Kate Middleton avslører prinsesse Charlottes søte hobby!

Innhold

Vi vet alle hvordan det er å prøve å holde en toårig underholdt, og det viser seg at selv prinsesser trenger småbarnklubber for å holde dem opptatt!

Mens han besøkte Princess Diana-hagen i Kensington Palace i denne uken med prinsene William og Harry, fortalte Kate Middleton Tamara Rojo, regissør for Royal National Ballet, at hennes toårige "elsker absolutt å danse".

Ifølge tabloidrapporter har Rojo invitert Princess Charlotte til å delta i "My First Ballet" -programmet på engelskballetten. Dette programmet ser kjente ballettforestillinger, som Cinderella, forvandlet på scenen til tots i alderen tre og over.

Uansett om det er baby yoga eller tumbler, er baby og småbarn klasser en fin måte for babyen din å lære nye ferdigheter og utvide sin sosiale sirkel. Det er også den perfekte unnskyldningen for å komme seg ut av huset og møte nye mødre.

Hvis du er på jakt etter inspirasjon, har vi håndplukket noen av de beste kursene å gjøre med babyen din, tilgjengelig landsdekkende. Rull gjennom de 14 øverste klassene under, passe til din lille prins eller prinsesse:

1. Danseklasser, diddidance.com

Perfekt for å brenne av noen av pjokkens endeløse energi, bruker diddi danseklasser bånd og hoops som rekvisitter. Danseklasser har et tema som endres hver 5-7 uker, og inkluderer salsa og 1920-tallet Charleston - tenk jazzhender.

2. Danseklasser, disco-duck.co.uk

Disco Duck er landsomfattende prisbelønte danseklasser for førskole gutter og jenter. Konstruert av en tidligere profesjonell danser, danselærer og koreograf, har klassene blitt utviklet for å øke det lille ens selvtillit, selvtillit, sosiale ferdigheter, balanse og konsentrasjon. Klassene opererer i et morsomt og trygt miljø og deltar hver uke av Disco Duck selv! Det er også Disco Duck-varer, inkludert en CD og historier, og fester som er veldig populære blant foreldre og barn.

3. Baby yoga klasser, yogabellies.co.uk

Hvis du elsker din nedadgående hund eller hilsen til solen, kan du ta med babyen din til YogaBellies-klassene, som inkluderer babymassasje, fokuserte yoga-stillinger for mødrene, og stiller til både deg og din baby slik at du kan binde med hverandre. De passer for babyer og småbarn og klasser i løpet av en time, som du bestiller i blokker på seks klasser.

4. Musikk klasser, jojingles.com

Ok, så din sangstemme kan være litt rusten (mer avvisning enn Rihanna wannabe), men det spiller ingen rolle i en Jo Jingles-klasse. Det tilbyr musikk, sang og danseklasser for babyer og førskolebarn fra tre måneder til fire år. Forvent masse tamburiner og maracas (noe å drukne ut vår sang ...)

5. Baby massasje klasser, mamababybliss.com

En god klasse for nyfødte og svært små babyer, MamaBabyBliss massasje kan hjelpe soot kolikk og vind, og oppmuntre babyen til å sove, samt bygge hans fordøyelsessystem, sirkulasjons- og immunsystem.

6. Svømming klasser, waterbabies.co.uk

Flott for å få babyen din til vannet fra en ung alder, øker Waterbabies baby svømming klasser også tillit og styrke styrken i babyens armer og ben. Jo før du starter, jo mer vant til vannet din blir.

7. Språkklasser, lingotot.com

Du vil bli overrasket over hvor raskt den lille kan hente et fremmedspråk (hvis du noen gang har sett på at barnet ditt parroting bort til Dora Explorer du forstår). Lingotot-klasser lærer en rekke språk, inkludert fransk, spansk og til og med kinesisk.

8. Ballettklasser, babyballet.no

babyballet er en morsom, prisvinnende førskole danseklasse for jenter og gutter fra 6 måneder til 6 år. Med et virkelig fokus på å lære gjennom spill, kan babyballet, som går over hele Storbritannia, tillate babyer, smårollinger og små barn å nyte de fysiske og sosiale fordelene ved ballett, sang og dans i et trygt, omsorgsfullt, positivt og uformelt miljø. De små vil bygge sin selvtillit og sosiale ferdigheter, samtidig som de utvikler grunnleggende ballettteknikk, koordinering, musikalitet, balanse, holdning og rytme. babyballet er fullt kvalifiserte lærere blir med i klassen av babyballet bjørner, Twinkle & Teddy, som bidrar til å oppmuntre alle de små stjernene til å samhandle og dele som de lærer å danse uten press. Det er også en rekke varer og fester tilgjengelig.

9. Førstehjelpsklasser, nct.org.uk

Hvis du allerede har gått inn i ny mamma engstelig modus, sjekker røykalarmer og praktiserer spedbarnsstøtposisjoner, melde du på en førstehjelpsklasse som drives av National Childbirth Trust og British Red Cross. Kurset dekker helseproblemer som bevissthet, HLR, choking, blødning, brannskader, høye temperaturer og hjernehinnebetennelse.

10. Gymklasser, tumbletots.com

Selv om vi ikke forventer at din forskole skal gjøre tilbake igjen og tredoble vendinger, vil en Tumbletots-klasse oppfordre ham til å klatre, hoppe og rulle mens han lærer å styre bevegelser mer presist. Det bruker mykt lekeutstyr for barn å klatre over og under, og det er en fin måte å få venner på.

11. Matlagingskurs, kiddycook.co.uk

Oppmuntre barnet ditt til å hjelpe til med matlaging, og han er mer sannsynlig å ha et sunt forhold til mat.Under hver Kiddycook-økt har barna det gøy å lage oppskrifter, som oppfordrer dem til å lære om god mat og utforske nye smaker på en morsom måte. Dens Cookie Tots klasser er perfekte for 2-4 åringer, og etter å ha opprettet en matbit, går barna sammen med musikk, spill og aktiviteter basert på å forberede og nyte mat.

12. Fotballklasser, littlekickers.co.uk

Hvis du kan se din lille som neste Beckham eller Rooney, melde deg på en Little Kickers fotballklubb. De driver en Little Kicks-klasse for barn i alderen 18 måneder til tre år, og deretter går du ut på neste nivå - Junior Kickers som går fra 2 år til 3½ år. Klasser vil hjelpe den lille som får bedre kroppskontroll og koordineringsevner.

13. Signering klasser, singandsign.com

I tillegg til å være en morsom måte å koble til med babyen din eller barnet, kan Sing og Sign-klassene hjelpe den lille som kommuniserer med deg før hun begynner å snakke. Hun lærer ord som "melk", "varmt", "takk" og "mer", men det er også rikelig med sang og spill.

14. Kunst og håndverk klasser, thecreationstation.co.uk

Hvis du har opplevd * glede * av peeling tørket Play-Doh utenfor kjøkkengulvet, vil du sette pris på Creation Station. Det tilbyr kunst og håndverk klasser for babyer, smårollinger og førskolelærere uten rotet for deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar