10 store problemer i et forhold og hvordan du kan fikse det

Forhold kan være perfekt. Men det betyr ikke at det vil ha sine problemer. Finn ut de store problemene i et forhold og lær hvordan du løser det.

Forhold er en av de første tingene som vi alle tar for gitt.

Vi ønsker ikke å ta det for gitt.

Men likevel glemmer vi hvor mye noe virkelig betyr noe for oss når vi ikke klarer å miste det.

Og det tar vanligvis å miste noe for å realisere sin betydning og verdi.

Lurer på hva de store problemene i et forhold er, og hva du kan gjøre for å overvinne det?

[Les: 25 forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Problemer i et forhold

Avhengig av hva slags forhold du deler med partneren din, kan også problemene i et forhold være like unikt.

Men nesten alltid finner alle problemer i et forhold sted i ti store områder.

På et eller annet tidspunkt har disse problemene en måte å krype inn i romantikken din.

Hold øye med disse problemene, og forstå hvordan du skal overvinne det, og du vil se hvor lett det kan være å eliminere alle frustrasjonene du opplever i et forhold.

10 store problemer som trenger din oppmerksomhet

Husk dette, du kan ikke stoppe problemer fra å kutte opp i et forhold, uansett hvor perfekt forholdet er. Hva du kan gjøre i stedet, er å eliminere frustrasjonen så snart du ser dem.

# 1 Manglende kommunikasjon. I begynnelsen av forholdet er samtalene spennende og morsomme. Begge dere bruker mye tid til å bli kjent med hverandre. Men når tiden går, glemmer elskere å stille de samme spørsmålene igjen.

Vi er alle forandre hele tiden, i våre preferanser og måten vi ser på livet. Donâ € ™ t antar at du vet alt om hverandre, eller din romantikk vil begynne å stagnere, eller en av dere vil begynne å stole på noen annen person som synes mer forståelse. [Les: Ting å snakke om i et perfekt forhold]

# 2 Trust. Tror du virkelig på din partner? Det er to typer tillit til et forhold. For det første stoler du på din partner nok til å føle deg komfortabel med dem å gå ut på middag med noen andre? Hvis du ikke er, er du kanskje usikker eller forholdet ditt er fortsatt for skjør.

Og for det andre stoler du på partnerens avgjørelser? Tror du at partneren din er i stand til å ta viktige beslutninger for dere begge? Hvis du ikke kan stole på partneren din med livsendrende beslutninger, er det åpenbart at du ikke respekterer partneren din eller deres meninger. Og det er aldri et godt tegn i et langsiktig forhold.

# 3 Jalousi og usikkerhet. Usikre par er alltid låst i en syklus av sjalu og sinne. Når du føler deg misunnelig om oppmerksomheten din lover får eller deres siste kampanje, hjelper du dem ikke til å bli et bedre individ. Det er som en forelder som er sint på sitt barn fordi barnet har "mye moro".

Du må lære å ha tro på hverandre og i forholdet. I stedet for å la negativitet bygge inne i forholdet, lær å nyte hverandres suksesser. Tross alt er partneren din bedre halvparten, og noen prestasjoner av deres er dine prestasjoner også, er det ikke det? [Les: Tips for å håndtere usikkerhet i et forhold]

# 4 Inkompatibilitet i kjærlighet. Kjærlighet ved første øyekast og infatuation kan vare flere måneder. Og det gjør en god jobb med å maskere eventuelle forskjeller i et forhold. Så perfekt som to mennesker kan være, noen ganger kan de bare ikke være perfekte for hverandre.

Hvis du finner deg selv dating med hvem du ikke har noe til felles, må du bestemme deg for neste trinn. Prøv å finne felles interesser som begge liker, eller gå dine egne stier i stedet for å leve i frustrasjoner. [Les: Nytt forholdsråd for perfekt romantikk]

# 5 Tap av sexstasjon. Dette er ikke en rakettvitenskap. Over tid er dere begge tvunget til å miste den seksuelle trangen til de første månedene eller årene av et forhold. Mens dere begge har det vanskelig å holde hendene dine fra hverandre til å begynne med, kan nå sex føles som en læreplass.

Dette er et svært vanlig problem i relasjoner, og likevel er det en av de enkle å løse. Se alltid etter nye måter å gjenskape den seksuelle høyden av de første gangene, og før du vet det, kan dere begge gå på nytt som frisky bunnies. [Les: Topp 50 kinky ideer for å gjøre sex mer spennende]

# 6 Ka ching! Alle som er i et forhold for lenge nok, vil bare vite hvor viktige penger eller mangel på det egentlig er. Hvis vennene dine tjener mye mer enn deg eller din partner, blir det frustrerende begge deler. Og på den annen side, hvis dere begge tjener mye mer enn dine venner, vil det være mye kjærlighet og lykke i livet ditt.

Det er et dumt faktum av livet. Men vår egen lykke er ekstremt avhengig av hvordan andre oppfatter oss. Hvis du har problemer i forholdet ditt på grunn av penger, er det kanskje på tide å bytte venner og se forskjellen. [Les: Den sjokkerende sannheten bak hvorfor vi mister venner]

# 7 Endring i prioriteringer. Du kan være i et forhold, men det forandrer ikke hvem du er. Og det er der problemet starter. Som individer utvikler og endres vi hele tiden. Du er ikke den personen du var i fjor, og du vil ikke være personen du er nå neste år.

Og akkurat som deg, din partner også forandrer seg hele tiden. Og nå og da kan du og din partner oppleve endringer som trekker dere begge fra hverandre. Og snart nok kan dere begge ikke ha noe til felles. Tilbring nok tid med hverandre og prøv å utvikle seg sammen i en lignende retning. Snakk om troen og interessene dine med hverandre, og det vil hjelpe dere begge til å vokse sammen på samme vei. [Les: 80-regelen i relasjoner]

# 8 Tid. Har dere begge tid til å tilbringe med hverandre? I disse dager er tiden en luksus som de fleste elskere ikke har råd til. Når du begynner å bruke for mye tid vekk fra hverandre, er det bare et spørsmål om tid før en av dere begynner å stille det store spørsmålet: "Trenger jeg min partner i livet mitt lenger?"

Ikke kjør bort så langt at dere begge ikke trenger å være med hverandre lenger. Finn måter å hengi seg til spennende hobbyer eller tilbringe kvelder på små kaffe- eller iskremsdager. De sørger for gode samtaler, og det vil også bringe dere nærmere.

# 9 Plass og individuell vekst. Nå er dette motstridende med det tidligere problemet i relasjoner. Men det er fortsatt noe å passe på. For mye av en god ting kan også vise seg å være dårlig. Når du er i et forhold, er det svært viktig å tilbringe tid med hverandre. Men samtidig er det viktig å bruke tid vekk fra hverandre.

Ved å bruke for mye tid sammen, føler du deg ubevisst fra resten av verden. Og når det skjer, vil du kreve oppmerksomhet fra andre interessante mennesker bare for å føle deg bedre om deg selv og din evne til å kommunisere. Og du vet hva som kan skje når det skjer, ikke sant? [Les: Den riktige måten å gi plass i et forhold]

# 10 Er du fortsatt forelsket? Dette er det største problemet i et forhold, og det er vanskeligst å overvinne. Å bli forelsket er lett. Å være forelsket er ikke. Kjærlighet er en delikat balanse mellom avhengighet og lidenskap. Hvor mye trenger du din partner? Hvor mye elsker du og ønsker din partner? [Les: Virkelige tegn som avslører om du ikke er forelsket lenger]

Når den seksuelle spenningen og entusiasmen forsvinner, hva må du holde dere begge sammen? Et forhold bør aldri være basert på kjønn alene. Det trenger kompatibilitet og forståelse, og det trenger definitivt pålitelighet. Å være forelsket for alltid er ikke lett, men med litt innsats kan det gi mening til livet ditt. [Les: Hvordan bli forelsket for alltid]

Problemer i et forhold kan komme og gå. Men hvis du noen gang kommer ansikt til ansikt med disse 10 store problemene i romantikk, ikke se bort fra det. Det kan koste deg forholdet selv.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar