Protein trøffel oppskrift

ingredienser

  • 170g gresk yoghurt
  • 30g Kinetica Whey protein (jordbær)
  • 18g kopp kokosmel
  • 36g kopp kokosmelk eller mandelmelk
  • 60g 90% mørk sjokolade

Hvordan lageBland alle ovennevnte ingredienser sammen i en bolle for å danne en myk smør, og dryss kokosmelet på bakeplaten. Lag batteren i åtte trøfler, rull dem på kokosmel, slik at de er lettere å forme. I mellomtiden smelter du mørk sjokolade i en bain marie (en glassskål på toppen av en gryte med kokende vann). Når de er rullet inn i trøfler, dypp dem inn i smeltet sjokolade og legg dem på en brett og la dem sette i fryseren i ca 30 minutter.

 

NæringsverdiPer trøffel (ut av de seks du får fra blandingen ovenfor): 103,45kcal, 3,65 g karbohydrater (1,46 g sukker), 8,1 g protein, 5,68 g fett (3,6 g mettet) og 1,2 g fiber Finn ut mer på Kineticas oppskrifts hjørne: Kineticasports.comFor mer sunne oppskrifter, Abonner påMF - Vi gir deg Fem problemer for £ 5.

Last ned vårt fantastiske nye interaktive iPad-magasin

Hvorfor det er bra for deg

I tillegg til whey protein, som hjelper musklene dine til å vokse og reparere, her er hvordan de andre ingrediensene i disse trøfler øker din kondisjon:

Mørk sjokoladeI tillegg til å være full av antioksidanter, har nyere studier funnet at mørk sjokolade også kan være bra for hjertet ditt. I kortsiktige kliniske studier har mørk sjokolade blitt funnet å redusere blodtrykket og forbedre blodstrømmen. Det viste til og med milde anti-koagulasjonseffekter og kan bidra til å forhindre plakkdannelse i arterier.

Gresk yoghurtPakket med kalsium og sunne bakterier som hjelper fordøyelsen, gresk yoghurt er også en god kilde til protein og vil hjelpe deg til å føle deg full i lengre tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar