Prosjekt B Maternity Hamper Review

Innhold

Prosjekt Bs moderskapshamper er en strålende ide! Graviditet kan virke som de lengste ni månedene av livet ditt; Å ha et eske land på dørmatta en gang i måneden, full av fine, små godbiter er en stor forstyrrelse fra det som føles som eons of waiting. Boksene er vakkert presentert og inneholder godbiter å spise og drikke, samt hud-, skjønnhets- og babyprodukter for å prøve ut. Vinene, sjokolade, te og leppeblansprøver er spesielt deilig. Kanskje de medfølgende rengjøringsproduktene kan erstattes med noe mer luksuriøst eller dekadent, noe mindre husmor-y.

Informasjonskortene knyttet til hvert graviditetsstadium er et smart tillegg til boksen, som er eksemplarbeskrivelsen. Noen fullstendige produkter vil være et fint tillegg til et allerede fabelaktig produkt, som kommer sterkt anbefalt og fungerer godt som et gavealternativ for mødre, som kanskje føler seg skyldig å bruke penger på å behandle seg selv.

Et forslag til folkene i prosjektet B er at folk skal fortsette å abonnere på boksene etter fødselen (forbi boksen "ny ankomst"), fokusere disse boksene på babyutvikling og tilpasse seg til å være en ny mamma med en kombinasjon av babyprodukter og nye mamma godbiter. De første få innleggsmånedene kan være vanskelig og isolerende; en prosjektb boks ville være den perfekte pick-me-up!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar