Pro MTB Rider Brendan Fairclough På Gleden Of Getting Muddy

Innholdsfortegnelse:

Pro MTB Rider Brendan Fairclough På Gleden Of Getting Muddy - øVELSER 2023
Pro MTB Rider Brendan Fairclough På Gleden Of Getting Muddy - øVELSER 2023
Anonim

Veibeskrivelse er en fin måte å tilbringe tid på, men nå og da - når det er fullmåne eller noe - vil selv kjente ryttere oppleve en hankering for å dike den rullende asfalten til fordel for noe litt støtere. Og se på den nye filmen Dødsgrep, hvilke funksjoner pro mountainbike rytter Brendan Fairclough takle en rekke død-defying løyper og hopp over hele verden, at trang til å head off-road vil trolig bli umettelig ca 15 minutter inn.

Vi snakket med Fairclough foran DødsgrepS utgivelse for å lære mer om sin kjærlighet til MTB og få hans råd for nybegynnere opptatt av å treffe stiene.

Hva gjorde du velge terrengsykling over andre typer sykling?

Å vokse opp bodde vi nær skogen, og jeg elsket bare å bli skitten og skrape rundt i gjørmen. Jeg har gjort litt kjøring på vei, men det har ikke fått samme anke for meg, det er litt rent kuttet.

Å gå på veien er også mer uforutsigbar. På veier er det for det meste de samme forholdene, den samme overflaten. Off-road er det mange forskjellige faktorer som kommer inn i det - bergarter og røtter og gjørme og regn - som jeg tror gjør det mer spennende.

Hva er den beste måten for en nybegynner å komme inn i MTB?

Bare få en hjelm på og gå og prøv den. Gjør litt forskning for å finne noen enkle ruter - det er en på Swinley Forest i Bracknell som er et veldig bra sted å starte hvis du er i London-området.

Det er mange steder dukker opp og overalt har enklere ruter - det er et glimrende sted å starte. Ikke press deg for hardt for tidlig, men kom deg ut der. Få det gjort!

Hvor er dine favorittsteder å ri i nærheten av London?

Min favorittsted er i Surrey Hills - på Peaslake. Det er også Leith Hill, Holmbury Hill … rundt Surrey Hills-området er det så utrolig ridning for alle forskjellige evner. Jeg tror at så lenge du har det gøy og å finne nye ting å prøve det er alt du trenger. Og det er mye der oppe for å holde deg opptatt.

Du reiser til noen utrolige steder i Dødsgrep - har noen skilt seg ut som spesielt fantastisk?

Stedet som overrasket meg mest var øya Madeira. Vi hadde to seksjoner der i filmen - en hoppeseksjon hvor jeg kjører ned i kanten av en klippe og en annen på et spor oppe i fjellet. Det var en veldig kul beliggenhet. Den har som fem forskjellige økosystemer på en øy. Det er jungel, ørken, gressletter, skog … det er unikt.

Hva var den skummeste delen av filmen? Blir du selv redd når du rider?

Absolutt! Den siste delen av filmen er i Utah. Jeg gikk ut der i en uke for å bygge alt det vi red og det er mange ting jeg hadde betalt ganske mye penger for ikke å slå.

Ganske mange ting var ubehagelig, men vi kom bort med noen fantastiske bilder.
Ganske mange ting var ubehagelig, men vi kom bort med noen fantastiske bilder.

Det var et hopp … Jeg gikk inn i et merkelig sted. Jeg tenkte, "skit, selv om jeg ikke lander dette, vil krasjen se episk ut på kameraene, slik at det blir bra" - noe som er ganske dumt å tenke på.

Image
Image

Men du landet sikkert?

Yeah.

Puh!

Dødsgrep vil bli utgitt 30. mai gjennom iTunes og andre digitale plattformer. Du kan forhåndsbestille nå via Vimeo On Demand

Populært emne