Stemmeseddelen for 2019 Prudential RideLondon-Surrey 100 er åpen

Innhold

Først holdt i 2013 for å bygge videre på suksessen til OL i London 2012, har Prudential RideLondon-Surrey 100 sportive etablert seg som en av de beste massedeltagelsescykling hendelsene i verden. Dette er delvis takket være å stenge ned store svinger i sentrale London, slik at ryttere kan nyte pedaling forbi ikoniske bygninger uten å dodge black cabs og lignende.

Arrangementet er også en del av London Classics: Fullfør denne 100-mils kjøreturen, i tillegg til London Marathon og to-mile-arrangementet på Swim Serpentine, og du vil tjene en spesiell medalje. Og hvem vil ikke ha en spesiell medalje? Så det er ingen overraskelse at det er enormt overskrevet hver år, og det er derfor å ha en sjanse til å sykle hendelsen du må gå inn i en stemmeseddel.

RideLondon vil finne sted i helgen den 3.-4. August i 2019, med den 100 kilometer lange sportive som faller på søndag 4. august. Stemmen for inntreden i 100-milen har nettopp åpnet og vil forbli åpen til klokken 17.00 fredag ​​4. januar 2019 eller inntil 80.000 oppføringer er mottatt. Med det å være et populært løp, vil vi satse på det sistnevnte som kommer først, så ikke regne med at du kan pop opp oppføringen din sent i 2018 eller veldig tidlig i 2019, fordi du godt kunne finne at stemmeseddelen er stengt. I stedet, gå til prudentialridelondon.co.uk akkurat nå og registrer deg for ditt skudd for å ri denne utrolige hendelsen.

Oppføring til 100-mile valgmøtet koster £ 69, det samme som for 2018-løp. Hvis du mislykkes i hovedstemmen, kan du velge å donere £ 69 til veldedighet. Bortsett fra å være veldig sjenerøs fra din side, gir det deg en ny sjanse til å få et poeng i den sportive. I fjor ble det gitt 1000 plasser til personer som donerte gebyret, men fikk ikke plass i den opprinnelige stemmeseddelen. Disse ble valgt via en annen, mindre stemmeseddel.

Se relatert Hvordan trene for en 100-mile sportiv hvordan man skal drivstoff for en 100-mil sportive sykling hendelser for 2018

Sjansene er at du må vente en stund for å finne ut om du har vunnet et sted i stemmeseddelen, men resultatene i 2018 blir bare publisert tidlig i februar. Hvis du ikke klarer å sikre et sted i 100-mil-arrangementet via stemmeseddelen, er det fortsatt muligheten til å ri for en veldedighet. Det er oppføringer for alle veldedige organisasjoner som har steder i RideLondon-sportene på arrangementets nettside.

En annen mulighet hvis du ikke lykkes i 100-mils løpestart, er å prøve å få en plass i den kortere 46 kilometer lange (74km) hendelsen. Prudential RideLondon-Surrey 46 finner sted samme dag som den 100 kilometer lange ri og følger den samme ruten for de første 27 miles av banen, før den skilles ut på en separat to-mils seksjon som fører til de siste 17 miles av 100-miles rute, inkludert tribunefinish på The Mall.

Selv om det ikke er så populært som den 100-mils sportive, er RideLondon-Surrey 46 fortsatt overskrevet, og du må også legge inn en stemmeseddel for å få en sjanse til å ri på den. I 2018 løpes det fra 4.-11. Mai, med vinnere informert kort tid etterpå. Tilgang til stemmeseddelen for 46-mils turen koster 46 kroner i 2018.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar