Forlenget øyekontakt Når flørting: Hva det betyr og hvordan man gjør det

Hvis det er en ting som skjer oftest når det flirter, er det langvarig øyekontakt. Her er bare hva det betyr og hvordan du kan mestre det selv.

Jeg tror vi alle vet at hvis noen gjør øyekontakt med deg, er det av en grunn. Noen ganger er det å få oppmerksomheten din, andre ganger betyr det at de finner deg attraktiv, og oftest betyr det at de flirter. Dette gjelder spesielt hvis det er langvarig øyekontakt.

Å vokse opp, vi ble alltid fortalt at stirrer er uhøflig. Vi lærte ikke å se på noen for lenge, men da vi ble eldre, kunne vi ikke hjelpe det. I våre tenåringsår brukte vi mye av vår tid på å stirre på attraktive mennesker og så raskt avviste øynene våre slik at de ikke kunne se. Som voksne har dette blitt helt forandret. [Les: 15 åpenbare tegn på flørting kan du bare ikke ignorere]

Flørtende maktspill flytter som gjør hele forskjellen

I verden av dating spiller flørting en stor rolle. Du må kunne flørt effektivt hvis du vil finne noen til å tilbringe livet ditt med. Hvis du ikke kan, vil du bare ende opp med å gjøre ting vanskelig og løpe med et ansikt i en tomats skygge.

Men flørting kommer ikke lett. Det beste du må gjøre er å spike ned noen få trekk som vil gjøre hele forskjellen.

Et koselig smil er noe som vil tiltrekke deg nesten alle som du tar sikte på. Biter nederste leppe er en veldig flørtende bevegelse som gjør at en person tenker på å kysse deg. Og sist men ikke minst kan langvarig øyekontakt få deg til å merke hvor som helst. [Les: 30 subtile, åpenbare og veldig sexy flørtende tips]

Hvilken langvarig øyekontakt betyr egentlig og hvordan du kan perfeksjonere denne flørtende bevegelsen

Ikke alle som gjør øyekontakt med deg, prøver å gjøre det samme. Først må du bare vite hva det betyr før du kan lære å perfeksjonere det mens du flirter.

# 1 De prøver å kommunisere noe subtilt. Ikke gjør feilen ved å tenke alle som gjør langvarig øyekontakt med deg, prøver å flørte. Noen ganger kan de prøve å formidle noe til deg stille.

Dette blir ofte ledsaget av et nakkestikk i en bestemt retning som et middel for å få oppmerksomheten der. Hvis noen gjør øyekontakt med deg og øker øyenbrynene på en måte som ikke virker flittig, kan de prøve å fortelle deg noe. Så vær oppmerksom og prøv å dechifrere det. Du vet aldri hva de måtte ha å si. [Les: 13 måter å uttrykke dine følelser uten å bruke ord]

# 2 De tror du er attraktiv. Dette er det som kan virke som det mest åpenbare, men du kan få det blandet opp. Når noen gir deg langvarig øyekontakt som også ledsages av et smil og til og med et blunk, betyr det at de er tiltrukket av deg.

Men folk kan gi deg litt seriøs øyekontakt og ikke vise noen andre tegn på tiltrekning, bare fordi de er nervøse. Hvis dette er tilfelle, gi dem et lite smil og se hva de gjør. Hvis de smiler eller ansiktet blir rødt, er det attraktivt.

# 3 De prøver å få oppmerksomheten din. Dette kan være fordi de tror du er varm og vil snakke med deg, men ikke alltid. Når noen gjør øyekontakt, er det fordi de vil at du skal se på dem.

Siden mennesker har en oppfordring til å se hverandre i øyet, er det den enkleste måten for noen å få oppmerksomheten din. Og hvis de forlenger den øyekontakten, er det fordi de vil at du skal innse at de ser på deg. [Les: Hvordan få en fyres oppmerksomhet uansett hva]

# 4 De er bare ikke å betale oppmerksomhet. Har du noen gang sone ute på noe og ende opp med å stirre på det objektet eller personen i lengre tid? Vel, det kan være hva som skjer når du ser noen som ser på deg og gjør øyekontakt i lang tid.

Det kan ikke være at de prøver å i det hele tatt. Hvis du gir en bølge og de ser bort, kan dette være det som skjedde. En annen måte å fortelle om dette er tilfelle er at de ikke ser på deg igjen for resten av tiden der.

# 5 De prøver å flørte med deg. Dette er det mest åpenbare. Hvis noen gir deg langvarig øyekontakt mens du også viser deg andre tegn på tiltrekning, er det definitivt flørting. Den gode nyheten er at dette gir deg muligheten til å gå opp til dem og chatte - så lenge du er i dem også. Hvis du ikke er, behold dine egne øyne avverget. [Les: 15 måter å vite sikkert om de flirter med deg]

Hvordan lage langvarig øyekontakt flørtende og fristende

Den vanskelige delen om flørting ved bruk av langvarig øyekontakt er at hvis det ikke gjøres riktig, kan det være litt skummelt og off-putting. Ha ingen frykt! Vi er her for å vise deg hvordan du kan perfeksjonere dette trekket.

# 1 Begynn med å sende, ser deres vei. Ikke slå dem med noen langvarig øyekontakt umiddelbart. Du vil freak dem ut hvis du gjør det. I stedet, bare send dem noen flørtende blikk, nå og da. Ta ut din indre 13-årige og sjenerøst se bort når de fanger deg. [Les: 10 subtile øyekontakt flørtende trekk som virkelig fungerer]

# 2 La dem se deg sjekke dem ut. Så, etter noen få blikk på veien, la dem se deg fullstendig sjekke dem ut. Ta inn dem helt. Fra topp til bunn, la øynene glasere over dem.

Og ikke engang se bort når de fanger deg.Faktisk, ikke gjør øyekontakt med dem bare i det hele tatt. I stedet fokusere på kroppen og deres klær og deres stemning. Deretter kan du gå videre til neste trinn.

# 3 Bite på leppen din og se deg vekk sammen. Etter at du har sett dem opp og ned - og de har sett at du bare gjør det - bite leppen din lett og se deg bort. Dette er et trekk som er super sexy og forlokkende. De vil se at du er interessert, og det vil gjenkjenne deres oppmerksomhet.

Nøkkelen til denne flørtende bevegelsen er å sørge for at de ser det. Det kan være vanskelig å vite om noen ser på deg uten å få øyekontakt med dem, så bare trene. Hvis du spiker ned dette trekket, er resten et stykke kake. [Les: 15 hemmeligheter for forførelse for å slå noen på]

# 4 Flytt øynene dine til deres og hold blikket deres. Etter at du har oppnådd å se bort vekk. Ta noen sekunder før du ser over på dem og låser øynene.

De kan ikke se på deg umiddelbart, men vær tålmodig. Hvis du har gjort jobben din og de så at du biter på leppen din, vil øynene dine definitivt vandre tilbake i din retning på kort tid. Når de gjør det, gi dem langvarig øyekontakt og hold den i minst 10 sekunder. [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med]

# 5 Gi dem det svakeste smilet mens du holder sin linje på nettstedet. Etter noen få sekunder av dem møter øynene dine og ikke ser bort, gi dem det minste smilet. Noe med tenner kan være for mye.

Alt du trenger å gjøre er å løfte hjørnene av munnen din oppe så lett. Hvis de smiler i retur, har du hekta dem! Trikset for dette er å sørge for at det er subtilt nok, slik at det ikke virker skummelt og desperat.

 [Les: Slik ser du fabelaktig når du prøver å fange noen oppmerksomhet]

Å vite hvordan du får langvarig øyekontakt med noen på en flørtende måte, kan hjelpe deg utrolig. Ved å følge disse tipsene tiltrekker du alle du angir dine severdigheter på.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar