PulseOn hjertefrekvensmonitor gjennomgang

Vi har tatt en titt på en tidlig konstruksjon av PulseOn pulsmåler - men det er viktig å merke seg at dette ikke er det ferdige produktet. PulseOn er for tiden på crowdfunding site IndieGoGo, og du kan forhåndsbestille en enhet for $ 169 (rundt £ 99). Alle som gjør det, vil motta PulseOn i september, uansett hvor mye det blir økt på IndieGoGo.

Hjertefrekvensovervåking

Mange hjertefrekvensmonitorer krever brystbelte, og disse kan være ubeleilig og besværlig å bære. PulseOn tar sikte på å gjøre dette enklere ved å plassere sensoren på håndleddet i stedet. Dette gjør det også enkelt å referere til, slik at du kan se hvor hardt du skyver deg selv under kardio-øktene dine.

PulseOn er rettet mot personer med intensiv hjerteopplæring. Tanken er at du får en bedre forståelse av hvor effektiv treningsprogrammet ditt er og gir nyttig innsikt, for eksempel hvor lenge du trenger å ha en ide om din hjertefrekvens i løpet av økten din, kombinert med PulseOn-appen. å gjenopprette.

Sensoren

PulseOn består av en sensor med hjertefrekvensleser på baksiden. Den bruker en elastisk stoffrem som føles billig sammenlignet med stroppene på Withings Pulse O2 eller Misfit Shine. Sensoren selv veier omtrent 30g, så det er ikke for distraherende på håndleddet ditt, og har en grunnleggende LCD-skjerm som vi fant vanskelige å lese i kraftig sollys. Du må skje for å se det når du er ute og kjører.

Du lader sensoren bruke et klipsvedlegg som vi fant vanskelig å bruke. Det ser enkelt ut fordi det bare klemmer seg til siden av sensoren, men du må stille den opp med ladepunkter på baksiden, og det er lett å gå glipp av. En vanlig microUSB-kabel kobler deretter til klemmen for lading fra en datamaskin eller en USB-veggadapter.

Det er to knapper på sensoren. Den høyre knappen sykler gjennom tiden, din nåværende hjertefrekvens og din tidligere treningslesing. Den venstre knappen setter den i 'Sport' -modus for å starte en ny treningsøkt.

PulseOn App

En stor del av PulseOns appell er ideen om nyttig innsikt generert av appen (ellers gir den håndledde sensoren deg bare din nåværende hjertefrekvensavlesning og en oversikt over din siste treningsøkt). Synkronisering skjer via Bluetooth, noe som betyr at det ikke er nødvendig å ta sensoren av håndleddet.

I tillegg til det estimerte antallet kalorier som er brent under treningen, viser appen din hjertefrekvensmålinger som er tegnet på en graf, så vel som intensiteten i treningen din. For å se grafene må du rotere telefonen horisontalt, noe vi fant litt ikke-intuitiv. Appen anslår også hvor lenge du må gjenopprette, og hjelpe deg med å finne ut din optimale treningsrutine.

Skuffende beregner ikke håndleddsensoren seg selv hastighet eller avstand. Du må bruke telefonen og PulseOn-appen for å få denne lesingen. På samme måte, for å få et "treningsnivå" basert på din hjertefrekvens, må du få appen slått på med GPS mens du kjører eller går i 20 minutter. For kostnadene til sensoren, ville det vært fint å se en GPS-sensor inkludert.

Bedømmelse (nåværende)

Batteriets levetid på PulseOn-bygget vi testet var skuffende - det varte bare en dag før du måtte betale. PulseOn sier at det skal vare ti timer mens i Sport-modus, så vi håper dette forbedrer seg i den endelige modellen.

Stroppen var også dårlig, og vi fant lading mekanismen fiddly. Vi likte mengden av grafer og informasjon generert av appen, og vite å gjenopprette ganger er virkelig nyttig.

Å få en hjertefrekvenssensor fra håndleddet ditt er også mer praktisk enn å bruke, say, The Withings Pulse O2, som du må ta av for å få en lesing fra fingeren. Å kunne fortsette hjertefrekvensavlesning gir PulseOn kanten.

Vi ønsker bare at sensoren kunne oppdage avstand og hastighet uten behov for en følgesvenn og app. Vi håper også at appen får noen forbedringer før lanseringen, da vi fant Android-beta-versjonen sakte.

Som det står, har PulseOn potensial. Hvis noen av maskinvare- og programvareknusene kan strykes ut før september, kan det være en konkurrent.

 6/10

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar