.

Ikke bare deg, hun vil tenke på å ha sex med deg. Som å løpe rundt sin hjerne ikke-stoppet, vil hun være så inn i deg når hun får deg, vil du bli en legende i sitt eget sinn.

# 9 Det vil bygge opp den seksuelle spenningen for big bang. Jeg vet at det er veldig sjelden i dag, men kan du forestille deg hvordan et bryllup natt tilbake i dag var som * du vet, for jomfruer *. Alt som pent opp seksuell energi og holder tilbake.

Det må ha vært som å se fyrverkeri. Det er ikke at du ikke kan se dem rett opp foran, men å sette en ekstra brannkraft gjør det så mye mer utrolig. [Les: 25 seksuelle spørsmål for å spørre en jente og la henne straks våt]

# 10 Når det skjer, får det henne til å føle at hun er noe spesielt. Når du vil ha noe, og du ikke kan ha det, så antar du at det er noe spesielt. Angitt før. Følg meg her. Hvis du endelig gir inn og du har sex med henne, og hun "vinner" deg over, så får det henne til å føle at hun er noe ganske spektakulær også.

En generell god følelse, å holde sex fra en jente ved å være en fitteprat, kan forvirre henne en stund. Men når du gir inn, blir det som om dere ikke bare ble laget for hverandre, men at dere har noe mer fantastisk enn noen andre par der ute.

[Les: Hvordan få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

Hvis du er en fyr som virkelig liker en jente og ønsker å bygge et sterkt forhold til det du tror er potensielt den virkelige "en", så burde du være en fitte tease. Det er en vinn-vinn-situasjon hele veien rundt.

Populært emne